Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Işınkılıcı (lightsaber simulatörü)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nedir bu ışın kılıcına olan ilgi mreak[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Mesaj tarihi:
açıp sallıyon başka bi olayı yokmu ben mi bulamadım.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
normaldede bi işe yaramıo işte
bi film çıkarmış adamlar
millet takmış kafayı ışın kılıcı ışın kılıcı die
delinin teki taş atmış

ve olaylar gelişir[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Mesaj tarihi:
başka bi atraksiyonu yok mu bunun ?
yoksa ne güzel , paso sallıyoruz. :)[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Mesaj tarihi:
röh ya

bonec bende senin arkandanım[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Mesaj tarihi:
sevmirem üle[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Mesaj tarihi:
hoparlörüm olmadığı için ses leri bilmiyorum ama grafiklere biraz daha uğraşabilirlerdi . Kılıçlar güzel ancak , ucundan çıkan ışın paintle yapılmış gibi duruo :-)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

ya olay iyi düşünülmüşte, pratikte başarısız olmuş bence. bi de bnm bunlara ihtiyacım yok. bende gerçeği var :-)

i looked into the dark side and see only myself...[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun...
If you talk to god, it is named prayer
If The God talks to you, it is named either prophecy or schizophrenia...

Mesaj tarihi:
ya siz gerçekmisiniz baaayan[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Mesaj tarihi:
Güya bizde starwars hayranıyız daha en dandiğindeb-n bir ışınkılıcımız yok bra elalem toplamış ne varsa. :([signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Mesaj tarihi:
khas ingilizceni ve dark side/ light side hakkindaki bilgilerini biraz gelistirsen cok daha mutlu olurduk ^^6[signature][hline]Cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet
Mesaj tarihi:
ben dark ve light side in birleştiği, güc'un nihayet bulduğu, barışın ortaya çıktığı son noktayım...

*çevir kazı yanmasın moduna girer*[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun...
Mesaj tarihi:
eheuhe neyse artık dayanamayacağım. üzülmeyin boşuna foto daki ben değilim. arak resim :-)[signature][hline]Bunu yazan tosun, FORCE sizinle olsun...
Mesaj tarihi:
said:
Greeny, 01 Ağustos 2005 04:38 tarihinde demiş ki:
nedir bu ışın kılıcına olan ilgi mreak
insanın kendine yakışanı giymesi...[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler...
ımph!
  • Yeni Oluştur...