Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 walla kesinlikle tip e bakmadıkları kesin.görüyorum yani.öle tiplerin kolunda öyle hatunlar varki.insanın aglıyası gelio[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ee bende para var ama sonuç aynı[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 eh yani, genellemeyin şu insanları. herkes tutturmuş para-piyasa. tanıdığım kızların "ciddi" bir bölümü tikky-züppe erkeklerden nefret ediyor. şartlandırmayın bu kadar kendinizi. her konuda/tercihte/davranışta/olayda kişiliğin cinsiyetten daha çok ön planda olduğunu lütfen unutmayın. said: Alexi_Septimus, 27 Temmuz 2005 01:45 tarihinde demiş ki: +1903 ZTN BTN KZLR ŞRFSIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ALLHN BLELRIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!1111111111111111111 YTRRRRRRRRRRRRR bu da ilginç bir örnek tabi[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: aktiftablet, 27 Temmuz 2005 09:46 tarihinde demiş ki: said: Infeqted, 27 Temmuz 2005 01:15 tarihinde demiş ki: parasi olmayan paraya bakar kardesim arabasi olmayan arabaya bakar yeterince piyasa hissetmeyen daha piyasa tiple cikar oturup konusucak kimsesi yoksa oturup konusacak genc ister +1 bence şöyle; parası olmayan paraya bakar -hadi belki haklı dersın aklıyla hareket edıyo flaan dersin :D parası olanda kıcı kalkmıstır "ben alt sewıyeden bırıyle cıkmam " der kendı gıbı paralısına bakar, bi bakıma oda haklı... yanı ne emme ne gomme, 2 s kuralı gecerlı kesın para olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Teoriyi pratiğe dökebilsem burda işim ne be Delacım rumenim. Yine de arada skor buluyoruz idare ediyoruz işte hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 edik : ciddi bi cvp yazıcaktım vazgeçtim.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. [Bu mesaj insight tarafından 27 Temmuz 2005 19:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 tıp bulamamış bunu biz mi bulcaz :p[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bulsak noluyo abi kesin bi taklamizi yakaliyolar sorada bikbikbik ayriliyolar eheu :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 buldularda bunuyorlar[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 size kızları yannış tanıtmışlar kızlar öyle paraya arabaya fln bakmaz...sdce ilgi budur yani! ben şahsen bana çok ilgili birine gerçekten değer veren birine hayır demem..eminmki bütün kızlar böyledir.. e tmm birasda tipe bakmıo diiliz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ben de ilgiden öldürdüğüm kız biliyorum sen ne diyosun. Dönüpte bakmadı bile hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: zynp, 27 Temmuz 2005 19:43 tarihinde demiş ki: size kızları yannış tanıtmışlar kızlar öyle paraya arabaya fln bakmaz...sdce ilgi budur yani! ben şahsen bana çok ilgili birine gerçekten değer veren birine hayır demem..eminmki bütün kızlar böyledir.. e tmm birasda tipe bakmıo diiliz ;) tanitan kimki kendi tecrubelerimizi soyluyoruz burda hehe[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 o zaman taniicaksın canım.. her kız bir deildir gerçi ama biras ilgi ve düşünce herşei kolaylaştırır bence e sevıosanız bırasda siz gayret edin yanii... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 sen cok toz pembe bakıyosun hayata sanırım canım.. cok guzel kopegin onde gideni olursun , parmaginda cevirirler adami :)[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 İnsanları gruplamak onların kişiliklerini kabul etmemektir. Taktik yaparak karşı cinsi etkilemek sadece komik bence[signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kim kimin köpei olur kimkimi parmaında çevirir bilinmez.. ilgi ve düşünce istemek bnce bunlara sebep diil hayatda toz pembe baktıım yok... tanıman lazım bu düşünceye sahip olabilmek için... unutma ztn herkes bir diildir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Infeqted, 27 Temmuz 2005 01:15 tarihinde demiş ki: parasi olmayan paraya bakar kardesim arabasi olmayan arabaya bakar yeterince piyasa hissetmeyen daha piyasa tiple cikar oturup konusucak kimsesi yoksa oturup konusacak genc ister [signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kız kızdır işte nasıl bir değil[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kız kızdır diip geçme her insan bir diiki?? herkesin huyu suyu farklı... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 eet zynp katılıyorum her kız aynı deil.. gider tikky con con kıza aşık olursan tabiki parana,arabana,yakışıklılığna bakar (benim tiki tanıdğım kızlar öyle,önce ayakkabına,sonra suratına bakarlar testi geçtiysen eyvalla) bence sorun sizde,güzel olmayan kızlardan hoşlanmıyosunuz ki..:p kendi adıma erkeğin zeki,çevik ve ahlaklısı makbuldur:D[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsaniakas Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 kızları anlayabilseydim ölecegim günü çoktan biliyor olurdum demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Kizlarda genelde temiz pak erkek takintisi var, bakımlı temiz güzel kokan erkekler yakisikli olanlarin onune geciyo kizlarin soyledigi kadariyla sordum az once.[signature][hline]Normal ?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: zynp, 27 Temmuz 2005 19:55 tarihinde demiş ki: o zaman taniicaksın canım.. her kız bir deildir gerçi ama biras ilgi ve düşünce herşei kolaylaştırır bence e sevıosanız bırasda siz gayret edin yanii... :) Nuri Alco da süper ilgi gösterir, aman diyeyim. Ben bu konuda Infeqted a katiliyorum, ne yoksa onu isterler. Bir de genel olarak kizlarin sahip olmadigi birsey var aslinda onu istiyorlar bunlarin hepsi isin kamuflesi :lol:[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: zynp, 27 Temmuz 2005 19:43 tarihinde demiş ki: size kızları yannış tanıtmışlar kızlar öyle paraya arabaya fln bakmaz...sdce ilgi budur yani! ben şahsen bana çok ilgili birine gerçekten değer veren birine hayır demem..eminmki bütün kızlar böyledir.. e tmm birasda tipe bakmıo diiliz ;) sölediklerinin doğruluk payı sıfır ha istisnalar olabilir senin gibi onun dışında yine sıfır.[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Kizlara fazla ilgi gostersen bi havalara girerler, yok biraz ilgisiz kalsan oee sen benle ilgilenmiosun derler, orta yolu bulmak imkansizdir nerdeyse. Hic durmadan konusurlar bazen,sen doner bisey soylersin butun suc uzerine kalir, of ruhum daraldi dusundukce.[signature][hline]Normal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar