Belphegor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 oyunu heyecanla bekliyorum belki çıkmıştır bilmiyorum ama eğer çıkmadıysa ne zaman çıkacak ?[hline]to be or not to be,that is the only thing that counts.
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Daha betası bile çıkmadı.Çıkış tarihi bilinmiyor.
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Seneye çıkar belki(Blizzard'dan herşey beklenir..)[hline] Never was and never will be..
SolidSnake Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 2-3 yıl sonra çıkar walla ciddiyim daha Diablo 1.10 war Frozen throne a 2-3 patch çıkar sonra SC2 var onlar bitince WoW.[hline]Everyman lives,not every man truly dies !
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 bilip bilmeden konuşmasanız arkadaşlar? ağustos - ekim arasında bir zamanda beta test başlıyo. beta testten 1.5-2 ay sonra falan da oyun çıkar. normali böyledir yani.
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 O 2.5-3 ay cok iyimser olmus bence ben oyunu 2004 ilkbaharında bekliorum
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: LvL_Sabo, 02 July 2003 15:54 tarihinde demiş ki: beta testten 1.5-2 ay sonra falan da oyun çıkar. normali böyledir yani. ehue derim başka birşey demem Never was and never will be.. [Bu mesaj zlorwf tarafından 02 July 2003 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 vede noluo bilip bilmeden konuşmayın fln sen nereden biliyosun çıkış tarihini? Blizzard çalışanı mısın? Zaten biz biliyoruzmu demişiz? Böyle saçma sapan mesajlar atmayın egonuzu tatmin etmek için..[hline] Never was and never will be..
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: zlorwf, 02 July 2003 17:05 tarihinde demiş ki: vede noluo bilip bilmeden konuşmayın fln sen nereden biliyosun çıkış tarihini? Blizzard çalışanı mısın? Zaten biz biliyoruzmu demişiz? Böyle saçma sapan mesajlar atmayın egonuzu tatmin etmek için..[hline] Never was and never will be.. sitesinde yazıyo daha ne ? ahah herif bi de blizzard çalışanı mıısn demiş ya
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Çıkış tarihi yazıyormu? Dikkatli oku istersen..[hline] Never was and never will be..
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: LvL_Sabo, 02 July 2003 19:25 tarihinde demiş ki: said: zlorwf, 02 July 2003 17:05 tarihinde demiş ki: vede noluo bilip bilmeden konuşmayın fln sen nereden biliyosun çıkış tarihini? Blizzard çalışanı mısın? Zaten biz biliyoruzmu demişiz? Böyle saçma sapan mesajlar atmayın egonuzu tatmin etmek için..[hline] Never was and never will be.. ahah herif bi de blizzard çalışanı mıısn demiş ya Düzgün konuş..[hline] Never was and never will be..
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: zlorwf, 02 July 2003 19:58 tarihinde demiş ki: Çıkış tarihi yazıyormu? Dikkatli oku istersen..[hline] Never was and never will be.. "When will the beta start? The beta is expected to begin in Q3 (sometime between August and October), and it will be done in stages. That is all the information we have at this time; please watch the World of Warcraft site for any news regarding the beta" yeterli mi aceba ?
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: zlorwf, 02 July 2003 19:59 tarihinde demiş ki: said: LvL_Sabo, 02 July 2003 19:25 tarihinde demiş ki: said: zlorwf, 02 July 2003 17:05 tarihinde demiş ki: vede noluo bilip bilmeden konuşmayın fln sen nereden biliyosun çıkış tarihini? Blizzard çalışanı mısın? Zaten biz biliyoruzmu demişiz? Böyle saçma sapan mesajlar atmayın egonuzu tatmin etmek için..[hline] Never was and never will be.. ahah herif bi de blizzard çalışanı mıısn demiş ya Düzgün konuş..[hline] Never was and never will be.. harbi "herif" kelimesi çok terbiyesizce di mi? pardon ya. hey allam ya, komedi
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: zlorwf, 02 July 2003 19:58 tarihinde demiş ki: Çıkış tarihi yazıyormu? Dikkatli oku istersen..[hline] Never was and never will be.. birdaha oku bunu bence:) evet ben gıcığım herif kelimesi bana çok kötü gelio.[hline] Never was and never will be..
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 EN AZ 1.5 sene lod 1.10, ft nin patchleri ok ama sc2 nin çıkmasına nooluyo :P onun en az 3 senesi var. hatta bence 4 seneden önce çıkmaz :P nerden biliyorum? blizzard swg nin yaptığını gördü (bence) ve her detayı düzeltecek. süfer bir oyun çıkartacak karşımıza. yani işalla :)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 oyunun mmoprg olduğunu göz önünde tutuarsanız 1-2 ayda betadan çıkması imkansız. Çıksa bile aceleden çıkartmış olurlar. 2004 Yazı diyorum ben. Haziran filan gelir.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for?
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 SWG'nin yaklaşık olarak 4-5 hafta beta testi yapıldı ve piyasaya sürüldü. ağustos-ekim arası beta testi başlayacak bir oyun "normal şartlar altında" aralık, en geç ocak'ta çıkar. harbi klavyesi olan yazmış, ağzı olan konuşuyor be arcane
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 4-5 haftamı swg beta testi? hmm yav ben 4-5 hafta once net baglantısı bozuk oldugu için oyunu indiremedim o zamanlarda 1 aydır falan oynayanlar vardı ayrıca wowu yapan firma blizzard hiç mi tanımadınız blizzardı? hangi oyunu verdigi sürede çıkarmış ki hele wow gibi aşırı kapsamlı bi oyun en az 1-1.5 sene sonra çıkar bence
ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 hemen yarın cıksaa aaaah aaaah :lol:[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 bence klavyesi olan yazmış diyen 2. arkadaşımız yazmış :P battlenetin wow forumlarını okuyun. lüflen :) 1 seneye indirirm ama daha erken ı-ıh :) 2004 sonbaharı çıkar derim ben.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Klavye ownz cidden az önce iki tuşum bozuldu hayatım kaydı zannettim şimdi evden çık yenisini al oo..[hline] Never was and never will be..
Öne çıkan mesajlar