Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sokak kopeklerimi oldurulsun kedilerimi oldurulsun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
4 aylık bir alman kurdu tarafından 10 yaşında iken üstümde hiç bir şey yokken (ehue mayo vardı sadece) koltuk altımdan vücudumun 100 de 5 i koparılmış biri olarak fena halde tırsıyorum hala,millet dalga geçiyor (bu arda 22 yaşındayım) :)[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing

[Bu mesaj December_Flower tarafından 28 Temmuz 2005 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
nice köpekler tarafından ısırılmış ve karnından kuduz aşıları olmuş ama hala köpeklerin öldürülmesine ve hayvanlara zarar gelmesine karşı insanlar tanıyorum.
ısırılsalar bile böyle düşünen insanlar var yani.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

All you need is love
Mesaj tarihi:
Valla ciplak dedinde aklima geldi konuyla alakasi yok ama bi kere benimde üzerimde mayo varken deveye bincektim haycan cükümü tutmaya calisti tabe 6 yasindayim daa bende saf saf bakiorum :D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Böle bildim böle sölerim...
Mesaj tarihi:
Açıkcası bir köpek kızımı veya eşimi ısırsa veya kedi gözünü çıkarsa o hayvanın ölmesi için elimden geleni yaparım. Vahşice gelebilir ama yaparım. Eğer sokak hayvanları benim sevdiklerim için tehdit oluşturacaksa gene yaparım. Kaç kere gece yarısı bebek uyuturken sokaktaki bölge savaşı yapan köpekler veya aşk dönemi kedileri yüzünden uykusuz kaldık bir biz biliriz. Ha onların doğal hayatı bu diyorsanız burası doğal hayat değil şehir hayatı. Gitsin ormanda istediğini yapsın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 28 Temmuz 2005 16:16 tarihinde demiş ki:
Açıkcası bir köpek kızımı veya eşimi ısırsa veya kedi gözünü çıkarsa o hayvanın ölmesi için elimden geleni yaparım. Vahşice gelebilir ama yaparım. Eğer sokak hayvanları benim sevdiklerim için tehdit oluşturacaksa gene yaparım. Kaç kere gece yarısı bebek uyuturken sokaktaki bölge savaşı yapan köpekler veya aşk dönemi kedileri yüzünden uykusuz kaldık bir biz biliriz. Ha onların doğal hayatı bu diyorsanız burası doğal hayat değil şehir hayatı. Gitsin ormanda istediğini yapsın.

tabi buda koruma iç güdüsü aileini[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Mesaj tarihi:
BEn burda yazılanları okudukça bir manyak toplumunda yaşadığımıza giderek inanıyorum.
8-10 köpeğin beni çembere alıp 2 sinin saldıurısına uğradım 3 gun kuduz aşısı yedim
5 yaşımda sokak kedisi elmi ısırdı 12 gun boyunca sabah aksam gobekten iğne yedim
tımar ederken kendi atım tarafından karnımdan tepildim, hastanelik oldum

ama hayvan sevgim hiç bir zaman azalmadı ve ne olursa olsun azalmayacaktır da

varolmuşlarsa yaşamaya da hakları var

ne tür insanlar varki bu hayvanlar ile karşılaştırılamazlar

bir arkadaşımız demişki sokakta sapık manyak da kopek kadar var belki daha fazla bile
haklı!
hayvandan gelebilecek zararı bu insanlar tarafındanda alabilirsiniz
her korktugunuz ve kotu değinizi varlığı ortalıktan kaldırmaksa çözümü bence insanlarda da büyük bir eleme ve ortadan kaldırma yapılmalı![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani / Gizli Ninja2

Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion
Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki:
accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 28 Temmuz 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Diap a katiliyorum ve dikkatimi bişi cekti

Şimdi bu konuyu tartiştiğimiz sitenin adresi
www.paticik.com ( bi hayvan ayaği anlamina geliyor )
Bu sitede Pati Zone diye bir kisim var ve bi cok insan orada hayvanlari için sokak köpekleri için yardım istiyor.
Ve en büyük dikkatimi ceken sitenin adminin adi KaraKedi
Şunu fark ettim ki bu siteyi hiç bilmeyen birisi gelip direk bu forumu okusa ne düşüncek ?

Bunlar harbi hayvan düşmani şuraya bak bi de utanmadan sitelerinde sürekli hayvanlar la ilgili temalar kullanmişlar..[signature][hline]Moon Askerde
Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var.
Arkadaşlarim aramaz MSN var.
Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde
tonmaister ve dj lik yapar
Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin.

Follow the energizer tav$ani
Sultan's Of The Dav$ans
Mesaj tarihi:
Peki diab ben seni bıçaklasam,seni tepsem[!] beni sevicekmisin?
hayır,
Bunu anlamıyorum ben nasıl hayvanı ınsandan ustun tutuosunuz,geceleri uyutmazlar,onu bunu ısırırlar yemek yerken rahat vermezler.
sonuçta bugun gordugumuz kedıler ve kopekler insanların şehir hayatı muabbetine türemiş yaratıklar doğada hiçbir şansları yok.Bir nevi biz yarattık onları,e yok edebiliriz de[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
Senin beynin bir köpek kedi veya at beynimi?
Onlar kadar düşünebilip onlar gibi içgüdüsel mi hareket ediyorsun?

Ediyorsan yorum yapamicam...
[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

[Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 28 Temmuz 2005 16:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
DiaBLeSSe, 28 Temmuz 2005 16:31 tarihinde demiş ki:
Senin beynin bir köpek kedi veya at beynimi?
Onlar kadar düşünebilip onlar gibi içgüdüsel mi hareket ediyorsun?

Ediyorsan yorum yapamicam...

+1[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Mesaj tarihi:
ya benim anlamadığım şu,bir insan diğerini bıçaklasa,bıçaklanan insan,kendisini bıçaklayandan nefret eder di mi?diğer tüm insanlardan değil.
e peki neden bir köpek ısırdığında bütün köpeklerden nefret edip hepsi öldürülsün isteniyor ki?[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make...

All you need is love
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 28 Temmuz 2005 16:16 tarihinde demiş ki:
Açıkcası bir köpek kızımı veya eşimi ısırsa veya kedi gözünü çıkarsa o hayvanın ölmesi için elimden geleni yaparım. Vahşice gelebilir ama yaparım. Eğer sokak hayvanları benim sevdiklerim için tehdit oluşturacaksa gene yaparım. Kaç kere gece yarısı bebek uyuturken sokaktaki bölge savaşı yapan köpekler veya aşk dönemi kedileri yüzünden uykusuz kaldık bir biz biliriz. Ha onların doğal hayatı bu diyorsanız burası doğal hayat değil şehir hayatı. Gitsin ormanda istediğini yapsın.

abso şahsen öyle birşeyi ister bir hayvan ister bir insan yapsın, aynı cezayı alması lazım bence.
kızımın hayatını karartıyorsa, bunun için ölmesi gerekiyorsa, aynı şeyi ikisine de uygulamamız lazım.

köpekler-kediler yüzünden gece uykundan uyanabiliyorsan, aynı şeyi gece yarısı araba kornasından dolayı yaşayabilirsin.
sen kaç gece köpekler yüzünden uyandığını bilirsin, ben de futbol maçları yüzünden çıkıp saatlerce yollarda korna çalanlardan dolayı uyuyamadığımı.

"gitsin ormanlarda istediklerini yapsınlar" diyorsun da, biliyorsun insanlar her geçen gün ormanları biraz daha azaltıyor, şehirlerini biraz daha genişletiyorlar. e bu durumda hangi ormandan bahsediceksin? kızılayın 30km uzağında bile adamlar şehir yapmış.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
gecikti diaba quote olcaktı.
hıı ozaman onlarla insanları ayırıyoruz eşit tutmuyoruz dimi?
Birazda kayırıyoruz çünkü onlar beyinsiz taş kafalı yaratıklar dimi?
e o zaman sadakat nasıl oluyor?onlardan dost nasıl oluyor?
Ben bu içgüdü olayına karşıyım,gidim kızları tecavuz edim içgüdü napim tahrik oldum diyeyim kurtulayım.

Hayvanlarında beyni var herşeyleri içgüdü değil bunu sende biliyorsun,Hani o küçükken seni kovalamışlar torbanda yemek var diye o mesela içgüdü değil.Öyle olsa uzaktan koklayıp anlarlardı içinde birşey olmadığını.
Hayvanları niye kayırıyorsunuz anlamadım,tamam şirin bakıyorlar ama okadar acımak yanlış,çünkü onlar bize acımazlar[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Suark tarafından 28 Temmuz 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Beatlefan, 28 Temmuz 2005 16:33 tarihinde demiş ki:
ya benim anlamadığım şu,bir insan diğerini bıçaklasa,bıçaklanan insan,kendisini bıçaklayandan nefret eder di mi?diğer tüm insanlardan değil.
e peki neden bir köpek ısırdığında bütün köpeklerden nefret edip hepsi öldürülsün isteniyor ki?

harikasin ;)[signature][hline]Moon Askerde
Annem mektup atmaz.Çünkü 24 saat internet ve mail var.
Arkadaşlarim aramaz MSN var.
Annem odami arar ulaşamaz.Moon düğünde
tonmaister ve dj lik yapar
Moon nabar ? içine tükürür bole askerliğin.

Follow the energizer tav$ani
Sultan's Of The Dav$ans
Mesaj tarihi:
Bir de hayvanlar birine saldırırlarsa canları istediği için veya zevk olsun diye değil, içgüdülerinden saldırıyorlar.

İnsanlar ise akılları varken bunu yapıyorlar.

Hangisi daha kötü ?[signature][hline]Click!
Welcome back!!
Mesaj tarihi:
Yalnız karşılaştırmanız inanılmaz saçma. Tamam hayvanların öldürülmesi çok saçma da...

Şimdi diyosunuz, o insanlardan zarar hayvanlardan geldiğinden daha çok geliyor. Tamam kabul, ama şöyle düşünün, siz onun yerine doğsaydınız, siz de onlar gibi olurdunuz, biraz empati yapın. Söylediğiniz şeyleri düşünün. İnsan hayatından bahsediyosunuz burda. Kaçınız cebinde 50ykr bile yokken ve karnınıza 2 gündür yemek girmemişken üstüne o tiner denilen belayı kullanmışken mantıklı düşünebilir. Onların suçu değil bu, tamamen devletin+düzenin suçu. Tabii şöyle de bişey var, böyle insanlar hep olacak.[signature][hline]Silent dance with death...
Mesaj tarihi:
Hayvanlara acıdığımı kim söyledi?

Ben onlara acımıyorum, ancak onları bu durumlara biz sokuyorsak ta biz kurtarmalıyız.
Öldürmek çözümse o zaman tüm o iç güdüleri ile hareket eden beyinsiz insanları da kaldıralım ortadan toptan kurtulalım.

lütfen mantıklı düşün

ben insanla hayvanı 1 tutmadım

bunu göze alarak zaten yorum yapıyorum

ancak anlaşılan seni kalbinde zerre sevgi yok, hayvanı semeyen insanı da sevemez.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

Mesaj tarihi:
@diab.
o lafa gıcığım harbiden,hayvanları sevmeyen insanlarıda sevmez.
Neden? hayır kim demiş bunu neye göre demiş.
bu şampiyon biziz attığımız gollerden belli demeye benziyor.
Tamam hayvanlar şirin yaratıklar ozellikle atlara hastayım ama atlar yaşadığım yeri basıp beni ve çevremi rahatsız edecek şeyler yaparsa onlardan kurtulurum.Buda aynı olay, bu oldurmek olur sürgün olur değişir.
Bu arada 2 dir kişiliğime doğrudan saldırıyorsun.biraz sakin olalım,içgüdülerle hareket etmeyelim.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Suark tarafından 28 Temmuz 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben gayet sakinim =o)

Saldırıda da bulunmuyorum kesinlikle sadece düşünce şekline hitaben cevabımı gerektiği şekilde veriyorum.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

Mesaj tarihi:
Gaytte insanları da hayvanlarıda seviyorum. Sadece insanları daha çok seviyorum yani bir köpek mi bir insan mı sorusuna insan derim. Bunu demeyende yalan söylüyordur. Yani lla tinerci olarak düşünmeyin bu insan örneğini. Sevgiliniz mi yoksa evdeki köpeğiniz mi desem size veya daha duygusal olalım ailenizden biri mi yoksa köpeğiniz kediniz mi? Bu tabiki uç bir örnek ama kuduz köpek mi tinerci mi gibi bir ikilemde tinerciler ölsün diyenler bakalım annem ölsün köpeğim yerine diyebiliyorlar mı? Diyemez kimse diyende burda popüler olmak için diyordur. Elbette hayvanlar ölsün kahrolsun sokak hayvanları demiyorum ama burası şehir ve şehirde başıboş hayvanın yeri olmamalı. Kısırlaştırılmalılar veya uzak bir alana bırakılmalılar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Mesaj tarihi:
ok ozaman bi yerde uzlaşmak lazım.
Gerekmedikçe öldürmek yanlış diyip düzeltiyorum.
Uzaklaştırılmalı[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Zarar vermeyecek geçici değil kalıcı önlemler almak lazım.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

• Yeni Oluştur...