Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

torrent sitesi


vesmor

Öne çıkan mesajlar

selamlar,

$u an aklimda Turkce dogru duzgun bir torrent sitesi kurma projesi var,saglam film,anime,cizgi film,oyun ve benzeri $eylerin ar$ivi olupda power uploader olmak isteyen ki$icikler varsa ozel mesaj atarak bana ula$irsa sufer olur hoplayip ziplayabiliriz :)

-v.
ves "Violating code 431.322.12 of the Internet Privacy Act signed by Bill Clinton in 1995" mor[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu!
Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

www.isohunt.com

biraz duyarlı olalım şimdi kim kopyala yapıstır diyip vazgecen arkadaslar olucak...:)[signature][hline]Lopeth, 31 Temmuz 2005 20:35 tarihinde demiş ki:
her fake için topik açarsak adamlar kendilerini bi bok (kaka)zannedip tekrar tekrar gelirler


[Bu mesaj unaccompanied tarafından 01 Ağustos 2005 20:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hehe adam ne yazmis siz ne yaziyorsunuz. neyse.

turkiye den pover uploader cikmasi olayin tabiatina aykiri. belki sirketlerden cikis bulabilen bir-iki kisi, yurtdisinda yasayan insanlar filan.

bir de bu is kolay degil, tracker kurmak filan kolay, uploader da bulursun o da kolay ancak tracker lar saglam bir servis saglayici istiyor. limitsiz kullanma hakki filan olmuyor, ikinci gunde siliyorlar siteyi...[signature][hline]

[Bu mesaj rahatsiz tarafından 01 Ağustos 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

'turk ve paylasmak' zor bir birliktelik gibime geldi sen bence ftp server kur sole kotali o daha itibar gorur ...yoksa o siteye aylik odededigin 10 larca dolarlar 'allahinizdan bulun' dierek fitil fitil doner :) denenmistir ve yurumeyecegi anlasilmistir ha ama ben isvecli cekecem almanya'da ese dosta haber verdim onlar devamli seed edecek dersen bir kac ay idare eder sonra gene soner, zor isler bunlar zor ...[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...