BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 tamam biliyoruz gidenin arkadasından ağlanmaz üzülme *!destek olmak için kendi şeyini saklar ki o görüp eski hatıraları canlanmasın *[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b]
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 zuahahahaha hatıraları canlanmasın ahahah koptum[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bellow naaptın abi. harbiden inanmaya başlamıştım neyseki açıklamayı yapmış arkadaş :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do!
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ulan bide inandınız mı bellow toptur asıl her gece bana sarkıo engellicem bi gün yeter[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 saklamaya çalışma bellow her şeyi anlattı...[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Shikamaru Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bellow ayrı bir tür :D muahahha O herif "Astronomal Sapık" Artık dünyadakiler bitti uzaya açılcak yakında[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Size gerçekleri açıklıyorum bilimsel olarak: O=Bellow[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 tamam evladım bari ameliyat nasıldı doktor acı varmı efenim acı diye sordumu :( senin ufaklık için yastayız keşke doktorda bırakmayıp eve getirseydin. Toprağı bol olsun yani çok uzağa işerdi.[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b]
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Bellow size bişi dicek söle[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 rahmetliyi çok severdim :([signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b]
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 lan onu değil benle ilgili bişi açıklıcan patilere hadi söle[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ameliyat nasıl dı ? Malkaviana kalp yapalım mı birbirimize ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 iyide sen kız değilsinki olmaz hoho[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Clementine Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: BeIlow, 01 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Toprağı bol olsun yani çok uzağa işerdi. muahah bu nedir abi!? koptumm :D[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Malkavian, 01 Ağustos 2005 23:12 tarihinde demiş ki: iyide sen kız değilsinki olmaz hoho Lezosun yani ? İyice değişmişsin sen görmeyeli, yakıştıramadım..[signature][hline]Click! Welcome back!!
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 olm varya hacklerim yahu kapatın şu konuyu haneye tecavüz resmen babam bile msn den noluo fln yörünge dışına atın bu deliyi ya adam haksız yere suçladı beni[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Beyin konuşuyor sus ! :P[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 uzadı beyler bence uzatmayın daha ayıp..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 harbi dimi ya ağzını öpim dicem bu seferde yanlış anlıcaklar[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: BeIlow, 01 Ağustos 2005 22:46 tarihinde demiş ki: rahmetliyi çok severdim :( Nası yani ???? :D[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 prawler bana laf sokmayı denemiş becerememiş galiba=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Malkavian, 01 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: harbi dimi ya ağzını öpim dicem bu seferde yanlış anlıcaklar eheh kalsın :P[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki: ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık. Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki: Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Malkavian, 01 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: harbi dimi ya ağzını öpim dicem bu seferde yanlış anlıcaklar Şüphelenmekte haklılar mı ne? :)[signature][hline]Silent dance with death...
Malkavian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=132925 solonor sizi buraya alalım gerçeklerin olduğu yere[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: BeIlow, 01 Ağustos 2005 22:46 tarihinde demiş ki: rahmetliyi çok severdim :( Şimdi burda başka bir gündem var arkadaşlar, nasıl severdin rahmetliyi ya O_o[signature][hline]Click! Welcome back!!
Öne çıkan mesajlar