Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malkaviana yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tamam biliyoruz gidenin arkadasından ağlanmaz üzülme

*!destek olmak için kendi şeyini saklar ki o görüp eski hatıraları canlanmasın *[signature][hline]www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[i][b]

Mesaj tarihi:
bellow naaptın abi. harbiden inanmaya başlamıştım neyseki açıklamayı yapmış arkadaş :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
There's no try. There's do!
Mesaj tarihi:
Ulan bide inandınız mı bellow toptur asıl her gece bana sarkıo engellicem bi gün yeter[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
saklamaya çalışma bellow her şeyi anlattı...[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

For those About to ROCK..
We SALUTE you

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
Bellow ayrı bir tür :D muahahha O herif "Astronomal Sapık" Artık dünyadakiler bitti uzaya açılcak yakında[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Mesaj tarihi:
Size gerçekleri açıklıyorum bilimsel olarak:

O=Bellow[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
tamam evladım bari ameliyat nasıldı doktor acı varmı efenim acı diye sordumu :( senin ufaklık için yastayız keşke doktorda bırakmayıp eve getirseydin. Toprağı bol olsun yani çok uzağa işerdi.[signature][hline]www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[i][b]

Mesaj tarihi:
Bellow size bişi dicek söle[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
lan onu değil benle ilgili bişi açıklıcan patilere hadi söle[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
Ameliyat nasıl dı ?

Malkaviana kalp yapalım mı birbirimize ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
iyide sen kız değilsinki olmaz hoho[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
said:
Malkavian, 01 Ağustos 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
iyide sen kız değilsinki olmaz hoho

Lezosun yani ?

İyice değişmişsin sen görmeyeli, yakıştıramadım..[signature][hline]Click!
Welcome back!!
Mesaj tarihi:
olm varya hacklerim yahu kapatın şu konuyu haneye tecavüz resmen babam bile msn den noluo fln yörünge dışına atın bu deliyi ya adam haksız yere suçladı beni[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
Beyin konuşuyor sus ! :P[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
uzadı beyler bence uzatmayın daha ayıp..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
harbi dimi ya ağzını öpim dicem bu seferde yanlış anlıcaklar[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
said:
Malkavian, 01 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
harbi dimi ya ağzını öpim dicem bu seferde yanlış anlıcaklar

eheh kalsın :P[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
said:
Malkavian, 01 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
harbi dimi ya ağzını öpim dicem bu seferde yanlış anlıcaklar

Şüphelenmekte haklılar mı ne? :)[signature][hline]Silent dance with death...
Mesaj tarihi:
http://forum.paticik.com/view.php?id=132925

solonor sizi buraya alalım gerçeklerin olduğu yere[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
said:
BeIlow, 01 Ağustos 2005 22:46 tarihinde demiş ki:
rahmetliyi çok severdim :(

Şimdi burda başka bir gündem var arkadaşlar, nasıl severdin rahmetliyi ya O_o[signature][hline]Click!
Welcome back!!
  • Yeni Oluştur...