Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara Ayrancı'da Patlama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla kulaklarım ve gözlerimde sorun yoksa doğru haber

okumadan neden yorum yaparsınızki

Başka bilen gören varmı diye soruyorum

[Bu mesaj Ragnar tarafından 02 Ağustos 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
okudum ama herhangi bir haber kanalının sitesinde yayınlanıp yayınlanmadığını bilmek istiyorum.

daha bir kaç gün önce taksim için aynı şeyler söylendi ve yalan çıktı.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Mesaj tarihi:
said:
helena, 02 Ağustos 2005 21:32 tarihinde demiş ki:
okudum ama herhangi bir haber kanalının sitesinde yayınlanıp yayınlanmadığını bilmek istiyorum.

daha bir kaç gün önce taksim için aynı şeyler söylendi ve yalan çıktı.

Ben duydum Ben gördüm daha ne bekliyosun ki

bomba patladı 5000 kişi oldu diye asparagas bi şey yazmadım sadece boyle birşey oldu ayrıntılı bilgisi olan varmı diye soruyorum. Ne alka Taksim asparagası.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
nooluyo lan yater[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
hayda neler oluyo hergun hergun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
çok ciddi bişe olmasa gerek ya ntv yi izliyorum şimdi ses seda yok valla[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Mesaj tarihi:
bencede tam anlamiyla b elki bi terorist saldiri olmayabilir mafya iside olabilir zaten bu gunlerde mafya deli gibi iş götürürüyo butun patlamalar teroristlerden biliniyo diye adamlar eline gecen tüm tüpleri patlatiolar düsmanlarinin dibinde[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
said:
Dela, 02 Ağustos 2005 21:55 tarihinde demiş ki:
eger buyuk bi saldiri olsa ankaranin her tarafindan duyulurdu rahatca. ses bombasi gibi biseydir muhtemelen.

naaptın abi ööö...

hidrojen bombası mı atıyorlar ankaranın her tarafından rahatça duyulsun :-P

bu arada ankarada bol bol saldırı varmış sanırım.
babam bugün yolda yürürken (kızılay sanırım) bir farketmiş yollar kapalı, araçlar geçmiyor.
bir kaç saniye sonra çok yakınında bir patlama duymuş.
meğersem bomba imha ekibi (tek kişilik ekib mi olurmuş aslında ama..) bir paketi patlatmış.
o yüzden yolu kapatmışlar meğersem, babam da farkında değilmiş.

neyse asıl söylüyceğim, bu bombayı imha eden adam birisiyle konuşurken, "e işte tek kişi zor, ayrancıda da varmış, şimdi oraya gidicem" gibi birşeyler söylemiş.

bahsettiğiniz patlama bunla ilgili olabilir. belki imha edememiştir ölmüştür, ya da ne biliyim imha etmiştirr siz onun sesini duymuşsunuzdur..[signature][hline]Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...