Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Biraz önce hoş dere tarafında inanılmaz bir patlama sesi geldi ve akın akın polis gidiyor haberi olan varmı acaba noldu ?[signature][hline]
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ooff of[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kamera fala nda geldi[signature][hline]
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Haydaaaa[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 geçmiş ola bir söle di bana da[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kim soledi lol[signature][hline]
tBF Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ne kadar doğru olduğunda bi bilginiz varmı acaba?
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Bu geyik değil di mi?? Ciddi yani...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Forseti Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Öeh ya abarttılar saldırıp duruyorlar...[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin
helena Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kaynak?[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 valla kulaklarım ve gözlerimde sorun yoksa doğru haber okumadan neden yorum yaparsınızki Başka bilen gören varmı diye soruyorum [Bu mesaj Ragnar tarafından 02 Ağustos 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 kaynak yarım saat sonra flaş haberler[signature][hline] ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST
helena Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 okudum ama herhangi bir haber kanalının sitesinde yayınlanıp yayınlanmadığını bilmek istiyorum. daha bir kaç gün önce taksim için aynı şeyler söylendi ve yalan çıktı.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: helena, 02 Ağustos 2005 21:32 tarihinde demiş ki: okudum ama herhangi bir haber kanalının sitesinde yayınlanıp yayınlanmadığını bilmek istiyorum. daha bir kaç gün önce taksim için aynı şeyler söylendi ve yalan çıktı. Ben duydum Ben gördüm daha ne bekliyosun ki bomba patladı 5000 kişi oldu diye asparagas bi şey yazmadım sadece boyle birşey oldu ayrıntılı bilgisi olan varmı diye soruyorum. Ne alka Taksim asparagası.[signature][hline]
unac Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 nooluyo lan yater[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki: her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 hayda neler oluyo hergun hergun.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 çok ciddi bişe olmasa gerek ya ntv yi izliyorum şimdi ses seda yok valla[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 valla gidip bakıyım ben bole haber beklemek le olmuyo[signature][hline]
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Tireboludayım bende ama duymadım[signature][hline][i]By Neron[i]
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 çok uzaktasın ben samanyolu kolejinin ordan bahsediyorum.[signature][hline]
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 eger buyuk bi saldiri olsa ankaranin her tarafindan duyulurdu rahatca. ses bombasi gibi biseydir muhtemelen.[signature][hline]TOiO
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 bencede tam anlamiyla b elki bi terorist saldiri olmayabilir mafya iside olabilir zaten bu gunlerde mafya deli gibi iş götürürüyo butun patlamalar teroristlerden biliniyo diye adamlar eline gecen tüm tüpleri patlatiolar düsmanlarinin dibinde[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 valla baktım da bişey göremedim nediyelim hayırlısı[signature][hline]
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Dela, 02 Ağustos 2005 21:55 tarihinde demiş ki: eger buyuk bi saldiri olsa ankaranin her tarafindan duyulurdu rahatca. ses bombasi gibi biseydir muhtemelen. naaptın abi ööö... hidrojen bombası mı atıyorlar ankaranın her tarafından rahatça duyulsun :-P bu arada ankarada bol bol saldırı varmış sanırım. babam bugün yolda yürürken (kızılay sanırım) bir farketmiş yollar kapalı, araçlar geçmiyor. bir kaç saniye sonra çok yakınında bir patlama duymuş. meğersem bomba imha ekibi (tek kişilik ekib mi olurmuş aslında ama..) bir paketi patlatmış. o yüzden yolu kapatmışlar meğersem, babam da farkında değilmiş. neyse asıl söylüyceğim, bu bombayı imha eden adam birisiyle konuşurken, "e işte tek kişi zor, ayrancıda da varmış, şimdi oraya gidicem" gibi birşeyler söylemiş. bahsettiğiniz patlama bunla ilgili olabilir. belki imha edememiştir ölmüştür, ya da ne biliyim imha etmiştirr siz onun sesini duymuşsunuzdur..[signature][hline]Beş Hececiler
Ragnar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 benm iş yeri kızılayda ve sürekli oluyo imha olayları son 15 günde 3 kere denk geldim[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar