aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 tekim ben...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 çıktıgım cogu kız benim neyimi seviosun beni nie seviosun tarzı abuk sorular sormuşlardır.bende mecburen cok iyisin temiz kalplisin gibi cevaplar vermek durumunda kalmışımdır yalan da olsa :) şimdi desem güselsin.bacaklar 10 numara.gözlerde idare eder falan desem olmaz[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Succubus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 oha be napmışsınız siz paraya bakan kız çounlukta mı????? Asla yok diemem ama çounlukta oldunu düşünmüorum.. öle bi kıza denk gelirsen napıcaksan yaparsın soora eywalla dersin bukdr ztn onla yaşııcan ilişkide cebindeki paraya göre olur.. para biterse ilişkide biter.. paraya arabaya üst başa bakan kızların pek akıllı (hatta hiç) düşünmüorum.. ama kızların çounluu paraya bakar demeyin istesen bulursun paraya mala mülke bakmayan..[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 sarhostum ayıldım...doluydum bosaldım..bosverin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bole bıraz kucukken sadece yakısıklılar bıraz daha buyuyunce sadece para ııce buyuyup adam olunca adam gıbı adam ararlar ama ıs ısten gecer bu seferde su zengın pij yerıne doru durust bırı olsaydı dıye basını duwarlara wururlar bu sırada bırı gelır bır zamanlar fakır ama gururlu bırı wardı dıye gunu kurtarır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Diablo, 27 Temmuz 2005 01:59 tarihinde demiş ki: genelleme yapmicam ama gozümün önünde geçen bi dialog -cocugun mavi clk sı var aşık oldum tanışmam lzm :) yeterli sanırım onlar arabaya verenler.[signature][hline]valandil ownz j0o! -G.I.Joe head stomp- WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Zyon, 27 Temmuz 2005 02:29 tarihinde demiş ki: said: tAKA, 27 Temmuz 2005 02:01 tarihinde demiş ki: o tür dialoglar her kesimde her yerde... sen hangi kesimdensin su an her kesimden dialoga girecek durumdayim... istedigin kesimden dialoga girebilirsin o zaman beni baglamaz[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: tashmoo, 27 Temmuz 2005 04:06 tarihinde demiş ki: bole bıraz kucukken sadece yakısıklılar bıraz daha buyuyunce sadece para ııce buyuyup adam olunca adam gıbı adam ararlar ama ıs ısten gecer bu seferde su zengın pij yerıne doru durust bırı olsaydı dıye basını duwarlara wururlar bu sırada bırı gelır bır zamanlar fakır ama gururlu bırı wardı dıye gunu kurtarır :D :tup:[signature][hline]gamers.gen.tr karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 head puahaha[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ne demek ya kızlar paraya bakar :hrr:[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Infeqted, 27 Temmuz 2005 01:15 tarihinde demiş ki: parasi olmayan paraya bakar kardesim arabasi olmayan arabaya bakar yeterince piyasa hissetmeyen daha piyasa tiple cikar oturup konusucak kimsesi yoksa oturup konusacak genc ister +1[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 nerde bir fırlama var ona aşık olurlar şerefsizler[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 hop hop bende bir zamanlar kızdım (milattan önce) kibar ol biraz[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com [Bu mesaj Guzin_Abla tarafından 27 Temmuz 2005 10:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 bence genelleme yapmak burda çok yanlış ya da 1,2,3 çeşittir demek. 100lerce farklı karaktere sahip kızlar avr sonuçta ki bunların bile yaş ilerledikçe değiştiğini düşünürsek, ... :) yukarıda yazılanları da okudum. gerçekten o türlerden var, her türlüsü var evet ama "kızlar şöledir" demek yanlış :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ya bi laf var bilir misiniz: "Bitli baklanın kör alıcısı vardır" diye... Olur mu öyle kızlar neye aşık olur falan? Benim en nefret ettiğim şey başka kızın hoşuna gider ya da tam tersi. Hiç paraya aşık olunur mu? Arabaya ya da statüye vs. Ancak bunlar için aşık gibi davranılabilinir, bunlarla hep karşılaşıyoruz. Ama insan gönlünün kimi neden sevdiğini bence kimse bilemez.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Infeqted, 27 Temmuz 2005 01:15 tarihinde demiş ki: parasi olmayan paraya bakar kardesim arabasi olmayan arabaya bakar yeterince piyasa hissetmeyen daha piyasa tiple cikar oturup konusucak kimsesi yoksa oturup konusacak genc ister sonuna kadar da haklısın valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Dingaer, 27 Temmuz 2005 15:50 tarihinde demiş ki: said: Infeqted, 27 Temmuz 2005 01:15 tarihinde demiş ki: parasi olmayan paraya bakar kardesim arabasi olmayan arabaya bakar yeterince piyasa hissetmeyen daha piyasa tiple cikar oturup konusucak kimsesi yoksa oturup konusacak genc ister iide bu sadece kızların derdi deilki. erkeklerde boyle[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 1- Para 2- Muhabbet 3- Karizma 4- Tip[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pha Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Kızlar ızdırap sever hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 pha kardesimsin! :D[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Pha Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: aquila, 27 Temmuz 2005 02:57 tarihinde demiş ki: beni sevip bana asik olmuyolar onu biliyorum neye asik olduklarini orenirsem kimseye soylemem,hepsi bana asik olsun muahahah... Ulan her fırsatta duygu sömürüsü. Bulucam sana kız ama kapıycaksın çeneni aqu hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Neverm1nd Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Sly-One, 27 Temmuz 2005 01:36 tarihinde demiş ki: said: Madcat, 27 Temmuz 2005 01:14 tarihinde demiş ki: ya aklıma okul filmindeki ragga oktay repliği geldi.. Elinde el feneriyle.. ehueuhe. oha bu kadar olur hehe. bunu yazmaya açmıştım. ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ben de ben de !![signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dela Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Pha, 27 Temmuz 2005 18:15 tarihinde demiş ki: Kızlar ızdırap sever hehe. haha enalarin yargici konustu! ama bi terslik var yahu, teorik olarak baya iyisin de lab ortaminda cok deneysel takiliyosun grizim be eheh[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Para tabiki çok önemli ama çene de bi o kadar önemli...[signature][hline] "İki Yol Var Demiştin! Hangisini Seçeyim?!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 2.sayfa (Toplam 9 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 1- Para 2- Muhabbet 3- Karizma 4- Tip[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Kızlar ızdırap sever hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 pha kardesimsin! :D[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: aquila, 27 Temmuz 2005 02:57 tarihinde demiş ki: beni sevip bana asik olmuyolar onu biliyorum neye asik olduklarini orenirsem kimseye soylemem,hepsi bana asik olsun muahahah... Ulan her fırsatta duygu sömürüsü. Bulucam sana kız ama kapıycaksın çeneni aqu hehe.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neverm1nd Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Sly-One, 27 Temmuz 2005 01:36 tarihinde demiş ki: said: Madcat, 27 Temmuz 2005 01:14 tarihinde demiş ki: ya aklıma okul filmindeki ragga oktay repliği geldi.. Elinde el feneriyle.. ehueuhe. oha bu kadar olur hehe. bunu yazmaya açmıştım. ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ben de ben de !![signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Pha, 27 Temmuz 2005 18:15 tarihinde demiş ki: Kızlar ızdırap sever hehe. haha enalarin yargici konustu! ama bi terslik var yahu, teorik olarak baya iyisin de lab ortaminda cok deneysel takiliyosun grizim be eheh[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Para tabiki çok önemli ama çene de bi o kadar önemli...[signature][hline] "İki Yol Var Demiştin! Hangisini Seçeyim?!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar