Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalem Kapagı Yuttum!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
circirbocugu, 31 Temmuz 2005 15:42 tarihinde demiş ki:
Yemıssındır yuttum deme bıze sımdı :)...

Önce bende öle düşündüm ama yanlışlıkla yutmusum :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Mesaj tarihi:
miden daha hazmedememiştirde ondan çıkmamıştır:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler...
Mesaj tarihi:
said:

büyür o orda..birgün rotring olur ve alien misali çıkar mideden..

"hani vakti zamanında hiçe sayıp yuttuğun bi kalem kapağı vardı, plastik diye de aşağılamıştınız.. AL ULAN KALEM OLDUM AL NİHAHAH"

:d

LOL

Norak'ın tarifte süper hauha kesin çözüm
Mesaj tarihi:
bzm arkadaşın başına gelmişti sakın kusma yırtabilir dua et ki yuabilmişsin aman aman
bizim bi ark yuttu ekmek içi ye dediler sonra bi gün sıçtı onu..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
Daha cıkmadı ama kısa zamanda gelmesini bekliyorum :D eli kulagında misali eaheauhe[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Mesaj tarihi:
erimiştir abi o kaç gün oldu ohooo.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
Çıkmadı ama hala yaşıyorum eh içimde bir kapak var ilginç bir ayrıcalık dimi? :D[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

Mesaj tarihi:
said:
BeIlow, 01 Ağustos 2005 18:47 tarihinde demiş ki:
benim içimde filler yaşıyor O_o

e o da ayrı bi yaşam tarzı tabi :P[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
  • Yeni Oluştur...