Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yeni moderatör aranıyor ilanını yeni farkettim... paticikten ayrıldımı? yoksa tatil falanmı[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yeni moderatör mü aranıyormuş ? =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben!
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 sıkılıp bırakmıştır. modluk nereye kadar[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yedik onu biz[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Mail!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yogun oldugu için çok ilgilenemiyor bu nedenle konuda bilgili ve zaman ayırabilecek birileri gerekiyor kendisine birşey olmadı en son istanbula gidiyorum dediydi[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Cermy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 enson paticlone topiinde yazısını gormuştum[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 şu tarafa gitti.[signature][hline]hügolülülülülüüüüüüüü!!
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 duruyor.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 İlan nerde :D[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Kaçtı.[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T.
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 en son beraber wow da kasıyoduk horde olaraktan sonra o ally ye gectı sonrada haber alamadım :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Prophecy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 daha 10-15dk once konustum sag salim duruyor hatta pc ye slack kuruyorum dedi...[signature][hline]classified
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bende bayadır goremiyorum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Prawler, 01 Ağustos 2005 16:06 tarihinde demiş ki: yedik onu biz Komikçiiiiiii seniii seniiii...[signature][hline]
Gokhan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: insight, 01 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: İlan nerde :D ahahaha kopardın beni... onun avatarı penguendi dimi..gözlerim arar oldu bak şimdi :)[signature][hline]Mandaoğulları
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bi ara, Dynamick bi Resim koymuştu ne yarıldıydım ya..[signature][hline]
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 sharky İstanbul'a yerleşti, yeni bir işe başladı, az boş zamanı daha da azaldı. O yüzden uğruyor ama pek aktif iştirakçi olamıyor şu aralar.. Elbet evine bilgisayarı geri gelip ADSL i bağlandıktan sonra düzelir. ha bi de acayip yedi, midesine oturdu yemekler şu anda. Merak edenlere.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 acayip yediğine göre istanbulda iyi para kazanıyor :)
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 benim bildigim alyik 12bin dolara ise baslamisti[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 sharky ilk maaşıyla patilere bi kıyak yapar artık.12 bin doları nasıl harcıycak başka
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 12.000 $ ?!? fiyuv.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki: 1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 aşk mı para mı geyiğinin özentisini düzenleriz..aşkı seçenler tatile gider...parayı seçenler maaşa ortak olur...ne dersiniz güzel olmazmı?[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: HymnOfSnuk, 01 Ağustos 2005 18:59 tarihinde demiş ki: 12.000 $ ?!? fiyuv. eheheh fiyuv sesi çok hoşuma gitti[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 sharky Microsoft un Türkiye birimine Vice President olmus, parayı görünce gözü dönmüş adamın :p
trash_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Ceday, 01 Ağustos 2005 19:40 tarihinde demiş ki: sharky Microsoft un Türkiye birimine Vice President olmus, parayı görünce gözü dönmüş adamın :p yalan, bizim şarki yapmaz öle şey(!) yoksa.....[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
Öne çıkan mesajlar