Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde köpek balığı beslenir mi?

pigeon

Öne çıkan mesajlar

said:
Arndiol, 21 Haziran 2005 12:56 tarihinde demiş ki:
Köpek balıgı adı altında satılıyor

daha bir karizma oluyor o zaman hehe ... ufacık pengasusu köpek balığı diye alıyorsun görenler a bak köpek balığı keser yutar kolunu bacağını tehlikelidir moduna giriyorlar çok bir şekil oluyor..

oysa ki pengasuslar gayet uysal hayvanlar .. asıl köpek balığı olanlar challenger lardır[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki:
bunu yazan tosun güç seninle olsun
MSN: [email protected]
http://netbux.org/?r=169517
ayda 24$ kazanmak için..
Sosyal ağlarda paylaş

ev sahibi: hoş geldiniiizz
misafirler: hoş bulduuuk!!
ev sahibi: siz salona geçin, ben geliyorum..
misafir çocuk: aaa anne bak akvaryuuumm..
misafir anne: evet çocuum dokunma
misafir çocuk: aaaa anne bak BALIIIKK
misafir anne: sus çocuum dokunma
misafir çocuk akvaryumla oynaşmaya başlar.
tıh tıh
köpekbalığı müslüm: de git len velet.. yemim seni
tıh tıh
köpekbalığı osman: velet SİE!
parmağını suya sokar çıkarır..
misafir çocuk: aaa anne bak parmağıma geliyolar..
anne salondan: ...
çocuk osmanla müslümü eliyle yakalama şeysiyle eyleme girişir...
osman: benden günah giti
müslüm: OSMAN TUT bırahma ooolmm kaçırma
zaten aylardır yediğimiz tek kırmızı et..
osman: ya müslüm başlatma şimdi soldaki parmaklar benim, koparırım o kanadını ha...
çocuk: ıngaaaaaaaaaaaaa ıngaaaaaaaaaaaaa[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Mail Me
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

bence çok tatlı imkanım olsa bende beslerdim.

fakat ben bunların minyatür olanı pankaryus besliyorum malesef :( ama olsun onlarda çok hoşlar :)[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin...
Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
ev değil ama şu aralar tepe nautilus'ta 3 tane köpekbalığı var (istanbul-kadıköy) merak eden varsa gidip bi baksın yanlız hayvanlar hakkaten sinire kesmişler. (sinirlendiklerini nereden mi biliyorum? tabii ki diskoveri çenıl)[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Sosyal ağlarda paylaş

bu derece vahşi hayvanları evde beslemek için neden ısrar ederler anlamıyorum.salın hayvanları okyanuslara rahat rahat yaşasın,bi kaç sörfçü ayagı yesin:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Sosyal ağlarda paylaş

arina bende sana katılıyorum kopekbalıklarınınyeri okyanuslar.... sorfcu ayagı yeme olayı yok fok mus yok kefal onlarla ugrassın abi hayvanlar bırakın takılsın cok gormek ıstıosanız harbi ben fanım ben hayvan meraklısıyım diosanız gidin afrika italya(sicilya) veyhaut okyanus adaları ha bide hindistan acıkları turlar var kafesle kopekbalıkları yanına sokuolar baya ilginc ben güney afrıkaya gittim ama yemedi gerci beyaz kopekbalıkları yanıydı mekan ( halk arasında jaws :) ) cesaret edemedim ama isteyeniniz varsa pazarlık yapıolar ;) ama saka bi yana olayıda o olması lazım yoksa 25-30 m3 luk bi alanda camda hayvanı gormek bence kendi self tatminin oluyo (bu arada akvaryumculuk baska kopekbalıkcılık baska -biyere kadar-)
Sosyal ağlarda paylaş

Evdeki marine akvaryumlarında genelde heçşire köpekbalığı besleniyor ama tankın minimum 2-3 ton olması lazım. Ve çok hızlı büyüdüklerinden bakımları baya zor. Ayrıca akıntı çok güçlü olmalı akvaryumda. Kısacası tecrübeli iseniz ve harcıyacak çok paranız varsa neden olmasın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...