Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğretmen - Öğrenci Dialogları

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Bi gun gene arkadaslarla oglen tenefusunde yemekustu sigarasi icmeye tuvalete gittik,ama tabi yigilmis millet tuvalete...
neyse biz yaiktik iciyoz geyikler esliginde,tam sigaralarin ortasinda kapidaki erkete arkadas "cufu (cafer,kimya hocasi,kendisi beni lise2nin ilk kimya dersinde 2 arkadasimla beraber "niye girovatiniz sakiyo lan!" diye azarlamisti,potansiyel psikopat olarak bilinir kendisi) geliyo lan siper alin" bagirdi,kacabilen kacti kalan millette tabi panik modunda kabinlere dolustu
bizde alti kisi girdik kapidan en uzak kabine o helecanla.icerde bekliyoz,bu arada hocanin yan kabinlerden adam cikarisini,posta atisini falan dinliyoz,sira bze gelince adaam kapiyi acin dedi,kalabalik yuzunden bi 5 saniye falan sonra actik,6 kisi sirayla ciktik,sondan bi onceki benim sondakide arkadas...
adam sondaki arkadasa "utanmiyonuz mu" ayari cekmeye baslamisti ki arkadas:
-hocam,sandiginiz gibi diil!
-bak seen!
-hocam valla (beni gostererek) arkadas zorluk cekiyo tuvalete cikmada,4 kisi kollardan bacaklardan tutuyodu bende gazliyodum "sicabilirsin sicabilirsin" diye...
-data base error,system restarting...
-...
-defolun gozum gormesin sizi...[signature][hline]Şahsım diye söylemiyorum,yahuu gugıl gibi arama motorlarının "grafik" arama seçeneğini kullanamıcak kadar odunsu bi yapıya sahibim...valla bak...
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene ve bu sene dersimize giren bi coğrafya hocamız var, yüksel hoca. gayet iyi bir hoca olmasına karşın, arada bir cümle kuramamasından dolayı komik oluyor :)

yüksel hoca bir konu hakkında sınıfa küçük çapta bir nutuk çekmektedir. ansızın kopartan cümle bizi vurur:
y: onlar olmuş şey, biz olmuşuz değişik!
biz: hö ne? nasıl? hocam?
y: neyse geçiyoruz, horst graben..[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light."
Sosyal ağlarda paylaş

Ön bahçede normalde top oynamak yasak.. ama kim sallar yasağı. Tabi biz o zamanlar lise 1 deyiz son sınıflar ön bahçede maç yapıyolar.
Psikoloji hocası top oynayan çocukların yanına doğru yaklaşır:
-Verin o topu hemen bana
(Kimse sallamaz)
-Verin o topu dedim
(Gene kimse sallamaz)
-Lan kime diyorum versene oğlum o topu
(Hala sallayan olmayınca hoce gider ve topu kendi alır)
Buna sinirlenen psikopat öğrencilerden biri hocanın yanına gidip:
-hoca biz burda oynayacaz bunu kimse engelleyemez ver o
topu
-Gördüğün gibi engelledim oynamayacaksınız
-Oynayacaz
-Lan sus topunuzun ağzına **çarı (der ve çocuğa tokatı yapıştırır)
Tokatı yiyen çocuk darbenin etkisiyle gerilir ve hocanın tam burnunun ortasına kafayı indirir. Tabi darbe sonrası hocanın burnu yok :)
Kafa atan çocuğu sorgusuz sualsiz direkt olarak okuldan attılar..
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene üniwersite hazırlık kursundayım.FEM'e gidenler bilirler.Sigara içmek için ya kuytu bi köşe bulurduk ya da tuwaletlere doluşurduk.

Bigün gene tuwalete çıktık sigara içmek için.Tuwalette yer kalmamış ama.O derece diorum.4 kabinden 1 tanesi boş.Hadi gireimde işimi göreim dedim.Ardımdan 5 kişi girdi o minnacık kabine.Tabi iş miş göremedik :)

