Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben liv tyler'dan hoşlanıyorum ama :( illa bu angelina jolie'yi beğenmek mi zorundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: RamsesII, 12 Haziran 2005 11:42 tarihinde demiş ki: Angelina Jolie'yi beğenmeyenlere bir sorum olacak(mod arkadaşlar silmesin):Angelina sizinle birlikte olmak istese red mi edeceksiniz?(Kİbarlaştırdım) herkes abazan değil işte.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 puhahaha ! hakkaten çok komik bir topic oldu bu. film imdb'de 6.5 puan almış bu arada[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Abi ben Angelina Jolie'yi tek geçerim, herzaman wallpaperim da ona ait bir resim vardır . Şu an olduğu gibi onun dudakları dünyada hiç bir hatun da yok bence neyse , bu arada filme bugun gitme fırsatım olucak anadolu yakasına hangi sinemayı tavsiye edersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 tepe cinemax de izle bence en güzel sinema oranın sinemasıdır hatta akşam 7 de var film git izle cuma akşamı gittim ben de, bence gayet güzel bir film izlemesi keyifli yani oyunculuk kurtarıyor filmi :D[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: OutTrader, 12 Haziran 2005 04:37 tarihinde demiş ki: biz 2 kız 2 erkek gittik aa oyle mi oldu? ama bende gayet eglenerek ciktim filmden. angelina jolie'ye cirkin diyenler ta$ olsun. ayrica goz var izan var. abazan muhabbeti ceken seviyeli arkadaslara da selam ediyorum. guzele guzel demek degildir abazanlik. komik oluyorsunuz. [signature][hline]Piiys [Bu mesaj Dojorel tarafından 12 Haziran 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 çirkin degil de, kendi adıma asla cok begenmiyorum, hele hele kesinlikle ilahlaştırmam, ilahlaştıranlara da anlam veremem konbıraşırın ilk sayfada dediği gibi liv tyler yeter, angelina da garip bir yapaylık var, suratında, bakışında falan, liv tyler öyle degil, tamamen dogal, tamamen özel...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 dojorel erkekmış ben onu yeni öğrendim(abi daha önce söyleseydin ya nerden bileyim belli olmuyor) sinemaya 3 erkek(ben dojo ılgaz) ve bir kız arkadaş ile gittik. ama film sonrası brad pitt muhabbeti çekmiş olduğundan dojoyu diğer tarafa koyabiliriz (kendin kaşındın)[signature][hline]kelimeler durur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 aa brad pitt muhabbeti mi cekmisim bide. hakikaten kisa sureli hafiza kayiplari yasaniyor =) vize kuyruklarinda basina gunes gecmis senin. [signature][hline]Piiys [Bu mesaj Dojorel tarafından 12 Haziran 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 kuyruk yok abi vizede artık randevuyla çalışıolar(her yöne çekilebilecek bir laf ettim walla)[signature][hline]kelimeler durur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya angelina jolie hakkında başka arkadaşların zevkine bişey diyemem benim en beğendiğim kadınlardan biridir hollywood'da bu ayrı mesele de biri etsiz butsuz çiroz bişiy demiş, o arkadaşa bi göz muayenesi öenriyorum ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Brad Pitt muabbeti çekenleri ve Angelina Jolie'ye çirkin diyenleri şiddetle kınıyorum.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hatta daha ileriye gidicem, Angelina Jolie'ye zergling diycem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abazz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Leeeeeeeeaaaaaannnnnnn! ANJELINA JOLIE'me kimse laf söyleyemez. O benim kadırgalım.. Yakarım lan sizi :hrr: Bitiririm... Bu topic kilitlensin. Anjelina'ma laf yok. Kimse ondan hoşlanamaz onun hakkında yorum yapamaz. Ben onun için 7 kişiyi bıçakladım..... Heeeeeeyyyyyttt!... Angelina'm benim Seni ben ellerin olasın diye mi sevdim...[signature][hline] Make a difference in your future.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hadi immunity to fear da yok napıcaz.. acaba undead mi açsaydık :hmm:[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ben izledim filmi. İzmir AVŞAR sinemalarında izledim üstelik, bu da aldığım keyfi epey artırdı, gömüldüm yumuşak büyük koltuklara ve muhteşem bir ses sisteminde izledim. Yorumlayayım izlemeyenlerin keyfini kaçırmadan: 1. Büyük beklentilerle gitmedim açıkçası, makara kukaralı tabancalı öpüşmeli aksiyon bekliyordum. Aslında tam da beklediğim gibi çıktı ama türünün çok iyi bir örneği çıktı. 2. Final sahnesine bayıldım. DVD'si çıksa da çekimlerini görsem diyorum. Desperado'yu sevdiyseniz, ve çizgi roman tadında aksiyon keyif veriyorsa KAÇIRMAYIN. 3. Her ikisi de oyunculuklarında çok yol kat etmişler. Her sahnede kendilerinden birşeyler katıyorlar. 10 Numara verdim 2 oyuncuya. 4. Aralarındaki ilişki çok sevimli, marjinalde geçiyor ama tartışılabilecek bir ilişki var. 5. Müzikler de çok doğru seçilmiş. Sinemada izlenmeli. 6. Asla sıkılmadım. Goy Goy romantizm ile şişirmiyorlar izleyiciyi. 7. Olumsuz eleştirim: Biraz BEKLENMEDİK birşeyler olsaydı daha güzel olurmuş. sevgiler[signature][hline]City Of Heroes : AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50 Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: uncla, 11 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: yarın gidiyorum angelinam için, hayatım benim. O_o[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 zevkli bi filmdi çok aşmış bişi deil insanı eğlendirmek için yapılmış 2 tanede oynamayı bilen artis koyulmuş ve başarılı olmuş bence film, espriler aksiyon sahneleri falan çok hoştu. On üzerinden bi sayı vermem gerekirse ( lol ! ) 8 :)[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 filme gittim. angelina jolie nin dudaklarını hala aklımdan silemiyorum.... 8-)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bu filme güzel bi konu, güzel efektler falan için gitmeyeceksiniz. eğlenmek için gideceksiniz. çünkü eğlenmek için giderseniz 10 üzerinden 9 veriyorsunuz rahatlıkla. bence çok başarılı bir film[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 angelina jolie'yi beğenirdim filmden sonra aşık oldum bak bak doyamıyorum nasıl bi güzellik ya.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hıncal uluç un bölümde dorsay ın sözü vardı bugün "angelina ile bradi çıkar birşey kalmıyor" sevişme sahnesidi çıplak kaldıklarıydı, kameramanların bile bazen utanıp bakmadıgı laflarıda kolpa diyor iranda bile kırpılmadan gösterilir diyo[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: LvL_Sabo, 14 Haziran 2005 14:06 tarihinde demiş ki: bu filme güzel bi konu, güzel efektler falan için gitmeyeceksiniz. eğlenmek için gideceksiniz. çünkü eğlenmek için giderseniz 10 üzerinden 9 veriyorsunuz rahatlıkla. bence çok başarılı bir film +1 Ya öle görsel efekt fln için gidilmez bence.AMa eğlenceli güzel bi film :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: dreagloth, 11 Haziran 2005 22:31 tarihinde demiş ki: Brad i tanısan hiç öle demezsin :P yakınen ahbaplık var galiba[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar