facundo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ben bu oyundakı amacı anlayamadım gercı daha oynayamadım nedir oyundakı tam oalrak amac napmaya calısılır oynanırken baan bu konuda kısa ve oz bır yardım yapan olursa cok sevınırım d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 insan üzmek.[signature][hline]valandil ownz j0o! ağzına vururum. WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hiç mmorpg oynamadın mı daha önce? singleplayer'larda amaç oyunu bitirmekken, mmorpg'lerde tek amacın karakterini geliştirmektir. wow'da istersen pvp ya, istersen quest yap, istersen yaratık öldür, istersen skill kas, istersen oyun dünyasını dolaş... vs vs. tek amacın karakterini güçlendirmek :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 oyun bu abi ne gbi bi amac bekliosun ki ... bi amacı yok işte vakit geciriosunn eh bunu da bi ton deişik yolla yapabilirsin ..bazen sadece oyun icinde muhabbet ederek bile olabilir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 en büyük balığı tutmak.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 wowda amaç herhangi bir serverda, kalabalık olan taraftan bir karakter açmak sonra sayıca zayıf olanları ganklemek, ardından arkada bekleyip mobla savaşırken adamın canı yarımken gidip onu kesmek, dungeona gidip onu bunu ninjalamak (allahtan bana denk gelmedi) millete en ufak hatasında LOL iiot Rofl noob vs vs gibi gerzek laflar söylemek, BL gibi 3463463 kişinin sra beklediği serverlara hirmek için 30 dk ya yakın beklemek, insatnce ın ortasında son bossu kestiğinde instance serverın çöküşünün tam da lootu açtıın zamana ve içinde istediğin itemın olduğuna şahit olduund görmek ve klavyeni kırmak, tam parti bulduğunda bi lag akımının girip milletin düşüp 30 dk sıra beklediğini görmek, ben bunları yapama mı diyosun? dayanam mı bunlara diyosun? o zaman oynama, wow u unut sen, ama tabii her şeye rağmen biz oynuyoruz :)[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 cunku wowu seviyoruz :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 netle ugrasmak istemiyorum diyorsan LEVEL'ın temmuz sayısını al orda uzun bi liste var bu kısaltmalar icin:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 keşke karakter geliştirme gibi bi amaç edinebilsem kendime. 2. level 60 karakterimi yaptıktan sonra şu an warrior kasıyorum, 46 oldu. felaket bişey. ilk baştaki night elf rogue'umu kassaydım heralde tüm equipment full epic'ti şimdiye.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Eğlenceli vakit geçirmek diyebilirmiyiz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Olabilir ama benim gözümde WOW = Tetris[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 hmm tetrisi de eğlenmek için oynamıyormusun? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Olurmu hiç ne eğlencesi Çubuk gel çucuk gel allah belani çubuk gelsene be "Game Over" +%!&@ .... Gibi :)[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 ben eskıden ultıma onlıne oynarım nebulada ve orjınde oynadım bıldınız gıbı nebula artık bıtı son rolunu oynuyor originede okadar saglam bı baglanyı malesef kuramıyorum bu wow u nerden yukleye bılrım ve free serverlerı hangılerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SideWinder Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Regalya, 03 Ağustos 2005 04:15 tarihinde demiş ki: Olurmu hiç ne eğlencesi Çubuk gel çucuk gel allah belani çubuk gelsene be "Game Over" +%!&@ allah be birden yüzümü bir tebessüm şekli sardı bööğğle, güldüm. süper yaa[signature][hline]Indeed! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Hadi diyelimki wowda amaç yok daha pvp olmayan cohda amaç ne? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 olmadı free mree yalan bunlar öyle bi olay yok uo gibi değil bu free 2 gün kas kapansa bile bi terafında patlamasın muhabbetiş yok :D öyle zaten kolay elde edilseydi herşey zevki kalmazdı.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar