Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malkaviana yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

lütfen arkadaşlar ona yardım edelim :( bir şey söylemeye gerek yok resimde her şey anlatılıyor.

[spo1=bir tık resim burda][/spo][signature][hline]www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[i][b]

[Bu mesaj BeIlow tarafından 01 Ağustos 2005 19:25 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
korkuyorum :/[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
gönder sen bana bak ben onu yoldan çıkartıyım bi
alemlere takılsın bi benimle :P[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
yuh!!!!nasıl ya..benim basıma boyle bişi gelse cok kotu olurum.abi dusunsene gecen yazı birlikte gecirdiğin arkadasın sana bunu diyo yani aynı yatakta yatmıstınıs :S[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler
Mesaj tarihi:
berk bi git.
gitt.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
said:
BeIlow, 01 Ağustos 2005 19:32 tarihinde demiş ki:
gönderemem hastaneye gitti netten çıkıp :(

o__O

OHA ![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Haydar Dümen' i arayın! Bu ciddi mi şaka mı? Ben anlamadım
Şakadır şaka[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
yiğit Bir türk gencini daha kaybettik... Dönen döner kalan erkekler bizimdir![signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Mesaj tarihi:
said:
Shikamaru, 01 Ağustos 2005 20:12 tarihinde demiş ki:
yiğit Bir türk gencini daha kaybettik... Dönen döner kalan erkekler bizimdir!

Puahahahh!! Öldüm gülmekten!!! Yazdıklarımıza dikkat.... kalan erkekler sizin olsun, kızları ben alayım -klişe esprisiyle bitiriyim :D[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
Ya baydım böle şakalardan. Geçen de beni keklediler. Arkadaşın kız arkadaşı biseksüel çıktı onu beceriyo falan gibi bişeyler uydurdular. Sonra bi baktık kolpa çıktı. :D[signature][hline]Silent dance with death...
Mesaj tarihi:
Patiler durun sapına kadar erkeğim şimdi kanıt olarak birisi kişisel e konu açmış arkadaşınız cinsiyet değiştirse napar diye bellow da ona kız ayarlarım dedi bende şakasına cinsiyet değiştiriciem kız ayarla hadi bana dedim yanlış anlamayın aman ha kuş duruyor sapasağlam[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 01 Ağustos 2005 21:10 tarihinde demiş ki:
yiğit değildi zaten eğilimi vardı

sen ne dion bea[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle.
  • Yeni Oluştur...