Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rtük'ten ilk Yasak

octopus

Öne çıkan mesajlar

Az önce Haberturk televizyonunda izlediğim kadarıyla oylama sonucunda Gülşen'in Sarışınım adlı klibin gösteriminin yasaklandığını izledim. Bazı değerlerimizi korumamız gerekiyor gibisindende bi açıklama yapılmış, Gülşenden ise yorum gelmemiş. Hadi bakalım yakında neleri yasaklicaklar acaba :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim...
Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus
[b]i have become comfortably numb.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ne saçmalıktır çözemedim ben yani. İnsanın sağını solunu açması EN DOĞAL hakkıdır. Sanane kardeşim? Hoşuna gitmiyorsa Gülşenin poposu, değiştir kanalı, boşuna mı digiturkte 300 kabloluda bilmemkaç kanal var? Medya gibi özgürlük üstüne kurulu bir düzeni nasıl böyle kısıtlarsın sen ya? Yok böyle bir salaklık abidesi. Ne demek bazı değerleri korumak lazım ya? Sen teşhirci kıyafet giymiş her kadın gördüğünde ahlak değerlerini kayıp mı ediyorsun? RTÜK'ün halkı bir koyun sürüsü gibi görmesinden sıkıldım artık. Türk halkı bir koyun sürüsü değil. Türk halkının, RTÜK'ün iki kuruşluk kurumsal yorumlarıyla insanların ne izleyip ne izleyemeyeceğine karar vermesine ihtiyacı yok. Aynı şey Kurtlar Vadisinde de yaşandı. Dizinin hayranı falan da değilim, izlemiyorum bile, sadece sigaraların sansürlenmesi, bu çok saçma ve özgürlük kısıtlayıcı. Birilerinin konuşabilmesi lazım ya. Ne bileyim, mesela ben, televizyonu açtığımda, Kurtlar Vadisinde sigara içen adamları, Number 1 TV'de dar ve teşhirci kıyafetiyle Gülşen'i, dublajlı filmlerde yabancı dilde ettiği gibi rahatça küfür eden insanları görmek istiyorum. Bu benim en büyük ÖZGÜRLÜĞÜM. Kurtlar Vadisinde sigara içen adamlardan rahatsız olan Mesaj TV'yi açsın. Hayır Mesaj TV'yi de açmasın kardeşim, ATV'yi açsın illaha sigara içilmeyen bir dizi vardır orda?
Sert çıkışmam bazı insanlara abzürt gelmiş olabilir. Tek demek istediğim, RTÜK'ün burda yaptığı şey toplumsal değerleri kafasına göre koymak, Kİ BUNA HAKKI YOK. RTÜK TV'de neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar verebilecek kapasitede bir kurum değil diyorum ben de. Bu kararı verebilecek kapasitede bir kurum olsaydı BİLE, ahlaki değerler kişiden kişiye değişecek değerlerdir, siz bana "al bak uyman gereken ahlaki değerler" diye bir kitapçık getirmediğiniz sürece de, bu kadar kişiden kişiye değişecek bir değer üstünden KİMSENİN, tekrar ediyorum KİMSENİN hiç bir kısıtlama getirmeye hakkı yoktur.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada küçük bir not.
klipte kadın tamamen çıplak değil. üstüne ten rengi bir tşört gibi birşey giymiş.

ancak anlamadığım şey, kültür bakanlığının onayladığı birşeyi nasıl rtük yasaklıyor? bu iki kuruluşun çalışma prensipleri nedir tam olarak.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Çoluk çocuk varsa sahip çıkmasını bileceksin. Onu bırak çoluk çocuğa sakıncası olucak şeyler koyun playboya çevirelim olayı demiyorum. Sadece sigara, bikinili kadın, küfürlü kelimeler, bunları günlük hayatta televizyondan kat kat kullanıyoruz. Bir kere bikinili kadında hiç bir şey yok yani, tamamen çıplaklığa ulaşmadığı sürece olay isteyen istediği kadar açar sağını solunu. Ancak allah için yani sokaklarda yüzbinlerce kişi sigara içiyor küfürlü konuşuyor. Yani ben ahlak kurallarına karşı bir insan da değilim, belli değerler kalmalı ona kesinlikle katılıyorum ancak ahlak kuralları dediğimiz şeyin EN BÜYÜK özelliği kanunlarca yaptırımı olmayan bir kurallar topluluğu olmasıdır, yani ahlak kuralları toplum tarafından belirlenmiş, insanların karşılıklı mutlu olmaları için ortaya atılmış bir kaç kuraldır, kimisi uygular kimisi uygulamaz, siz bunları alıp medya gibi özgürlüğe dayalı bir şeye burdan yola çıkarak yaptırım uygularsanız öncelikle medya özgürlüğünü yok edersiniz, sonra ahlak kurallarını yaptırıma götürerek ahlak kurallığından çıkarırsınız ve son olarak da sizin üstünüz karaladığınız, sansürlediğiniz şeyler DAHA DA ilgi çeker.[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

Yok toplumun değerlerine ters düşermiş, yok çocukların zihinsel ve bedensel gelişmine aykırıymış. Bunların hepsi yalan. Bu insanların amaçlarını ben de anlayabilmiş değilim. İnternetin olmadığı o kıtlık zamanlarda(yani pek çok kişi show tv'ye mahkumken) ha...n herifler sabahın 1-2'sinde yayınlanan o fiilimlere bile sansür koyuyordu. Hani ne olur ne olmaz belki 1-2 tane 16-18 yaş altı çocuk kalmıştırdiye(aileler buna hep izin verirya). Toplumun değerelerinden bahsediliyor. Toplumda atesitler de var. Mesela ben. Ben de dinsel içerikli filim, dizi ve programlara karşıym. Beni de onlar rahatsız ediyor. Sabah sabah sinirim bozuldu hem rütüğe hem de herzaman %100 doğru işer yaparmış gibi rütüğü koruyan zeki insanlara.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bir klip yerine bir ton gereksiz arışma var onlar yasaklanmalı bıktım artıkö annem bile o yarışmaları izliyo insanların normal yaşamlarını etkiliyo,katılanların sinir sistemlerini bozuyo,rtük anca boş işlerle ugrasıyo klip falan yasaklamak gibi.[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

(Tam hatirlamiyorum ne zamandi...)Hani digiturk'teki parali erotik kanali erotik film verdigi gerekcesiyle kapatan ayni RTUK'ten mi bahsediyoruz? O zaman normal :)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega

[Bu mesaj bega tarafından 29 Temmuz 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İyi olmuş ya..
Böyle tiplerin soyunarak para kazanmasına engel olacaksın..

Şahsen gülşenin bi sonraki klibini düşünemiyorum..[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Sosyal ağlarda paylaş

toplum değeri bumu lan.zarar gelmicekmiş...
böle şeymi olur ya.

toplum değeri gülşenin donuna sütyenine mi kaldı

ayrıca insight,
kazanan gene kazanır öyle.1-2 klibi yasaklamakla olmuo
şamdana soyunur.yada bikiniyle bodrumda yakalanır
al gene kazandı yani.sonuçta vücut onun vücudu.güzelliginin farkında ve bundan para kazanmak istio
sende git vücut yap.ajansa gir.katalog cekimlerine cık para kazan[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım, kadın soyununca sen ona para veriyorsan kadının suçu ne ? Biri gelip sana otururken para verse, sen oturarak kazanıyorsun diye biz senin hakkında "Ulan adam oturarak kazanıyor, hep böyleleri yüzünden bu memleket bu halde" dersek ne hissedersin ?

Ayrıca kadın klipte tamamen çıplak değil, kime ne kadının giydiği kıyafetten ? İran'da mı yaşıyoruz ? Suriye'de mi yaşıyoruz ? Afganistan'da mı yaşıyoruz ?

Kime ne kardeşim kadının dekoltesinden. Kıçını mı gösteriyor ? Hayır. Göğüslerini mi gösteriyor ? Hayır. Yahu kime ne o zaman ?

Yakında şarkıcılarımız türbanla mı şarkı söyleyecek ? Mankenlerimiz podyumda kıyafet tanıtırken ellerini ayaklarını örten kıyafetler mi giyecek ? Yeni sezonun mayo defilesinde çuvallar mı tanıtılacak ?

Bu memleketi bu hale RTÜK'deki şerefsizler gibileri getirdi ve getirmeye de devam ediyor. Düşünme yetisinden yoksun, din sömürüsü yapan, Türkiye'yi şeriatçı bir devlet haline getirmeye çalışan, sevgili koltuklarından kıçlarını kaldırmak istemeyen ( Zaten bulundukları koltuklara da karpuz gibi seçilerek getirilen ) insanlar yüzünden çok ufak adımlarla şeriat devletine doğru gidiyoruz.

Kimse mi bunların farkında değil yoksa böyle mi olmasından hoşnut musunuz ?[signature][hline]Click!
Welcome back!!
Sosyal ağlarda paylaş

gülşeninki klip değil erotik şov, unutmayın ki çoluk çocuk, aileler izliyor bunları, böyle terbiyesiz ahlaksız şeylerin tvden kalkması lazım, çok doğru karar, gülşen orasını burasını açmasa kasedini satamicak tabi son klipte olayı iyice abarttı, gereksiz böyle şeyler[signature][hline]Çok pis tımarlarım
Sosyal ağlarda paylaş

Nesi anormal anlamıyorum ya ben televizyonda meme ve göt görmek istiyorum neden bunlar yasaklanıyor bunlar yasaklanmasa eğer ergenlikteki gençlerin bedensel ve zihinsel gelişmesi daha rahat tamamlanmaz mı? çok şükür o çağı atlattık artık internetimiz de var :-p siz ce zaten Türkiyede bu kadar tecavüz olayının olmasının nedeni bu tabular değilmi?[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Diablo, 29 Temmuz 2005 14:27 tarihinde demiş ki:
toplum değeri bumu lan.zarar gelmicekmiş...
böle şeymi olur ya.

toplum değeri gülşenin donuna sütyenine mi kaldı

evet toplum değeri gülşenin sütyenine kaldı, sana göre toplum değeri nedir? çoluk çocuğun erotik klipler seyretmesi? ailenin oturup rahat rahat televizyon seyredememesi mi?[signature][hline]Çok pis tımarlarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...