Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sharkye noldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni moderatör aranıyor ilanını yeni farkettim... paticikten ayrıldımı? yoksa tatil falanmı[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Mesaj tarihi:
yeni moderatör mü aranıyormuş ? =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
bende bayadır goremiyorum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
said:
insight, 01 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
İlan nerde :D

ahahaha kopardın beni...

onun avatarı penguendi dimi..gözlerim arar oldu bak şimdi :)[signature][hline]Mandaoğulları
Mesaj tarihi:
sharky İstanbul'a yerleşti, yeni bir işe başladı, az boş zamanı daha da azaldı. O yüzden uğruyor ama pek aktif iştirakçi olamıyor şu aralar.. Elbet evine bilgisayarı geri gelip ADSL i bağlandıktan sonra düzelir.

ha bi de acayip yedi, midesine oturdu yemekler şu anda. Merak edenlere.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
Mesaj tarihi:
12.000 $ ?!?
fiyuv.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
aşk mı para mı geyiğinin özentisini düzenleriz..aşkı seçenler tatile gider...parayı seçenler maaşa ortak olur...ne dersiniz güzel olmazmı?[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
said:
Ceday, 01 Ağustos 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
sharky Microsoft un Türkiye birimine Vice President olmus,
parayı görünce gözü dönmüş adamın :p

yalan, bizim şarki yapmaz öle şey(!) yoksa.....[signature][hline]Trash_
www.daniska.org
(çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
  • Yeni Oluştur...