Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW da amac ?

facundo

Öne çıkan mesajlar

hiç mmorpg oynamadın mı daha önce?

singleplayer'larda amaç oyunu bitirmekken,
mmorpg'lerde tek amacın karakterini geliştirmektir.
wow'da istersen pvp ya, istersen quest yap, istersen yaratık öldür, istersen skill kas, istersen oyun dünyasını dolaş... vs vs.
tek amacın karakterini güçlendirmek :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

wowda amaç herhangi bir serverda, kalabalık olan taraftan bir karakter açmak sonra sayıca zayıf olanları ganklemek, ardından arkada bekleyip mobla savaşırken adamın canı yarımken gidip onu kesmek, dungeona gidip onu bunu ninjalamak (allahtan bana denk gelmedi) millete en ufak hatasında LOL iiot Rofl noob vs vs gibi gerzek laflar söylemek, BL gibi 3463463 kişinin sra beklediği serverlara hirmek için 30 dk ya yakın beklemek, insatnce ın ortasında son bossu kestiğinde instance serverın çöküşünün tam da lootu açtıın zamana ve içinde istediğin itemın olduğuna şahit olduund görmek ve klavyeni kırmak, tam parti bulduğunda bi lag akımının girip milletin düşüp 30 dk sıra beklediğini görmek, ben bunları yapama mı diyosun? dayanam mı bunlara diyosun? o zaman oynama, wow u unut sen, ama tabii her şeye rağmen biz oynuyoruz :)[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Sosyal ağlarda paylaş

netle ugrasmak istemiyorum diyorsan LEVEL'ın temmuz sayısını al orda uzun bi liste var bu kısaltmalar icin:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

olmadı free mree yalan bunlar öyle bi olay yok uo gibi değil bu free 2 gün kas kapansa bile bi terafında patlamasın muhabbetiş yok :D öyle zaten kolay elde edilseydi herşey zevki kalmazdı.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...