Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İtiraf

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Süfer.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
said:
nindalf, 27 Temmuz 2005 13:16 tarihinde demiş ki:
Eheh peki çekilişe gönder yazsaydı naapcekti acep :D ?

harbi ha:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur
*!Bir Bakış Atar*
Mesaj tarihi:
said:
Head, 27 Temmuz 2005 13:02 tarihinde demiş ki:
abi hasta mı bu insanlar , neden küvete işiyorlar.
said:
elaidi, 27 Temmuz 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
klozet yoktur belki

Allah'ım bi işaret gönder.![signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ |
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes!
Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
Mesaj tarihi:
ahah[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Mesaj tarihi:
Zupermis ya bayildim.. Pompalamaya devam uehaueha[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mesaj tarihi:
hahah 2kilo doğacak erkek çocukkazandınız[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Mesaj tarihi:
said:
Muhallebi, 27 Temmuz 2005 23:17 tarihinde demiş ki:
Koomık olmaması lazım ama nedense komık geldı :D

:D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Böle bildim böle sölerim...
Mesaj tarihi:
said:
Askerliğimin acemilik dönemiydi. Bölük komutanı temizlik kontrolü yapıyordu. Yeşilden başka iç çamaşırı giymek yasaktı. Herkes sırayla koltuk altını, ayaklarını ve fermuar kısmından iç çamaşırının rengini gösteriyordu. Bense sünnetsizleri tespit ediyor, o yüzden de herkesinkine bakıyor sandım! Bölük komutanı önümden geçerken koltuk altımdan sonra fermuar boşluğundan iç çamaşırımı indirerek şeyimi gösterme gafletinde bulundum! "Ağzına sokarım onu" diye azarlanınca, "Aman magma, can magma" şarkısı eşliğinde yollara düşmüştüm.
[signature][hline]"Think of me long enough
to make a memory..."

Nightwish
TarjaT.
Mesaj tarihi:
ahah süper ya yerlere yattım
"temel bi gün kola almış kolanın kapaını açmış tekrar deneyin yazıomuş kapamış açmış bende şans yok demiş"
aman diorum aman :P[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
Mughaghahgaghha yaridim burda :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
  • Yeni Oluştur...