Private Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Ziane idi. Anlamı var mı haal bilmiyorum. Ama ben yazmadan icq da 1 tane yoktu şimdi çok var, ya da ben öyle zannediyorum.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Sanane zamanında GoDFoRSaKeN dik ama nick güzel :) o zaman büyük-küçük harf modası yaygındı...:)[signature][hline][Bob Marley] Egoist Ben!!!(Ünlemlere de bak) Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Gr33N di :) tam lamer![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Gr33n değildi. Gr33n Beret idi. sonra Gr33n oldun[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: elaidi, 31 Temmuz 2005 04:48 tarihinde demiş ki: Gr33n değildi. Gr33n Beret idi. sonra Gr33n oldun PARDON ALI![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 önemli değil. seni düzeltmek için varım.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 8 sene falan oluyo hatta daha fazla ilk internete girdik daha http:// falan yaziliyo address bara bi siteye uye edecek babam hepimizi takma ad bulun dedi Bart Simpson dedim, sonra o aliniyo falan, Volfied geldi aklima, deliler gibi oynadigim, oynayacagim, oynuyor oldugum oyun. Volfied dedim ve oole kaldim[signature][hline]Cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Nerden esti nasıl esti hatırlamıyorum bile hep Malibu kullandım.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 abi bana nick bulak dedim lisede bir arkadaş da aha ta msenlik abi dynamic yaz sonuna k ekle böyle kral olur fln ehe ozamanın modası da leetlik yani lamerlige girmiyor böle hafif esintiler fln olucak nicklerde öyle aldıydım daha sonra firegiant oldu death knight oldu derken cok sevdigim death knight ın ilk harflerinin dynamick in son harfi ile ilk harfi oldugunu görünce de dedim ozaman yazılışı DynamicK olarak kalsın ilk aldıgımda dYnAmIcK idi :p hatta battle net te diablo 1 oynayan olduysa burda hatırlar? nete ilk girişlerim ve ilk nick aldıgım yer orası idi bundan sanırım bir 8.5 sene evvel[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Afterdeep'ti ilk nickim halada oyle hic degismedi..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 4x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bir Diablo gazıyla Necromancer'dı sanırım ilki. Ondan sonra Reborn oldu, ondan sonra bir yere üye olurken Reborn alınmış mıydı öyle bir şeydi Infernal_Reborn olmuştu. sonra Reborn gidip Infernal kalmıstı. Inflamer (Infernal'la benzedigi icin insanlar yadırgamasın diye :)), Moonshield, Wayfaerer, Egonomic, Jotun, Clayman, Dead Eternity, December Flower, Lord Hypnos, Jesterscript, Jester's Dance, Conscious Insane, Dreamscape, Starforsaken, Everdying, Everlost, Man Made God, Darkflame, Inborn Lifeless ve tabiki Jester hepsi tarafımdan kullanılmış ve kullanılmaktadır. İçimizdeki In Flames sevgisi bambaşka tabiki :)[signature][hline]Live In Flames.. [Bu mesaj Jester tarafından 31 Temmuz 2005 09:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 "garfield" çizgi romanlarını çok severdim güzelde çizerdim :)[signature][hline]'Till everything burns,while everyone screams.. Burning their lies,burning my dreams.. All of this hate,and all of this pain .. I'll burn it all down,as my anger reigns.. 'Till everything burns..
armra Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 vallaha hatırlamıyorum. :D 1996 da felan kullanmış olmalıyım. telnet felan[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı
Bilge_Tonyukuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 O benim için ilk ve son FİGAROYanlız ban yadimde o yüzden Bilge Tonyukuk oldum :D[signature][hline][imzanız forumkurallarına aykırı - forumlarda din dil ırk etnik koken ayrımı yapılmasına müsade edilmemektedir. bir daha tekrarı halinde cezalandırırsınız]
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 merciless di... sonra vicious oldu şu andada SenariouS[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 snake..[signature][hline]MSN:[email protected] [b]asdastasb
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Benim ilk irfan_17'ydi :) Auhuheu o zmnlar 9 yaşındaydım kendimi 17 olarak gösteriyodum.. Sonra her oyunda bi nick kullandım.. Ama hiç POLAT,ÇAKIR,MİROĞLU gibi nickler kullanmadım.. Şimdi ise ismimin ingilizcesi olan insight'i kullanıyorum.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 1-Caramon Majere (6. sınıfta eşşekler gibi frp oyna 4 yıl boyunca duraksız sonra beyin sulanır tabi) 2-Artamir Faramir 3-Quivalen Soth[signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!!
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Valec[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 chatte yazmıştım o zmnlar sanırsam 9 yaşında veya 10 yaşındaydım(şu an 20 ) Palet yazmıştık(arkadaşla beraber :) beraber chat yapıyoduk :)) ) hatta kızı buluşmaya bile ikna etmiştik :) hey gidi gunler [Bu mesaj SoulCube tarafından 31 Temmuz 2005 12:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Phalanx. Sonra uo ile beraber Griz.[signature][hline][b]Kralla Tartışma
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Simon.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ilk nickim ArcAInE di sonra BiCeRDoWeR oldu büyük küçük harf kombinasyonunun bana bişi sağlamadığını farkettiğim RAGE'i kullandım internetten uzaklaştığım 3 sene oldu sonradan kendi kendine 1 nick çıktı cenin bu nickimi çok seviyorum ve sanırım hep bunu kullanacağım.[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben hep fiona ydım.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
arina Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben başından beri arinayım[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Öne çıkan mesajlar