Sonra bu müdür muawini baskına gelmiş ama biz tabi içerde duman olmuşuz,hiçbişi duymuoruz.Birisi kapıyı tıklattı.Bakın dialoglar:
-Tık Tık Tık!!!
Ben:Ne war a.k. ya?
-Tık Tık Tık!!!
Ben:Ulan ne war neeeee?
Hoca:Oğlum aç şu kapıyı! (tabi ben bzm Atakan taklit yapıo sanıorm)
Ben:Ya Ati.Olm kapının kilidini çıkarsam sokarım o kıllı g.tüne.Akıllı ol 2 rekatta şu sigarayı adam akıllı içelim.Ztn Penguen yok.
Hoca:Ne Penguen'i?
Ben:Lan yok mu hani Şener?Sende bizimi zkion?
Hoca:Aç ulan şu kapıyı!
5 Kişi:AAA YETER ARTIK ULAN!Şşş-e-Şşş-eNER HOCAAA!
Hoca:Yuh,ulan arkayı mı 5 liosunuz?Bu ne lan böle?Napıodunuz içerde?
Ben:Hocam,AHAHAHA ilahi hocam ya.Napabiliriski içerde?Yani peuheuh ne diim size.
Hoca:Şimdi velilerinizi arıcam.Ya GAY'siniz ya da sigara içiodunuz.Ona göre rapor sölicem.
Ben:Hocam ne welisi ya!
Hoca:Bekliorum.
5 Kişi:SİGARA İÇİODUK HOCAM!!! :([signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
eXiLe UO Shard Staff Member
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
dün oldu bu. edebi metinler dersindeyiz, hocanın baya bi zaman önce telefonu çalınmış okulda çantasından, onu anlatıyor. sınıftaki bi sazansever de atladı hemen:

sazansever: aa hocam o telefon sizin miydi? (akabinde ehe ehe'ler)
hoca: sen daha bebektin o zaman.
(bu sırada silverhelm3 ağzını eliyle kapatarak kulağıma eğilir)
silver: sen daha babanın ta..ğında spermdin o zaman.
hoca: silverhelm ne dedin sen orda?
silver: ha ne, ben..?
hoca: ne dedin arkadaşına öğrenmek istiyorum ben de.
silver: hmm öö..
saeros: daha o zamanlar portakalda vitaminmiş hocam arkadaş, onu söledi.
hoca: argo kaçmış biraz.
saeros: evet.[signature][hline]with the birds i share this lonely view.
Sosyal ağlarda paylaş

ıste dersı ıslıyorduk konu nerden acıldı bılmıyorum kardesler bıızm annemızle olan ılıskımızden bahsedıyorlardı sınıfta
arkadasın bırı atladı
-hocam annem kardesımı benden cok sevıyor?
"ende zaten sutcunun tıpı var"dıye cevap verrdı hoca ondan sonra sınıf guldu fln ondan sonra bunların gulmelerı bıttı ben gırdım aradan
-Hocam sız sutcuyu nerden tanıyorsunuz??
sınıf yerlerde...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sosyal ağlarda paylaş

öğretmen gözüyle bakın bi de ;)

dersteyiz çocuk ayağa kalktı

ç- Hocam şurda yanlış yazmışsınız *çocuk kikir kikir gülüyor*
b- allah allah nerede bakıyorum yok.
ç- hocam şurda *çocuk iyice gülüyor*
b- nerde gel göster
ç- hocam yoktu kandırdım *sınıf kopar*
b- *çocuğa sert bi bakış at* ama artık var *tebeşiri çocuğa fırlat kafadan vur* sınıf bu sefer feci kopar :P[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P [b]
Sosyal ağlarda paylaş

okulda ormanlık bi yer vardır masalar fln koyulmustur ve genelde ogretmen falan olmaz yani orda bizde tam aksam arkadaslarla okulda kalmıstır etüt servisinin gelmesini bekliyoduk tabi amaç etut degil kızlarla zaman geçirmek...
neyse biraz zaman geçti herkes birbirini tahrik etmeye çalısıyodu derken bir anda sevismeye basladık ve tam o sırada ilk okul kısmının mudur yardıkmcısı gelip defolun burdan napıyosunuz diye bagırmıstı tabi kimse tınlamadı heey size soluyorum napıcaksanız yapında bari ben varken yapmayın be hey gidi gençlik diyerek uzaklasmıstı[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

Mat dersındeydık gecen sene hala unutmamısımdır aklıma geldıkce gulerım

E.Arkadas= Off
K.Arkadas=Ne ufluyosun be
E.Arkadas=Ne uflıcem be ofluyorum alala
Mat hocası= EVLADIM!!
E.Arkadas=Hocam ben naptım bısey yaptıgım yok
Mat Hocası= Daa napacaksın TACİZ ediyorsun
E.Arkadas=Ogha be

vee butun sınıf kopar eheh hocanın konusmasıda bı garıp olunca dırek gulme krızıne gırmıstı herkes eheh hatırladım sımdı yıne guldum :)[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

Bırde bugun olan bı olay arkadaslar orda muhabbete dalmıs cocukta hocanın baktıgını gorunce

A=Hocam 17. soruyu anlamadım ben
B=Hangı Test ?
A=Hımm Test 2 dekı 17. soru hocam
B=Cık dısarı mudure!!!

Evet Test 16 soruluk olunca bole oluyo[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

Eheheh bizdede bugün söle bişe oldu
Hoca:Olum kalk tahtaya
Arkadas:Ben mi hocam
Hoca:Ewet olum sen gel
A:Yok hocam gelmicem ben
H:Ne demek gelmicem kalk lan tahtaya
A:Anneeee hoca üstüme üstüme gelio dedi ve sınıftan kaçtı
puhahahah koptum ya :)[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Bunlar pek dialog değil ama ossun...Sevgili matematik hocamızdan inciler...
O bir salak,o öküzü niye okuyayım ben!(kitap okuduğumuzu duyunca yazar için)
O adam her naneden anlar.
Dipnotlar biliyorsunuz dibe yazılır.(engin bilgilerini bizimle paylaşırken)
4.soru b.k gibi soruydu o.(sınaw sorumuzdan bahsediyo)
Ben her zaman mutlu olmayı sewerim(neden söylediğini çözemedim)
Allah'ın öküzü(soruyu çözemeyen arkadaşa)
Çok b.ktan bir programımız war(ders programını kastediyo)
Adamı salcan çayıra tepinsin(Haftada 5 saat olan edebiyat dersleri yerinie yapmamızı uygun gördüğü faaliyet)
Okul notu için geberme(Bizi uyarırken)
Hocanın kıçında dolaşma(notun önemli olmadığını anlatırken)
Siyasalda borunu istediğin gibi öttürürsün(Mesleklerden bahsederken)
İleride bi b.k olucaksınız millet kıçınızda gezicek(ilerde olacakları söylerken)
Hortumla babam hortumla sanki bi b.k war(kolay paranın yolu)
Boru gibi soru çözersen görme kabiliyetin artar(sınawa nasıl hazırlanmamız gerektiğini söylüyor)
Geçen gün kızıma züccaciyeden atlat aldım(??? yorumsuz)
Biz sizin gibi şehirli değiliz annem beni samanlıkta doğurdu(geometri yerine goometri dedikçe sınıftan gelen kahkahalar üzerine)
Öğretmenler notun içine sıçar bırakıırlar(sözlüye yüksek weren hocalar için)
Hiç tınımda bile değil(her ders herşey için kurduğu cümlecik)
Sosyal ağlarda paylaş

gecen gun fızık dersındeyız adamdan donem odevı ıstedım 2. ödev olarak. vermedi. zaten gıcııım şu diyalog gecti.
(c: çiptek, ifh: i.. fizik hocası, a: arkadaş)

c: hocam ya fizikten dönem ödevi istiyorum verirmisiniz.
ifh: olmaz.
c: neden hocam alala kırkyılda bi ödev yapalım dedik ondada siz vermiyosunuz.
ifh: çok kişi oldu vermiyorum.
c:(içinden) ulan ben senin gibi hocanın...
a: OLM HOCA SANA VERMEZ
c: LAN HERİF HERKESE VERİYO AMA(başka manada hocanın gozune baka baka)

sonuç: hiçbişey.

bugun edb dersinde bizim entel hocamıza cok sınırlendım kufrettım adama yaşlıda bişey ölecek diye korktum üzüldüm ama haketti.
adam önyargıyla yaklaşıyo bana. bi görev oluyo tam beni secicek vazgeciyo baskasını gorevlendırıyo falan 2 kere oldu rehberlie gittim. bugun dersteyiz yıllık yazıları bılgısayara yazılacak. hocaya dedım ben yazayım hızlı yazıyorum baya die. takmadı adam. gitti bi kıza verdi. sinirlendim, derste muzık dınlıyorum roportaj olayı gıbı bııs var herkez yapıyo. arkadasla gıttk hocam ben yazamıyorum elım yoruluyo bılgısayarda 2dk da yazayım ıstıyosanız 2 sayfa yazarım dedim. kabul etmedi ders var dedi ama o kızı yazıyı yazması için yolladı. sora gittim yanına hocam bakın gecen sene butun yazıları ben yazdım, sızden bısey ıstedım yapmıyosunuz gıdıp o kızı gorevlendırıyosunuz dedim herif sırıtıyo bide. bidahaki derste seni görevlendirirm falan diyo ama ben artık son noktadayım.

S.CMISIM YAZINADAAA, YAPTIIN SINAVADAAA, S....YIM BOLE OKULU!

diye baardım geçtim yerime oturdum elde 1.5 sayfa roportaj yazdım. ama feci sinirlenmiştim tabi üzüldüm gittim kagıdı verirken özür de diledim ama önyargıyla yaklaşması sinirimi bozuyo.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!
P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."
Sosyal ağlarda paylaş

malum bizim okulda eskiden sırf kız varmış (izmir kız lisesi) tabii şu an karma eğitim yapılıyor. fakat çoğu hoca buna hala daha alışamamış olacak ki, zaman zaman gülünç olaylar olabiliyor.

bugün yüksel hoca'nın (coğrafya) dersindeyiz, ki hoca zaman zaman cümle kurmakta sıkıntı çekebiliyor daha önce de yazmıştım bu topic'te. daha önceki bir derste tam bir kıza seslenecekken silverhelm3'e seslenmişti, garip bir durum olmuştu:

- kızımız.. silver.
- höe?

sınıf kopmuştu tabi. bugün yine coğrafya dersindeydik, hoca da aslında iyi bi hoca olduğu için, ilk iki ders yok yazıp kaçmamıza izin vericekti, fakat ders gittikçe boka sarıyor, gülünç oluyor ve yüksel hoca sinirleniyordu. bir zaman geldi ki, sınıf tümüyle iptal oldu, yüksel hoca kaçmamıza izin vermedi, çekti gitti:

- yahu siz niye 3 kişi oturuyorsunuz orada?
- hocam ehe şey
- kızım, silver, kalk sen ordan bakim.

aslında tabiki yüksel hoca silver'a kız demek istememiştir, fakat süper cümle yapısı bunu böyle gerektirmektedir. tüm sınıf kopar. yüksel hoca bizi azarlar. silver başka sıraya geçer. akabinde hoca bize arkasını döndüğünde silver ile tekrar koparız.[signature][hline]this is my december.
Sosyal ağlarda paylaş

2 sene once lıse2 deyım hoca geldı bende uyuyodum aynen su sekılde bı soru sordu
-Uyuyomusun numara mı yapıosun
-Numara yapıorum
-Kalk o zmn cok kızdırdın benı
-E hocam sızde her seye kızıonuz
-Kızarım ben
-Allah mısınız off uyumuodum kalem arıyodum
-Yok evladım ben Allah kadar yuce bır İNSAN olamam
Sınıf kopar[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Sosyal ağlarda paylaş

Yıl 2003 Okul Bostancı Hayrullah Kefoğlu Lisesi...
11 Fen F sınıfı yine sıkıcı bir kimya dersi işlemektedir ve (herzamanki gibi) hocamız aşırı bir iyi niyetle dersini anlatmaya devam eder dinlemeyenleri hatta bağırıp garip sesler çıkaranları takmadan(buarada bu söylediğim kitle tüm sınıfı kapsar) neyse hoca okulun ilk 3 ayı boyle devam eder ve bir gün patlar..

-Lan susun laaan susun diorum anlamıyomusunuz.. şimdi görürsünüz siz.. Sen kalk lan ayağa(Berk ismindeki arkadaşımız gösterir) Ne alattım lan ben sabahtan beri?? ne işliyorum ben sole bakıyım...
Berk Tahtaya bakaar bakaaar(Buarada Homojen sıvıları işlioruz)
-eeeee atom hocam evet atomu işliyıruz..
Birden hoca elindeki tebeşiri fırlatır ve başka bi arkadaşın kafasını şişirir..
İşte o günden sonra hocamız iyi niyetini terkeder veeee hergün sözlü yapmaya karar verir..
1 hafta sonra ders yine aynı umursamaz atmosferle devam ederken hoca birden anlatmayı keser tabi kimse bunu farketmez..
Birden Scream Vokal tarzı bi ses çıkararak Sözlü yapıyorum ulannn şimdi gorursunuz sizzz. der
Listeyi eline alır ve ordaki en garip ismi gözüne kesterir
Aytek Sağdinç(bu benim tabi:))
Önce sinirden okuyamaz yavaş yavaş heceleye heceleye 1 ders sonra söylemeyi başarır..
-A Aa Ay Aytte Aytek Sağdinac ay pardon Sağdinç kalk olum ayağa.
-Tabi hocam buyrun?
-Aytek evladım bak Bu dersten ne anladın laaayn?
-(doğal olarak dinlemeyen bir insan evladı olarak) hiçbişey hocam..
-Pekiii demek yöntemim seni sıkıyooo... peki nası anltılmasını istersin evladım?
-Aslında böyle iiydi hocam yani şimdi güzel anlatıyosunuz..
-Ozman burda bi çelişki var evladım.. Ya sen salaksın ya ben salağım..
-Sizden kaynaklanıyor hoca(kısık sesle) ve hoca duyar
-heee demek benim salaklııım pekiii kalk ulan tahtaya it herif seni.. sana 2 soru soruyumda allahını şaş..
Aytek tahtaya kalkar.. Buarada soruyu sorarken hoca tekrar imana gelir ve sinirini terketmeye başlar... Sesi kısılır soruyu sorar ve oturur ve gelen yardımları duymamaya çalışır..
En sonunda ben biyerimden ter akıtarak bitirince bittimi oğlum der ve sözlü notu veriomuş gibi yapar ve tam 1 sene boyunca her hafta sanki geçen hafta beni kaldırmamış hatta beni ilk kez görüyomuş gibi ismimi 25 dakkada okuyup tahtaya kaldırır..[signature][hline]To Live is To Die
Sosyal ağlarda paylaş

Dun AiiT dersi
Hocaya ara verdirmeye calısıoruz. Hocam ara veriirseniz kacta biter blok yaparsak kacta biter dedik
adam kalktı ara verirsem 20:15'de biter ara vermezsem 20'yi ceyrek gece biter dedi. Dusunun nası hocalarla ders islioz..[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bugün dersanedeyiz, ders türkçe. hoca yine abidik gubidik konuşuyor:

- insanlar önce eylemi mi bulmuşlar eylemsiyi mi?
- hö, ne? nası yani?
- yani önce eylemi bulup eylemden eylemsiyi mi türetmişler yoksa eylemsiden mi eylemi bulmuşlar?
- herşey bir gaz bulutuydu hocam.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

Bız lısedeyken bı anım olmustu cok gulmustuk dersaneye gıdıodum daha ılk gunu benım okuldan sıra arkadasım ıle aynı dersanedeydım(adı fatıh ama faço derız bız) we Cografya hocası derse gırdı anlattı anlattı ve konu depremden acıldı dedı ıste bızım bı hacı abi war dedı bınası golcukte yıkılmamıs etrafındakı her yer yıkılmıs fln dedı bende hadı lem zıya dıye Faço'ya bı sey solıcektım bıraz sesım seslı cıktı arkadan bı ses geldı ama nası kalın
-Ne var lan
dıye hayvan gıbı bı cocuk euheu cok gulmustuk[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Sosyal ağlarda paylaş

Hehehe Bigun Cografya Dersindeyiz Adam Cok Sert Bi tip Emekliligi Yaklasmıs.
Tam Konunun En Heyecan Verici Kısmı Harita Onunde Anlatıyor;
arkadan bir ses ayaga kalkmayana gayar :D
Butun Sınıf ayakta Yalnız fatma die bi kız ayaga kalkmadı oda inegin teki hoca baktı simdi noluyo lan diye bagırttı oturtu falan baktı fatma kalkmamıs . aferim fatma sen bu haylazlara katılmadın kızım bi soru sorucam bilirsen bu donem sozlun 100 dedi kızı kaldırdı ayaga sonra bir ses oturmayanın annesi ölsün ( kızda annesine acayip duskun ) kız lap oturdu hoca baya bi ugrasmıstı kaldırmak icin tabi komutları veren ogrencinin mudur yardımcısından dayak yemeside ayrı bir olay :D[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk ->
SetuP Mu Server
Msn |[email protected]|
Mail |[email protected]|
icq |123303415|

wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki:
buyuyuncede coder olucam
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...