Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 şahsen ben ekşisözlüğüseverek ve de beğenerek kullanırım. bi sorun olduğunda danışıyorum. mesela kıst aylık ücretin ne olduğunu ordan bulmuştum,, amaan neyse. cumhurla patide de çok dalga geçtik biz. adam harbi hekır mı olmuş yoksa cookielerden mi alıyo? yani işin kalitesi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrZa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 eksi sozluk hayata karsi olan taviriyla beterlerini hakketti.[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 yorumun alası budur işte, şukela vermek isterdim=) urza +541242[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Hackerlardan Martyn çok yakın bi arkadaşımın kankası . Çok iyi bir tasarımcıdır kendisi (zifir.net) Sözlükteki olan-biten butonuna da şeker bi yazı yazmışlar zaten , böyle hacklere can feda hem egolarını tatmin ettiler , hemde sözlükteki bir açığa dikkati çektiler. Lamerlik yapıp anasayfaya Hacked By Hedehödö Hack Team de yazabilirlerdi , yapmadılar bu yüzden takdir ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: UrZa, 02 Ağustos 2005 00:58 tarihinde demiş ki: eksi sozluk hayata karsi olan taviriyla bununla neyi kastettin merak ettim urza :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 seneler önce sözlüe üye oldum da hiç umrumda olmadı o üyelik. sanane'ye laf attım die sildiler account'u. (online laming community demiştim ki cuk die oturan laftı). ondan sonra bi daa kasmadım. netekim bu adamların kendi kasıntı. ben de çoğu zaman bilgi almak için kullanıyorum ama amacı artık "ayar" olmuş bi site. sözlüğe üye olanlarda bi kendilerine gelsin artık sanki statü atladılar ya.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 cummurun postu beni kırdı geçirdi heh[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 abi cumhurun paticik saldırısını çok merak ediyorum :D harbi patlatırmı acep..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 OO yeni farkediyorum ismimizin altında yazan üye yazısı Pati olmuş artık hepimiz patiyiz pati kardeşiz eheh[signature][hline]"Ciddi ol sinirlendirme beni" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 cumhur inside bannerları yaptırırdım ben cumhur yerinde olsam böle 100*100 lük sticker gibi yapıştırıverirdim her heklediğim siteye...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Mavi, 31 Temmuz 2005 22:54 tarihinde demiş ki: Cumhur ne ya isimden kaybediyor hehe =) saçmalama psikopat ad..valla ha,aslında bu türk pisko hackerlar var ya isimleri orjinal olmalı böle..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: KahnX, 02 Ağustos 2005 13:40 tarihinde demiş ki: OO yeni farkediyorum ismimizin altında yazan üye yazısı Pati olmuş artık hepimiz patiyiz pati kardeşiz eheh aa bende sen deyince gördüm,,wayyy kardeşim nbr:-D bi şey ısmarlada kardeşliğimizi pekiştirelim,yap bi krallık..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Haha cok ilginc, eger bahsedilen cumhur onatsa odtu acılır acılmaz adamı bulmaya calıscam. Ama fizikten feci cakmıs kendisine gecmis olsun diyorum burdan.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 ne yanı bız sımdı eksı sozluk e gıremıcekmıyız;??[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Ha bu arada yanlıs anlasılma olmasın adamı tanımıyorum ama tanısmaya calısıcam =)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar