Bonus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 helal olsun..yürü be cumhur[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 feci dalga geçerler yalnız sözlükte bu adamla. "cumhur tatilde" "cumhur tren istasyonunda" "cumhur ve ayşecik büyük macera "cumhur bizi diskoya götür" "cumhur'ın alternatif küçük emrah dialogları" "cumhur'un alter ego'suyla dialogları" "cumhur gel bizi de hekle" "cumhur fbi'yı heklerken" vs vs vs.. bi de yazarlar "kendini hacker zanneden script kiddie bizim siteyi göçertmiş, hemen düzelttik, zaten önemsiz birşeydi. asıl hacker biziz ulen" felan gibi şeyler. heh.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ikinci nesil lamer şahin adam eheh[signature][hline]ben BombaciMulayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: KahnX, 31 Temmuz 2005 23:06 tarihinde demiş ki: Bence adamın taktiği güzel.Ben de olsam aynı taktiği kullanırdım.Çoğunuz görmüyosunuz dimi adam fake bi resim koyup ayrıntılı şekilde bilgi veriyo ki salak olduğunu zannedip ona musallat olsunlar.Ama bu tamamen yalan.Sadece onun salak olduğunu düşünenlere zaman kaybı yaratıyo ve onları boşuna uğraştırıyo.Onlar da aptal bu adresini yazmış gidip dövelim derken gidince aa böyle adres yokki burda derse şaşırmayın. ps. bana öyle bakmayın adım cumhur diil :D 2. not: adı zaten cumhur değil de ben yine de o kişi diilim ... :) Bir ODTÜ'lüye sormak lazım ama işin içinde ego tatmini söz konusu olduğundan böyle birşey yapabileceğini zannetmiyorum.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 @bone cumhur bu, bi kere daha hackler acaba database leri göçse girerler mi bir daha ( ya da dışarıdan hit alabilirler mi bir daha) ah ah, bir yerleri tavan yapmış insanlara çok sinir oluyorum go cumhur go[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 haha pek komik, helal olsun kim ise bu zat. kesin basit bir seydir, bir iis acigidir olmasi muhtemel lakin bulup kullanmak mevzu. ssg mundara baglamistir, sinirden tirnaklarini yiyordur simdi ehem.[signature][hline]my karma run over your dogma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 eee "ona buna ayar" sitesi yaparsan birilerinin dikkatini çeker tabi[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com [Bu mesaj Dextra tarafından 31 Temmuz 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 cumhur helal olsun ehaha[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 burayı da hacklemedi di mi biraz önce cumhur, korktum bir an go falan dediysek de sakin az=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 01 Ağustos 2005 00:12 tarihinde demiş ki: burayı da hacklemedi di mi biraz önce cumhur, korktum bir an go falan dediysek de sakin az=) Hahaha ben de giremedim belirli bir süre, hani benim de aklıma bu ihtimal gelmedi değil :D[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 cumhurun yerinde olsam yeni muglar cikarip parayi kirardim.[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bu adamı msn ine falan ekleyen var mı, ölmeyelim ekledikten sonra?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 lol napıcak msn den bilgisayara format mı atıcak :P hotmail'in de mi açığını bulmuş yoksa :P[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 yanlız adamda feci gaz varki deli gibi uğraşmış bildiği bütün bugları denedi herhal, tebrik ediyoruz böyle çalışkan haxxorlar her ülkeye lazım[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Run CUMHUR Run[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben bu adamı msn ye ekliycem valla msn sini ben hacklerım o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 iyi olmuş ekşi'ye vallahi :) güvenlikle ilgili bir yazı koymuşlar kontrol panellerine. ilginç vallahi, birde çok güvenli diyorlarda :) gerçi nedir bendeki bu anti-ekşicilik :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! | |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinwheel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ekşi tayfasına yazık olmuş ya (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 lafımı da soktum, 100 tane öeah 1 tane şukela aldım, mutluyum=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 arkada$lar, ek$i sozluk - soursummitz entegrasyonunda bulunan bir guvenlik aciginin bildirilmesi ve denenmesi sonrasinda sorunun giderilebilmesi icin sozluk bir sure kapali kalmi$tir. rahatsizlik icin ozur dileriz.. "sozlugun database'ini komple indirip editleyip geri koymu$lar", "olm diski calip malezya'da bir sunucuya takmi$lar" tadindaki iddialar asilsizdir, kredi kartlarinizi iptal etmenize gerek yoktur. bu entryi okuyup $ifresini 017b378c5p olarak degi$tirmek isteyenlere saygimiz sonsuzdur.. teo gibi bişey yazmışlar şimdi, o mesajı da ben göremedim olay kutusunda, sildiler herhalde :)[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Şeylerli kalkıktı zaten iyi oldu. not: öndeki diil arkadaki[signature][hline]sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 duke tutarlar mı öyle bir mesajı orada=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 gosuymuş adam yanlız[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 iyi oldu ben oldum olası ş leri $ yapan anlayışı benimseyemedim.[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 way cumhur way! yine iş başında! elime düşecek ama :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar