Way Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 walla bu oyunda en ii karakterler babarian bide amazon amazon un bile olayi vardi buyulerin hizini yavaslatiyodu falan medic de oynarken lvl 53 necro vardi onla lvl 36 amazon a yenilmistim amazon un bide su olayi var illa adama atmak zorunda degilsin bosa at o yine bone spirit gibi adami buluyo..bide pvp yaptigim adam cold dmg veriyodu donuyodun ole ertesi gun cannot be frozen belt giydim yine yendi walla.. amazon rlz :)
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Kablo Göçünce B.Nette oynuyamıyorum bari burada takıLırım bende (Kalbo düzelene kadar)[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK*
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ehe herkesin durum aynı Popeye de Osi olmuo o yüzden diablo oynuyorum demişti[hline]What's your pleasure, Sir ? Aaahh suffering, the sweet suffering... One more game child and your suffering will be legendary, even in hell!
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 sıfırdan başlıyosanız gelirim ben de ama önce D2 LOD cd si bulmam gerek.[hline]Morpheus'tan özlü sözler: No one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... What if the prophecy is true? What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth... dying for? I believe it is our fate to be here. It is our destiny. I believe this night holds for each and everyone of us the very meaning of our lives.
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ne zaman ba$Lıyoruz[hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK*
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 daha pek bi organize olamadık öss ye kadar siz organize olun sonra ben sizi organize ederim iice :)[hline]What's your pleasure, Sir ? Aaahh the suffering, the sweet suffering... One more game child and your suffering will be legendary, even in hell!
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 ÖSS bitene kadar lvl 40 kasıyım diye bi werewolf açtım şu an lvl 15. İsteyen varsa gelsin icq ya oynayalım. #:60160161[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 öss bitene kadar oynamayın yahu doyumsuz insanlar.. :) benim öss yok da çalışacak kimseleri ayartmamak için oynamayacağım şu hede geçene kadar.. hangi karakterimle devam edeceğime karar verememem de bir etken :-p[hline]arcane, the başdöndürücü 12 June 2003 01:07 tarihinde demiş ki: kafayı arkama çevirince bana sarılmış varlığın çok tatlı bi kız olduğunu gördüm sonra bir baktım kız önüme geçti çat diye meğer amacı başkaymış
baal-razor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 öss den soona ist te Alesta NGC de olcaz ( bizim clandan öss ye girenler war toplanamıyoz :) ) gelin d2 cs fln yaparız[hline]BAAL THe CLaN oF DaRKNeSS Fight For Experience & Kill For BAAL http:www.baal.com.tr.tc
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 evet hadi gençlik toplanın bu akşam server açıyorum[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart!
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Öğghhh Bu akşam Bizim Warcraft III Kapı$mamıZ war Bu akşam OlMaz!!![hline]*!Anladım işi, sanat ALLAH'ı aramakmış / Marifet bu gerisi yalnız çelik çomakmış" Necip Fazıl KISAKÜREK*
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Gelmeyenleri değil gelebilenleri sordum[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart!
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 açtım ben oyun 195.174.103.52[hline]Time asks no questions, it goes on without you
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Bende 27 werewolf var, uyarsa gelirim[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 kapandı[hline]Time asks no questions, it goes on without you
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 yarabbim nasıl bir oyundur bu şöyle biraz can sıkıntısı atayım diye basladım oynamaya sunu da yapam bunu da yapam diye diye act 5 in ilk 2 questi yapılıydı bitirdim act 5 i :) 32 pala var da biraz değişik bir arkidiş kendisi chargedin felam değil fist-o-heaven felan var[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Werewolf'um hala 27, multi oynamak isteyen varsa icq 60160161 bi oyun açıyorum şimdi[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 gimli'ye kendimi ayarttım ben, 1 aylık yamalı eu2 varken 2 yıllık yamalı d2 pek cazip gelmiyor şu an.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: arcane, 16 June 2003 22:03 tarihinde demiş ki: Gelmeyenleri değil gelebilenleri sordum ! [hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart!
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 belki "gelicem" diyip de satanları da merak etmişsindir diye düşündüm.. :)[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 195.174.102.5 nightmare players 8 lvl 43[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart!
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 hala açık baya bi açık olacak[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart!
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 e güzel insan arcane, yazsan ya kapattığında.. :) "baya açık duracak" demişsin de 1 saat sürmemiş o da ilginç.. :-p[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 kimse gelmedi kimisi nightmare diye giremedi kimisi girdi baydı çıktı kapattım buraya yazıcaktım yazamadım çünkü şu an nette gezmek acaip zorluyor açılmıo paticik bile aha hatta bu postu bile yollayamadım bi daa tıklicam[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart!
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 heh neyse bizim eu2 partisi bitince uğramaya çalışırım açıksa ama şu yama çıkmadan emek harcamak istemiyorum artık karakter geliştirmeye, eskilerden birileriyle (uygun lvl) girerim yeni yapmayı düşünmüyorum..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam
Öne çıkan mesajlar