trapt Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: wussy, 27 Temmuz 2005 02:51 tarihinde demiş ki: mertcan.. güzel isim kim mertcan? sen mi[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: hellspe, 27 Temmuz 2005 01:52 tarihinde demiş ki: bence o anketi yapanlar öldürülsün katılıyorum. böyle bir anketi yapmaları bence biraz zor. hangi belediyeymiş, neymiş ne değilmiş?!?!?[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: hellspe, 27 Temmuz 2005 01:52 tarihinde demiş ki: bence o anketi yapanlar öldürülsün [signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 İkiside öldürülmesin de, ben bizi birinden birini seçmeye iten sebep ya da ilişkiyi göremedim zaten.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Antimodes52, 27 Temmuz 2005 02:38 tarihinde demiş ki: falan filan Bundan çok emin değilim aslında, Lisede ki din derslerinden hatırladığım kadarıyla bununla ilgili birşeyler konuşulmuştu. Zaten dinlerde ki en büyük hatada "yok böyle bir kural" zihniyeti olmuştur hep, genelde insanlar böyle boşluklardan yararlanıp kullanıyor dini. Önemli olan yorumlamak. Eğer bir müslüman bakış açısından yorumlarsan bu nokta üzerine "böyle bir kural yok" demek yerine "Allah'ın yarattığı bir varlığı, ki özellikle can verdiği bir varlığı, boş yere öldürmek ona saygısızlıktır" demek daha doğru olur bence.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 tüm hayvanlara karsi nötr olmamdan dolayi farketmez diyorum sadece bu ankete..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 buarada tüm forumu okumamistim cevabim alakasiz olmus siz dine kaymisiniz biraz sanirsam :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hadi illa biri öldürülücekse köpekler öldürülsün.[signature][hline]peace!
navyamphs Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: hellspe, 27 Temmuz 2005 01:52 tarihinde demiş ki: bence o anketi yapanlar öldürülsün [signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki: Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Sly-One, 27 Temmuz 2005 01:57 tarihinde demiş ki: hmm. kedileri dicem ama bu sefer ben kimi korkutucam köpekler ısırır falan. hmm.kedileri yine de. çünkü nesilleri kedilere göre daha çabuk tükenebilir.kedilerin kimseye bi faydası yok zaten. [signature][hline]Köylüler Rullaz...
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 aslında 2 side kalsın ama illaki bi seçim gerekirse kediler ölsün derim köpekleri kovalaması çok güsel oluyo bi eğilion bi kalkıyon 2-3 spiderman hareketi hayvanın beyni felç oluyo :D[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu...
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 o anketi hazırlayan az gelişmiş beyinli sefil yaratığı cezalandırmak isterdim...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
555 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 böyle bir anketin düzenlenip,yapıldığına inanamıyorum ki,nası bişeydir bu?[signature][hline]la petite ezique
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 vahşet. Bence öldürülmekten çok kısırlaştırmaya önem verilmeli...[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Bütün videolarımın bulunduğu persınıl sayt!
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Antimodes52, 27 Temmuz 2005 01:55 tarihinde demiş ki: Oha yuh... O laf insanlar için geçerli hayvanlara her şekil eziyet işkence serbest:) yani en azından dinsel açıdan serbest... şimdi din'e kaymış olacaz ama tasavvufa ve islamiyet'e göre etrafımızdaki herşey, hatta her canlı allah'ın bir yansıması değil midir? e o halde sen o hayvana eziyet işkence ettiğinde aslında allah'a saygısızlık etmiş olursun. said: Diablo, 27 Temmuz 2005 02:09 tarihinde demiş ki: sokak kedisini ne zararı var be saldırmaz etmez hadi kuduz kopekleri vs oldurseler neysede şahsen bana kediler, köpeklerden daha çok saldırdı. ayrıca şöyle birşey var, köpeğimi dolaştırırken, sokak köpekleri bizden uzak dururken, kediler inadına inadına üstüne geliyor. zaten eskiden beri kedileri sevmezdim. köpeklere kin besleseniz de en azından dur sus gibi komutlardan anlıyorlar. kedilerde o da yok.[signature][hline]Beş Hececiler
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bana ikisininde zararı yok aslında, şimdiye kadar olmadı en azından.Ama yinede gece vakti zart diye 3-4 tane sokak köpeğiyle karşılaşmak, zart diye 3-4 tane kediyle karşılaşmaktan daha ürkütücü :P said: Penthesilea, 27 Temmuz 2005 02:40 tarihinde demiş ki: Bitkiler neden hayvansal hayata girmiyorlar? Hayvanların bitkisel hayata girmesi için varolan özelliklerini yitirmeleri gerekiyor.Bitkilerin hayvansal hayata girebilmesi için ise yeni fonksiyonlar kazanmaları gerekmekte.Bir fonksiyonu kaybetmek, kazanmaktan daha kolay olduğu için ve bitkiler fonksiyon kazanacak kadar yetenekli ve azimli olmadıkları için hayvansal hayata giremiyorlar.
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 beni bir kere köpekler kovalamıştı kill them all[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Can vermek bu kadar basitmiki bu kadar kolay can almak? Bu doğru ise bazılarımızın da dediği gibi böyel bir düşünceyi akıllarından geçirenlerin ortadan kaldırılması gerekir![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 o ANKETI YAPAN INSANMIDIR YAA IKISIDE CANLI NASI OLDURULSUN YONETIM ISTIFA DIORM BEN[signature][hline]--Borgır--
Soth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 illa birisi ölecekse köpek derim çünkü kedilerden cok daha fazla tehlike içeriyorlar. geceleri çete gibi dolaşıyolar. bizim buralarda cok özellikle. gece bi çeteyle karşılaşırsan kurtulmak için otomatik bi silah olmalı elinde. bunlar tek başlarına cok korkak oluyolar ama geceleri voltran olup en korkakları bile pisikopatlaşabiliyo...[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue Sardokar-Human-Paladin DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bunu düşünebilen insan değildir... nasıl seçim yapabiliyorsunuz anlamıyorum...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani / Gizli Ninja2 Diablesse [Black Sabbath] Burning Legion Karakedi, 23 Temmuz 2005 17:14 demişki: accaz be güzelim. bi server gelsin. acmayan dynamik gibi kel olsun
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: DiaBLeSSe, 27 Temmuz 2005 10:01 tarihinde demiş ki: Can vermek bu kadar basitmiki bu kadar kolay can almak? Bu doğru ise bazılarımızın da dediği gibi böyel bir düşünceyi akıllarından geçirenlerin ortadan kaldırılması gerekir! şimdi bu kendi içinde çelişen bir mesaj olmuş.yorum yapmaya lüzum bırakmıyor :P
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Tüm kedileri ve köpekleri alsınlar başka yere götürsünler :) gerçi bizim burada pek yok.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bi seçim yapmak zorundasınız mantığıyla bi cewap werdim ben. bi diktatör geldi mesela ülke sokaklarındaki hayvanları öldürücek ve oylama yapıyo. oylamaya katılmayanları da öldürücek mesela hehe. ve seçenekler sadece kedi ve köpek.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Diktatör oylama yapıyo? O da güzelmiş... Demokrat Diktatör :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Öne çıkan mesajlar