Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bence ben[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Evet "ben şöyleyim" "ben böyleyim" in alt metinlerde değil de alenen söylenebileceği bir topik de açıldı..tamamdır.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Tamam sonunda kabul ediyorum hepimiz böleyiz :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ghost(sayısı kaçtı bunun?)[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space de yeni solo albümüm ve konser resimleri Paticikteki süper manyak buton
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 1989 du galiba[signature][hline]Kuzgun'dum ben... innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki: nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben kişisi.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Manti, 03 Ağustos 2005 00:29 tarihinde demiş ki: Evet "ben şöyleyim" "ben böyleyim" in alt metinlerde değil de alenen söylenebileceği bir topik de açıldı..tamamdır. ehehe.. ne yazık ki hemen olayları bu boyuta çekiyoruz...[signature][hline]Beş Hececiler
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Karamurat benim aslında, hepsi yalan.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Bence Absolut :) Veya bende olabilir.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 serverdaki en iyi pvp ci kim?[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Clementine, 03 Ağustos 2005 00:17 tarihinde demiş ki: Bende sorj diormm :horace: Eyw :horace: Dynamick abi, ukalalık etmek istemem ama en iyi pivipi ci benim.[signature][hline]
bonfbonf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 bu güzel başlığı açarak bence sende bunlardan birine aday oldun asas :)[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
Öne çıkan mesajlar