Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Kitap kapağına önem veren biri olarka söylüyorum 2. , 1. den daha güzel.[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsubasa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 bence 1. daha guzel.[hline]Est solarus oth mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 kitapmı yazıyon anlamadımda[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 tasarım ufak bir değişimle kabul edilmiştir. hayırlı olsun. dragonmax bi dene bakalım nolucak. grudge bisiğim anlamadım sölediklerinden bilahare konuşuruz. da galiba yanlış anlamışın sölediklerimi. ek olarak, çocuk kitabı evet. masalsı naif bi havası olmasını tercih ettim. ne de olsa çocuk almıcak kitabı babası alcak. çılgın atan kırmızılı trunculu yanarı dönerli renkler kullanmayı o yüzden tercih etmedim. herkese teşekkürler. :D[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 grudge son bişi söliyim. bi resim ressam bitti diyene kadar bitmemiştir. bi resim ressam bitti dediği zaman bitmiştir.[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 grafiker adamın resmine yorum yapmak bana düşmez de fikir beyan ediyim ağaç kız fontunu sevmedim onun dışında çok güzel bence[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 detay seviyom ben kardeşim :D resme bakıp "ohaa adam koltukaltı kıllarını teker teker çizmiş ve süper de kompozisyonu var kendi içinde" demek istiyorum... resimlerin bana heyecan vermesini istiyorum...ps: aman diim seni rembrandtla kıyaslamıyorum. ama çağımızda böyle çalışan ressamlar yok yani. ya da ben bilmiyorum...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Mesele detaysa rembrandt'ın yanlarına yaklaşamıyacağı adamlar var günümüzde de yaşayan öncelerden de yaşamış bi sürü hem de. De olay o diil. Şu linke de bi bak o zaman. Günümüzde yaşayan classicist ressamlar içün. Anlamanı istediğim şey şu. Bu bahsettiğin senin zevkin sadece. Genel geçer bir kriter diil. Amaan. Hocaların kafanı yiycek zaten okulda şimdilik rahat et bari. :D[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 30 August 2003 20:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Ayrıca bitmiş resim olayına da bi bakış açısı önümde duruyodu göstermek istedim. Copy paste gerekiyo çünkü nü içerikli. http://www.artrenewal.com/images/artists/M/Mason_Frank/large/Mason%20Frank%20AND%20THE%20GODS%20SMILED%20ON%20THESE%20oil%20tempera%20on%20pap.jpg[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 eh benim zevkim tabe... :D bi de linklerde fotorealistik çalışmalar var. onu ayrıca tartışmak lazım. onları da çok sevmiyom (haydaaaa... :-p ) [hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? [Bu mesaj Grudge tarafından 30 August 2003 20:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 frank mason'ı sevdim dicektim - ki senin verdiin uzun link de onunmuş... gene de aynı diil yaw. bişiler var eksik olan. çözecem :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 yav yok eksik filan seninki tamamen duygusal inan bana. michelangelo apayrıdır o başka. tabi bu da benim yorumum :) neyse atlatçan hepsini. şöle de bi abi tavrı takınıyım da sini ol iyice. :D[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 doğrudur sensei :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invader Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 said: horacegoesskiing, 30 August 2003 20:23 tarihinde demiş ki: Ayrıca bitmiş resim olayına da bi bakış açısı önümde duruyodu göstermek istedim. Copy paste gerekiyo çünkü nü içerikli. http://www.artrenewal.com/images/artists/M/Mason_Frank/large/Mason%20Frank%20AND%20THE%20GODS%20SMILED%20ON%20THESE%20oil%20tempera%20on%20pap.jpg[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum. Kesin pshop tur bu :)[hline][b]Invader[b]: Şu anda Ankara'da Vatani Görevini Yapmaktadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 kitap kapaa güzel ama ikincisine bittim süper[hline]Wiss lvl 48 Armswoman Kay Darkonn Grenhart lvl 30 infiltrator Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 oke hoca ben bu gece bi ele alıyım çalışmanı, bakalım neler yapabilicem, zati canım sıkılıodu bana iş çıktı, hala ps 7 yi alamadım, alsam bi matrix erfektini yapıcam en sağlamından ..[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 hoca yaptımm, beğenirmisn bilmem ama, ben çok hoşlandım çalışmamdan nihoha :D[hline]Mazda Namazda® .::. Liselim .::. Dev Fatih :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 olmamış. zaten fazla cilayı kaldıracak bişi diildi bence çok sade olduu için ama biraz daha dene istesen :)[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 sadeliğini bozmadan üstünde oynanabilir bence, hatta karanlık bir konsept çok hoş olur[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 hoş olmuslar[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 horace walla resimleri gordukten sonra imzani okuyunca bir garip oluyor insan zmuehe[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ilki kitap kapağı için iyi ama ben duvarıma filan asmam şahsen, fazla... erm... titrek diycem yanlış anlaşılıcak. sonuçta zaten onaylanmış bir çalışma, eline sağlık. ben asıl iki nümeroyu beğendim. sade olmuş, tatlı olmuş, yol olarak anlaşıyoz o ikincisinde... severim ööle şeyler... her halükarda ellerine sağlık :) [edit: typolar typolar...] [Bu mesaj Emaleth tarafından 01 September 2003 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 horız birader, bilmiyon bu işi. bırak artık bu işleri. ne o öyle gız mı ağaç mı belli değil. hele ikincisi... lekeli lekeli bişiy. gız desem gız değil, dop desem dop değil. hem zaten senden iyi gitar çalıyom :D şaka tabi :-p ellerine sağlık[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 ehe. naber lan. görünmüyodun ortalıkta. :)[hline]Görsel tasarım bölümü istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2003 kitap kapaa süfer bence[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar