Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

forumdakı eglencılı komık?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet "ben şöyleyim" "ben böyleyim" in alt metinlerde değil de alenen söylenebileceği bir topik de açıldı..tamamdır.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
1989 du galiba[signature][hline]Kuzgun'dum ben...
innkeeper, 23 Temmuz 2005 17:50 tarihinde demiş ki:
nick bi yere gitmedi, ip adresim degişti, ip adrerime giriş izni verilince karakediyim yine. şimdilik kedi rpsi yapıom.
Mesaj tarihi:
ben kişisi.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
said:
Manti, 03 Ağustos 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
Evet "ben şöyleyim" "ben böyleyim" in alt metinlerde değil de alenen söylenebileceği bir topik de açıldı..tamamdır.

ehehe.. ne yazık ki hemen olayları bu boyuta çekiyoruz...[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Karamurat benim aslında, hepsi yalan.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı)
*Horde comes and starts charging*
me: SEDUCE THE SHAMAN!!!
42 lock starts to /kiss and /hug the horde.
me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!!
lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies.
Mesaj tarihi:
said:
Clementine, 03 Ağustos 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
Bende sorj diormm :horace:

Eyw :horace:

Dynamick abi, ukalalık etmek istemem ama en iyi pivipi ci benim.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bu güzel başlığı açarak bence sende bunlardan birine aday oldun asas :)[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki...
  • Yeni Oluştur...