Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mr. and Mrs. Smith

berqe

Öne çıkan mesajlar

said:
RamsesII, 12 Haziran 2005 11:42 tarihinde demiş ki:
Angelina Jolie'yi beğenmeyenlere bir sorum olacak(mod arkadaşlar silmesin):Angelina sizinle birlikte olmak istese red mi edeceksiniz?(Kİbarlaştırdım)

herkes abazan değil işte.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OutTrader, 12 Haziran 2005 04:37 tarihinde demiş ki:
biz 2 kız 2 erkek gittik

aa oyle mi oldu?

ama bende gayet eglenerek ciktim filmden. angelina jolie'ye cirkin diyenler ta$ olsun. ayrica goz var izan var. abazan muhabbeti ceken seviyeli arkadaslara da selam ediyorum. guzele guzel demek degildir abazanlik. komik oluyorsunuz. [signature][hline]Piiys

[Bu mesaj Dojorel tarafından 12 Haziran 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çirkin degil de, kendi adıma asla cok begenmiyorum, hele hele kesinlikle ilahlaştırmam, ilahlaştıranlara da anlam veremem

konbıraşırın ilk sayfada dediği gibi liv tyler yeter, angelina da garip bir yapaylık var, suratında, bakışında falan, liv tyler öyle degil, tamamen dogal, tamamen özel...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

dojorel erkekmış ben onu yeni öğrendim(abi daha önce söyleseydin ya nerden bileyim belli olmuyor) sinemaya 3 erkek(ben dojo ılgaz) ve bir kız arkadaş ile gittik.

ama film sonrası brad pitt muhabbeti çekmiş olduğundan dojoyu diğer tarafa koyabiliriz
(kendin kaşındın)[signature][hline]kelimeler durur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Leeeeeeeeaaaaaannnnnnn!

ANJELINA JOLIE'me kimse laf söyleyemez. O benim kadırgalım..

Yakarım lan sizi :hrr:
Bitiririm... Bu topic kilitlensin. Anjelina'ma laf yok. Kimse ondan hoşlanamaz onun hakkında yorum yapamaz. Ben onun için 7 kişiyi bıçakladım.....

Heeeeeeyyyyyttt!...

Angelina'm benim
Seni ben ellerin olasın diye mi sevdim...
[signature][hline] Make a difference in your future..
Sosyal ağlarda paylaş

Ben izledim filmi. İzmir AVŞAR sinemalarında izledim üstelik, bu da aldığım keyfi epey artırdı, gömüldüm yumuşak büyük koltuklara ve muhteşem bir ses sisteminde izledim.

Yorumlayayım izlemeyenlerin keyfini kaçırmadan:

1. Büyük beklentilerle gitmedim açıkçası, makara kukaralı tabancalı öpüşmeli aksiyon bekliyordum. Aslında tam da beklediğim gibi çıktı ama türünün çok iyi bir örneği çıktı.

2. Final sahnesine bayıldım. DVD'si çıksa da çekimlerini görsem diyorum. Desperado'yu sevdiyseniz, ve çizgi roman tadında aksiyon keyif veriyorsa KAÇIRMAYIN.

3. Her ikisi de oyunculuklarında çok yol kat etmişler. Her sahnede kendilerinden birşeyler katıyorlar. 10 Numara verdim 2 oyuncuya.

4. Aralarındaki ilişki çok sevimli, marjinalde geçiyor ama tartışılabilecek bir ilişki var.

5. Müzikler de çok doğru seçilmiş. Sinemada izlenmeli.

6. Asla sıkılmadım. Goy Goy romantizm ile şişirmiyorlar izleyiciyi.

7. Olumsuz eleştirim: Biraz BEKLENMEDİK birşeyler olsaydı daha güzel olurmuş.

sevgiler[signature][hline]City Of Heroes :
AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50
Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L48
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 11 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
yarın gidiyorum angelinam için, hayatım benim.

O_o[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Sosyal ağlarda paylaş

zevkli bi filmdi çok aşmış bişi deil insanı eğlendirmek için yapılmış 2 tanede oynamayı bilen artis koyulmuş ve başarılı olmuş bence film, espriler aksiyon sahneleri falan çok hoştu. On üzerinden bi sayı vermem gerekirse ( lol ! ) 8 :)[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 14 Haziran 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
bu filme güzel bi konu, güzel efektler falan için gitmeyeceksiniz.

eğlenmek için gideceksiniz. çünkü eğlenmek için giderseniz 10 üzerinden 9 veriyorsunuz rahatlıkla. bence çok başarılı bir film

+1
Ya öle görsel efekt fln için gidilmez bence.AMa eğlenceli güzel bi film :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...