aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 TurboTabletti, aktif yaptık. :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Rouneshia[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
edi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 edi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody's got one. But there is nothing worse than a hole with an opinion.
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 spider > Duron[uo] > wendigo[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Sayko MoLLy Cyraxia Rha'lad Xaer_aloneheart ve sonra da elaidi.. msn'de zaten ezelden beri elaidi. soyadım güzeldir lol[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Nartanesi, 31 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: Rouneshia Şey.. "ilaç ismi" gibi olmuş desem kızmassın di mi :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
trapt Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bayan_arayan_29m Aşkadamı_M Kız_istiyorum_31 m Ayşe_erkek_bakıcısı_35 Yannız_playboy43 Cok_yannızım25m Doktor33m hastasıyım bu nicklerin benim değil tabii :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
tosunun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 cs oynarken Ossurtan yazıyodum...ilkler unutulmaz :P
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Wendigo, 01 Ağustos 2005 02:53 tarihinde demiş ki: spider > Duron[uo] > wendigo bu adamin bu nick mutasyonlarini tum oyunlarda canli olarak yasadim ben :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ispensalar[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Rincewind[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain.
Chasten Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Cobra_34 :p[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Ilk MUD oynarken nick name kullanmistim o da 12 sene onceydi, nickim neydi hatirlamiyorum, hatirladigim en eskisi Mordrac idi yine MUD oynarken koymustum. Su an degisti artik her yerde farkli nick name kullaniyorum zaten .[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 1996 diydi sanirim irc.dal.net e giriyordum chat yapmaya nick'de TaKoZMerT di :) millet beni batarist saniyiordu eueh[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Kamyoncu :) O zaman gündemi kamyoncu belirliyordu :)[signature][hline] Coder Çözümün bir parcasi degilsen, sorunun bir parcasisindir. -Aynalar yalancıdır bu şehrin dört yanında ayna var -Gel biz şehrin havasına uymayalım ayrılmayalım -Ayrılmayalım bebeğim aynalar kandırdı beni!
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 10 yaşında falandım. cool bişi düşündüm. o aklımla ingilizce tek bildiğim isim olan Franki koydum... ahahahaha[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 benım ılk nıck ım manıac_young dı snra Shagrath ve borgir kombınasyonunu kullanıyorum =)[signature][hline]--Borgır--
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 XaeRo[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade
RaVena Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Cozef ti benim :) ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 ehe Atreus tu benim.Ramses serisinde görmüştüm çok hoşuma gitmişti[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me mon bloque
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 TiLKi_35 ti benimde çok kraldı ama millet göztepeli sanıyo diye bıraktım.5 senedir de MoMo kullanıyorum. mtluyum, huzurluyum :)[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma...
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: Zegna, 01 Ağustos 2005 03:39 tarihinde demiş ki: said: Wendigo, 01 Ağustos 2005 02:53 tarihinde demiş ki: spider > Duron[uo] > wendigo bu adamin bu nick mutasyonlarini tum oyunlarda canli olarak yasadim ben :) mcfly bana dust ta bunny oooret! :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 kartal dı icq da hala kartal hatta :P
amon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 spartaküs tü[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı...
Öne çıkan mesajlar