Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Köpek balıgı adı altında satılıyor[signature][hline]Buraya kadar senle geldik Burdan sonrasında da senleyiz.. Canımızı Ugruna veririz... KARŞIYAKA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 ... ve insanlar çıldırdı..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. Burning myriads of fire... Love for talking of closing... Loving deadfull and dire dire... It's the ever haunting moon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 deniz akvaryumuda görsel olarak muhteşem ya bi ara düşünyodum fiyatını öğrenince vazgeçtim :)[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 said: Arndiol, 21 Haziran 2005 12:56 tarihinde demiş ki: Köpek balıgı adı altında satılıyor daha bir karizma oluyor o zaman hehe ... ufacık pengasusu köpek balığı diye alıyorsun görenler a bak köpek balığı keser yutar kolunu bacağını tehlikelidir moduna giriyorlar çok bir şekil oluyor.. oysa ki pengasuslar gayet uysal hayvanlar .. asıl köpek balığı olanlar challenger lardır[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 challenger lar için köpek balığı demek; pengasuslar için de kedi balığı demek daha uygun olur.[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2005 Evde beslenen köpek balığı gün gelir sizinle beslenir . Dikkat .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki: Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 evet besleniyo ama duyduguma göre onarlın akvaryumları 20.000$ fln oluyomuş köpekbalgınıdan pahalı lan :D[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ev sahibi: hoş geldiniiizz misafirler: hoş bulduuuk!! ev sahibi: siz salona geçin, ben geliyorum.. misafir çocuk: aaa anne bak akvaryuuumm.. misafir anne: evet çocuum dokunma misafir çocuk: aaaa anne bak BALIIIKK misafir anne: sus çocuum dokunma misafir çocuk akvaryumla oynaşmaya başlar. tıh tıh köpekbalığı müslüm: de git len velet.. yemim seni tıh tıh köpekbalığı osman: velet SİE! parmağını suya sokar çıkarır.. misafir çocuk: aaa anne bak parmağıma geliyolar.. anne salondan: ... çocuk osmanla müslümü eliyle yakalama şeysiyle eyleme girişir... osman: benden günah giti müslüm: OSMAN TUT bırahma ooolmm kaçırma zaten aylardır yediğimiz tek kırmızı et.. osman: ya müslüm başlatma şimdi soldaki parmaklar benim, koparırım o kanadını ha... çocuk: ıngaaaaaaaaaaaaa ıngaaaaaaaaaaaaa[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 :-D[signature][hline]Manti, 20 Haziran 2005 02:03 tarihinde demiş ki: bugün de hava ne güneşliydi ne güneşliydi..bi ara kafamda aşağı bi bardak su dökeyim dedim neyse ki yağmur imdadıma yetişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bence çok tatlı imkanım olsa bende beslerdim. fakat ben bunların minyatür olanı pankaryus besliyorum malesef :( ama olsun onlarda çok hoşlar :)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 aaaa anne bak BALIIIKK :-D[signature][hline]Türkiye'nin Evcil Hayvanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ev değil ama şu aralar tepe nautilus'ta 3 tane köpekbalığı var (istanbul-kadıköy) merak eden varsa gidip bi baksın yanlız hayvanlar hakkaten sinire kesmişler. (sinirlendiklerini nereden mi biliyorum? tabii ki diskoveri çenıl)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Abi bu evde fil beslemek gibi bişi :D insanın deli olması lazım böle bişi için[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 bu derece vahşi hayvanları evde beslemek için neden ısrar ederler anlamıyorum.salın hayvanları okyanuslara rahat rahat yaşasın,bi kaç sörfçü ayagı yesin:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VitaesMorte Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 arina bende sana katılıyorum kopekbalıklarınınyeri okyanuslar.... sorfcu ayagı yeme olayı yok fok mus yok kefal onlarla ugrassın abi hayvanlar bırakın takılsın cok gormek ıstıosanız harbi ben fanım ben hayvan meraklısıyım diosanız gidin afrika italya(sicilya) veyhaut okyanus adaları ha bide hindistan acıkları turlar var kafesle kopekbalıkları yanına sokuolar baya ilginc ben güney afrıkaya gittim ama yemedi gerci beyaz kopekbalıkları yanıydı mekan ( halk arasında jaws :) ) cesaret edemedim ama isteyeniniz varsa pazarlık yapıolar ;) ama saka bi yana olayıda o olması lazım yoksa 25-30 m3 luk bi alanda camda hayvanı gormek bence kendi self tatminin oluyo (bu arada akvaryumculuk baska kopekbalıkcılık baska -biyere kadar-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 sıkıldıkça fare atıcan akvaryuma :P[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Evdeki marine akvaryumlarında genelde heçşire köpekbalığı besleniyor ama tankın minimum 2-3 ton olması lazım. Ve çok hızlı büyüdüklerinden bakımları baya zor. Ayrıca akıntı çok güçlü olmalı akvaryumda. Kısacası tecrübeli iseniz ve harcıyacak çok paranız varsa neden olmasın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bundan önceki k. balıkları akvaryuma fazla geldiğinden A.O.Ç hayvanat bahçesine hazırlanmakta olan şehir akvaryumuna verildi..[signature][hline]Türkiye'nin Evcil Hayvanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 beslenir ama yem atarken akvaryuma el sokmamaya dikkat derim,benden uyarması valla,mazallah kol filan gider.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar