Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öğretmen - Öğrenci Dialogları

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayar Dersidir.....Öğretmen Sınıfın en çok konuşan arkının yanına gelir onu uyarır....2dk. sonra ark yine konuşmaya başlar öğretmen yanına gelir ve...
-Oğlum sen ingilizceden anlamıyormusun...Türkçe mi konuşuyorum ben? :D[signature][hline]Name:Tauren_Chieftain
Server: Diez
Race:Male El Moradia
Job:Assasin
Level:35
Clan: DarkFear
Sosyal ağlarda paylaş

Üniversite Fizik-105 dersi. Adam koca anfinin en önünde bayık bayık konu anlatmaktayken arkada 5 kişi yan yana grup olarak uykuya dalarız sıkıntıdan. Dersin son 5dk sı refleksle (artık alıştık ya) kalkıyoruz falan. Ama gözler uykulu, benim yanakta üstüne yattığım kolumdaki saatin izi arkadaşta hırka izi falan... Baktım adam kendini lisede sanmış son 5dk da bi soru sormuş böle herkese cevabını bilen yok. Öndekilerden başlamış soruyo soruyo bilemeyince sevinçle basamak basamak çıkıp üsttekilere soruyo.. Bize kadar bilen çıkmadı biz daha ayılamamışız zaten. Yanımdaki adama sordu

- Sen söyle neden böyledir bu?
- (Adam uykulu tabii) Hocam şimdi merkezkaç kuv
- Yok öle bişi
Bana döndü ama zaten uykum var daha bi önceki gece sabaha kadar yurtta landan CM oynamışız
- Sen söyle
Hiç havamda değilim, uykulu bi sesle
-Takdir-i İlahi

Millet kopunca sözlerin etkisi arttı tabii. Koca prof. afallamış şekilde bi 2-3 dk falan boyunca baktı suratıma sora gözlerini benden hiç ayırmadan sakin bir ses tonuyla şu cümleleri söyledi:

"Çocuklar, moralinizi bozmak istemem ama geçenlerde diğer hocalarla da konuşuyoduk, öğrenci kalitesi seneden seneye düşüyo galiba."[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

L3 bundan 2 hafta once Sosyoji dersinde Hoca Bayan Kimse Hocayi mikine takmıyor biz zaten onun dersinden once Edebiyat ve Geometri dersini işlemişiz herkez artik bunalmiş kafasini koymus yatiyor tabi bende ole en arkada yatiom oradan bir arkadaş telefondan kedi at sesleri cıkartiyor millet kalkiyor ben halen yatiyorum hoca oradan hey sen en arkada yatan cocuk ben hiç duymamiş gibi yatmaya devam ediyorum oradan onumdeki arkadaş kafama vurarak
--Lan Caglar bu kari sana bişiler diyor kafani kaldirsana
Neyse ben kaldirdim
-Efendim Hocam dedim
-olm senin yerin burasi değil cık dişarda arakdaşlarin oyna
-Efendim Hocam
-Sen yatmaya devam et birazdan eline kemik verecem onu yersin
-Anlamadim Hocam
-Nasıl anlamazsin yarim saattir hayvanca bagiriyorsun
-Kim Ben mi?
-hayır ben
-Hea evet oLabilir yapmişsinizdir ben yatiyordum o sirada
-Sus Terbiyesiz hem suclu hem guclu
-hayır hem sucsuz hem guclu
-sus cık dişari cabuk
-yok yazacakmisiniz?
-Evet
-Cıkmam
-CIk
-cıkmam
-tamam cıkma nede olsa o kadar zekan yok dedigimi anlamiyorsun
-ben mi sizmi?
-evet sen
-hayır Hocam siz
-nasıl ben cık diom cıkmıyorsun
-tabi cıkmam yok yazacaksin bende etrsi gun gene disiplin cezasi yiyecem hem kalmiş 1 ders neden cıkayim
-tamam cıkma sen yatmana devam et
-yatacam tabi işim ne kalmiş zaten bir ders...
Ve sınıftan her bir agizla Muhaha ahhaha
ve hoca Sunu der
-Sizinde Ondan farkiniz yok daga gitmeniz Lazim :P
tabi ben sucsuzdum ama genede ertesi gun disiplin sucu aldim

[Bu mesaj suki tarafından 29 Ekim 2004 15:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İlkolkul 8 deyken
Bir yerde peze...k yazıyordu
sosyal hocası da peze...k = ermenice adam dedi
bizde birbirimize peze...k falan demeye başladı
bizde senin babanda mı peze...k ti falan muhabbetine girdik

her derstte peze...k dedik birbirimize

ama hocanın peze...k lafını ağzına aldığnda direkman 20 dakka iptal ouyorduk
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün din dersindeyiz..
Bomba bi hoca var. Dombaycı soyadı..

Ben arkadaşla muhabbet ediyorum işte ekşideki alternatif emrah koş dialoglarını falan anlatıyorum.
Sonra aklıma ne bakıosun amca hiç mi o.c görmedin lafı geldi onu söyledim arkadaşa etraf sessizlik oldu hoca bile duydu..
Adamın tepkisi:
-Bakın çocuklar arkadaşınız ne kadar terbiyesiz konuşuyor değil mi?
Ben koptum walla.[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

Yusuf Sarikaya : Bakin burdan hebe hubele yaparak sonuca ula$iyorsunuz.
Wi$h : Iyi de hocam o formulu vermediniz ki siz?
Yusuf Sarikaya : Siz de iyice ali$mi$siniz oyle ananizin besledigi gibi her $eyi hazir almaya.
Wi$h : Hocam ana-baci muhabbeti yapmasak?!
Sinif : *Oargh*[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo...

Sosyal ağlarda paylaş

fizik hocasından başlıyım aklıma geldikçe yazarım

(sınavda)
-hocam bu soruda nasıl yapıcaz ya hiç hatırlayamıyorum
-ya işte bak şurdan bi kaç matematik oyunu yapıp çıakrıcaksın
-matematik oyunu?!?
-evet matematik oyunu..
-saolun hocam..

-hocam bu soruyu nasıl yapıcaz(öss sorusu gösterdim)
-nerden bileyim ben!
-hocam fizik??
-ben mi gircem öss ye alla alla git öğren
-hocam fizik hocası sizsiniz kime sorayım??
-git arkadaşlarına sor alla alla!!

(sınıfta birinin walkmani açık kalmış bariz şarkı çalıyo bizde net duyuyoz yani)
-alla alla bi ses geliyo
(sınıf)- evet hocam walkman mi ne açık kalmış herhalde cık cık
-yok yok borulardan geliyo bu ses
-wtf?!?

(sınıfın en ön sağından ses geliyo)
(hoca ani bi şekile döndü arkasına sınıfın sol arkasına yani bize)
-BU SINIFTA ZATEN 3-5-9 HAYVAN VAR ONLAR BOZUYO HEP DÜZENİ!!!
-hocam ses öncengeldi önünüzden
-SUS KONUŞMA HALA KONUŞUYO
-hocam yuh artık yani önünden geliyo ses ya bize bide hayvan diyosun ya yuh
(sınıf bile wtf oldu)

başka aklıma gelirse yazarım :)[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

Lise son sınıf, kimya dersi hocamızı çok gürültü yapıp kızdırınca, "Yine ayılaştınız siz!" diye kızardı.
Son böyle bir kızması üzerine arkadaşların biri bağırdı:
-Hocam bize hayvan dediniz!
-Evladım ben size hayvan demedim, ayı dedim. Bakın, ayı sempatik bir hayvandır.
Şeklinde gelen açıklama bütün sınıfı bitirmişti.
Bir de, iki ders sonrasında, yine "ayılaşmıştık". Hoca tam sinirlendi, döndü kızıp bağırmaya başladı, aynı arkadaş koştu, hocaya sarıldı, "benim annem güzel annem" diye şarkı söylemeye başladı. Kadıncağız iptal oldu bir anda.
O günden sonra da ne zaman kızacak olsa toptan "Benim anneem güzel anneem beni al kollarınaa" diye şarkı söylemeye başlardık, olay hemen tatlıya bağlanırdı.
Sonuçta AYI SEMPATİK BİR HAYVANDIR! :)[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Sosyal ağlarda paylaş

Sene 2000 Uluslararası iktisat dersi, Hoca kılın teki sınıfa kendinden sonra girenleri derse almıyor, çıkmak isteyenleride çıkarmıyor, sıra arkadaşım dersten çıkmak için dümenini yapıyor
Sedat: Hocam Birşey sorabilirmiyim
Hoca: sor evladım
Sedat: ama hocam soruyu sormam için tahtaya gelmem lazım
hoca: gel evladım
sedat: koştura koştura anfinin en arkasından tahtaya geliyor

hoca: evet evladım seni bekliyorum
sedat: hocam anlatıcam ama gösterek anlatamazmıyım
hoca: göster bakalım
Sedat kapıyı gösteriyor
Sedat: hocam şu kapı Gümrük Birliği olsun bende türkiye
derken sedat en ön sıradaki kızın kolundan tuttuğu gibi kaldırıyor
sedat: arkadaşta avrupa birliği olsun
Hoca: eeee
Sedat: hocam bakın şimdi kapıdan çıkıp giricem
sedat dışarı çıkıyor aradan 1 dk geçiyor herkez sedatın dönmesini bekliyor. Hoca yerinden kalkıyor ve kapıyı açıp dışarı bakıyor ve göremiyor sedatı. Bütün sınıf kopuyor......
Sosyal ağlarda paylaş

sınıfta deli gürültü var ingilzceci bişi sordu duymadım bende bidaa sorun lütfen dedim oda dinleseydin yanıtlicaksın diyince bende yantılmam ozaman dedim..

lise1 kaldıım sene inanılmazdı hergün farklı bi aksiyon oluodu ama şöle diyim muavin bişi yapmasak daha sürekli derselere uruodu her tenefüs yerleri silioduk fln..

hatta bi arkadaş güllüoğlundan Gaziantep ev yemekleri şenliğinin posterini almıştı.onu cama astık muavinin bir koşuşu var sınıfa hala inanamıourz yani..[signature][hline]şöförün hatasını toprak örter..
Sosyal ağlarda paylaş

Lise son sınıftaydık, ders zili çaldı oturduk hocayı bekliyoruz. Önümdeki eleman Burak da sakin sakin kitap açmış bişeyler bakıyor. Bi anda müdür yardımcısı Abdullah Mollaoğlu sınıfa hiçkimsenin yüzüne bakmadan bi hışımla girer, elindeki kağıttan gözlerini ayırmaz,

607 Burak Akdemir
1015 Buğra Emrah Aşkın, atıldınız yavrum!

der ve aynı hışımla çıkar gider. Sınıf sessizken oluyor bu olay, kimse bi 10 saniye kadar falan tepki veremedi. Sonra burak kafayı kaldırıp

"ne? kim?" gibi bişeyler geveledi. Kimse o iki garibin suçunun ne olduğunu öğrenemedi.

Gene lise son, o yıl okula gelmeme gün sayısı 10 güne inmiş, müdür yardımcısı apo, müdür kenan sürbahan ve diyer yardımcı fatma besçi sınıfa daldılar. Müdür gelmemezlik olayını izah etmek için tahtaya bi aydaki günleri yazmaya başladı

1, 2, 3, 4..... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 3-" burda adam uyandı "ıngh" eliyle fazla günleri sildi.

Gene lise son, apo elinde kaıtla kimseye bakmadan hışımla girdi sınıfa, okul puanı nasıl hesaplanır onu göstericek, bişeyler anlattıktan (ve kimse anlamadıktan) sonra seda kalkıp yanına gitti hocanın,

"hocam benim ortalamam şukadar şurdan da şukadarsa nekadar puan geliyor?"

apo kağıda bi baktı "30, 60, 90, 110 yavrum!" dedi ve çıktı gitti. Seda elinde kağıtla kıpırdamadan bütünsınıfta onunla beraber bakakaldık. Hani south parkta ifadesiz kalır ya çocuklar hhehe.İşin komik tarafı ne 30 ne 60 ne 110, ogün bugündür hala bişey ifade etmiyor.

Apo her lafının sonuna "yavrum" ekleyen bi adamdı, örnek;

"kes sesini yavrum!"[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

bizim bir ismet hocamız var beden hocası ve 65 yasında adam bi b.k anlamıyo soylediklerimizden diyaloglar(hepsi gercek kolpa yok)

-hocam futbol oynıycak mıyız?
-oynatıcam evladım onuda oynatıcam
-windsurfing?
-tabi evladım onuda
-paintball?
-tabi evladı tabi onuda
-hocam ama lutfen badminton'u es gecmeyelim
-yo evladım nedemek onuda oynatacam size[signature][hline]this isn't music, and we're not a band
we're five middle fingers on a motherfucking hand

haters call me bitch
call me faggot
call me whiney
i am something you can never be

marilyn manson
Sosyal ağlarda paylaş

bundan 3 sene once lise1 deyim ders coğrafya bende derste uyuyorum.

h: olum murat kalk dersi dinle
m: hocam hastayim
- cik git
- vermiyolar izin
- ozaman uyuma
- hocam hastayim
- evine git ozaman
- vermiyolar izin (sinif burdan sonra iptal oldu zaten)
ve bu muhabbet 2 3 kere daha tekrarlandi
sonuc : hoca illallah ettirdi dersten cikiyodum, cikarken hoca ' cikarsan yok yazip disipline werecem dedi' ben dumur bi sekilde sirama dondum ve uyumaya dvm ettim ve ayni dialogu 1 kere daha yasadiktan sora dersi dinlemeye karar verdim[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old..
Who is you?
Sosyal ağlarda paylaş

Orta sondayim okulun son 2 ayi artik bikmisiz derslerdende hocalardanda okuldada yapilabilecek herhalti yapmisiz pek zevk vermiyor ufak muzurluklar.
Tam bu gunlerde arkadasin biri radyo-televizyon kolu icin proje hazirlamaya baslamis proje icinde bilgisayar gerekiyor o yzuden cocuga bilgisayar odasinin anahtarini vermisler biz bunu gorunce aldik anahtari kopyalattik.Okulun en ust katindaki gozden uzak bilgisayar odasini proje bittikten bir hafta sorna gozumuze kestirdik ve bir hafta boyunca yakalana kadar 10 kisi half life redalert tiberiansun oynadik hemen her ders orda geciyordu.Bİr iki defa gelen hocalara hocam okulun yeni web sitesi icin calislamar yapiyoruz o yuzden lutfen assadaki odalari kullanin die siktik ama mudur yardimcisi gelince elimze verdiler anahtari.[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri

[Bu mesaj THARKAS tarafından 30 Ekim 2004 12:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Lise I de okulla beraber İstanbul'a geziye gitmiştik.Boğaz köprüsünde otobüste sorun olmuş,durmak zorunda kalmıştık.Hazır durmuşken biz de arabanın sağında solunda geziniyor,denizi kokluyorduk ve klasik travesti geyiğine kaptırmıştık kendimizi.coğrafya hocamız bir ara otobüsün arkasında duran şahin marka arabanın yanına gidip birşeyler konuştu ve şahin aynen çekti gitti.yaşanan diyalog ise şöyle:
-Hocam hayırdır?anlaşamadınız heralde?*muzur gülüşler*
-Hee...Seni beğenmediler,5 milyon daha indirim yapsaydım,bu gece onlardaydın!
Sosyal ağlarda paylaş

geçen gün türk dili hocamız dellendi , hararetli bir şekilde
darbeden sonra TDK'nın hükümete bağlanmasının ne kadar aptalca olduğunu anlattı , sonra da laflarımı kenan evren duysun dedi
ehhe[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
they bury me like footsteps in the snow.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de ilkokul 8 deyken bir resim hocası vardı birisi birisine abaza demişti

hoca:
Benim abaza bir arkadaşım var kendisi abaza ve şu an abazistanda yaşıyor babasıda abazaydı babasınıda sevmezdim zaten sizde abaza olmayın başka bir şey olun dedi
bütün sınıf yarım saat boyunca iptal

bi de kimya dersindeydik bizim grubta 6 kız 2 erkek vardı diğer erkeğin ismi Anıldı
hoca:
-afferin kızlar ve anıl soruyu bildiniz (beni görmemişti)
bende
-hocam ben ne oluyorum yoksa şöyle böyle miyim
Sosyal ağlarda paylaş

Bak kimya hocası dedin de aklıma geldi :)
-yahu nooluyooo????bu sınıf bugun cok atesliymis yauv?!
-Hocam!Decoder aldık!
-Gençlik işte...

Artık ne anladı ya da anlamadı ben de bilemiyorum :)

Bi de "bu şeyin şeysi" diye bi sıfat tamlaması kurmuştu aynı hocamız :P
Sosyal ağlarda paylaş

Klasik orta okul ve lise hocalarının lafıdır
-Sİz artık büyüdünüzü kocaman adam oldunuz bırakın bu muhabbetleri adam olun.
-(fırlama bir arkadas atlar) Hocam istesekte kadın olamayıs... (koparıs)

----------------------------------------------------------
Bu olay geçenlerde basıma geldi...Okula geç kaldım (klasiktir artık).Utana sıkıla girdimö müdür yardımcısının odasına

-Hocam seyy....Geç kağıdı alabilir miyim geç kaldımda
-Buyur lokum ye (lokum uzatır)
-Yok hocam saolun ben bi geç kağıdı alsam
-Al ya bi lokum ye
-Peki hocam (alır yerim)
-NEden geç kaldın?
-Servisi kaçırdım
-Al bi lokum daha ye
(1. dersin sonunda girmiştim bayaa bi lokum yemiştim )

-----------------------------------------------------------
Ortaokuldayım ingilizceci bana sinir oluodu.Hoca geziodu sınıfta benimde en ii bildiğim konu ineklik taslayarak sürekli parmak kaldırıodum ama bi türlü beni kaldırmıo hatta çevremdekiler artık 3 kere fln kalkmaya başlamıstı.Hoca yanımıza geldi yürüodu.Bende yanımdekine
-YA baksana bu kadın bana acaip sinir oluo parmağımı gözüne sokucam hala kaldırmıo ya dedim
Hoca direk bana döndü veeee
-KAlk bakalım tahtaya (sınıf bayaa bi güldü)
-------------------------------------------[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
Akıllı olupta tembel ise ikaz et
Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Sosyal ağlarda paylaş

bisim arkadaş laserle oynuodu laseri bozulunca
Ark:hocam aletim bozuldu
Hoca:e okadar çok oynarsan bozulur

yine aynı ark sağlık dersinde
A:hocam benim ayaklaım yanıyo nedendir
h:menapozdaki insanların ayakları kaşınır
a:hocam sizin derdinizi sormadık kendi dedimi soruyorum

adamın daha milyonlarca diyaloğu var yazsam sayfa yetmez bunnar sallama değil gercek[signature][hline]E.vil N.ever D.ies
Sosyal ağlarda paylaş

cok makara :D benimde aklıma gelen geldikcede güldüğüm bir olay lisede ders zili calmıs hoca beklenior bende ortalıkta geziniom ark arkadan bağırıo adı emin Döndüm
-Lan Emin annenin gözleri ne renk?
derken hoca girmiş birden sessizlik ben bağırıom tabi hoca geldi ensememden tuttu

-Ela Dedi napıcan ?

Bende dedim

-Hadi ya hocam siz nerden bilionuz?

hoca bir anda sap gibi kaldı sonra Arkın dedi laf su

-Hocam Siz nerden bilionuz ya ayıp oluo .

Ya ölmüştüm gülmekten sonra tabi Soluğu öğretmenler odasında aldık orda konusurken hocalar sordu sorun ne bizim hoca yine höö fln oldu ben pis pis sırıtıom sonra 4 gün uzaklastırma aldım ama sivil sekilde derslere girip makara yapıp kovuluodum . Geçen ziyarete gittim hoCaya takılan lakap Ela yine koptum orda :D[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 31 Ekim 2004 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Akılma gelen bir taneyi daha yazıım . :D Bir gün arklarla tuvaleette sigara icioz baktım hoca hızlı adımlarla gelior ben sigarayı zulaladım . O sıradada arklar Sigarayı ceviriolar Bir cekmiş diğerinin azına doğru üflüo oda cekio bunu gören hoca

-Napıonuz len siz Gaymısın

-Hocam nedionuz ya siz ne gay

-Napıonuz len peki öyle bir birinize üfülüonuz tekrar gaymısınız dio :D

-Hocam Gaylikle ne alakası var bunun

-Sizin yaptığınızı gayler yapar
Orda film kopar
-Hocam nerden bliosunuz peki

-ne Demek istion lan sen

-Bişi demek istemiom hocam bunu demeniz icin birşeye bağlı olmanız lazım kafadanmı atıonuz yani

-Tv de gördüm ne olcak demezmi
Ben pis pis sırıtmaya baslarım
Arkın son
-Hocam Siz Gaylerimi izlionuz tv de bu ne düşkünlük

-Ne dedin sen ?

Ve Patt die bir tokat ve disiplinde alınan son nefes :D

Müdürün odasının önünde kopan biz[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !
Sosyal ağlarda paylaş

Lise yıllarına döndük..Nese derslerden coğrafya,Öğretmek erkek p!çin teki.. Ben en arkada köşedeyayılmış otururum ve sıcaktan bayılmış bi Şekilde(yer antalya sene sonu)Arkada kitapla kendimi yellerim.Hoca yanıma gelir:

-Şu ayağını indir istersen,bu kadar rahat olursan ders dinleyemezsin,şahsen ben dinleyemem uykum gelir,biraz sıkılman lazım.

-Hocam ders zaten sıkıcı,yeterince sıkılıom..:))

-!?!? Sen,Senn,nne ??!?'^^+%^+&????

-Güle Güle Hocam..

Bütün sınıf koparız ve hıcanın sınıfta itibarı kalmaz ama p!cliklerine deewam eder..
(bu arada solugu diger ders disiplinde aldım ve kınama yedim..)[signature][hline]Her Zaman Dediğim Gibi, asdasdalavasta
Sosyal ağlarda paylaş

Hoca : İşte böyleyken böle oldu,sora..
Ben : Ya Allah aşkına hocam ne alaka şimdi konumuzla?
Hoca : Çocuğum,sordular anlattık.
Ben : Aferin sana. (üniwersite olunca diebiliosun,her türlü laf dalaşına girmekte serbestsin.)
Hoca : Tmm Buğra.Haklısın evladım.Sen çok cinsin ama ben Şeytan'ım.
Ben : Hocam,şeytan'dan üstün bir varlıkda vardır.Hatırlatırım.
Hoca : Neyse,başka bir konumuz olan...

Böle laf sokulur işte :)[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
eXiLe UO Shard Staff Member
| ?Laistragon? | | My Photos |

[Bu mesaj Laistragon tarafından 01 Kasım 2004 20:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...