arc Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 eeveet madem bölümümüzde bir video furyasıdır gidiyor, ben de size (en azından bilmeyenlere) şöyle küçük bir hizmette bulunayım hız neymiş bi görün : efendim isveçte yaşayan bi abimiz var, kendisine ghost rider lakabını takmış ve motosikletiyle şehir içinde hız rekorları kırıyor, wheelie den wheeliye uçuyor, makaslar atıyor(200km ile 2 kamyon arasından vs.), polisleri peşine takıyor, bunlar yetmezmiş gibi yaptıklarını kaydedip dvd olarak satışa çıkartıyor. şu ana kadar 2 dvdsi var , nası bişi merak edenler http://www.ghostridermovie.net adresinden bakabilirler, aynı zamanda o adreste trailerlar da var. beğenirseniz dvdlerin tamamını kazaa veya emulede bulmak mümkün olacaktır (emulede var en azından kesin)[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Yakında bi kamyonun arkasında görürüz. He became what he was called. GhostRider :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Ghostrider diye bi çizgiroman karakteri var sanırım. Bu xmen'in renkli türkçe sayılarından birinde çıkmıştı. Deri ceket pantalon, motorun tekerlekler yok onun yerine ateş var. Undead zaten kafatasının etrafında gene alevler felan var. Undead olmasına karşın iyi bir karakterdi sanırım. Ama çizgiromanda brood diye bi ırk bunun vücudu ele geçirip değişime uğratıodu.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 ghost rider o kadar basit bir karakter degil.. adamin direk kendi basina bir çizgi roman serisi var.. hulkta, örümcek adamda da çok gördüm bu adami.. bir nevi justicer gibi bisi..[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 vidyolarinda bu motora 500bg diyor adam[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Adamin videolarini izledim baya iyi gidiyor ama bu adam türkiyede bu kadar gazlayamaz. Gazlasa bile öbür dünyaya yolcu olur en kısa yoldan. Tabi adamın hayatında otoban ortasında çukur, sağ şerit boş olmasına rağmen soldan giden kamyon, dışarı sigara atan-tüküren magandalar, yanımdaki kıza havamı yapıyo yoksa bu böle makas atarak giden diye üstüne sürme gibi türkiyeye özel şeylere alışık olduğunu pek sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 +1 bu herif yaptigi $eylerin yarisi burda yapmaya cali$ssa 15 dakikada geberir, hic kaçarı yok...[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 hehe ;) Ben bunu bi 6 ay önce dağ bisikleti videolarını ararken bulmuştum :) Piskopat bir eleman..Hatta videolara fecii derecede hastayım(az sonra çektiğim cd yi bulup bakayım bir daha makaslara :P) mmm Shareazadan daha uzunu varsa bakiimde çekiyim ;) *!Gaza gelir* yok yok..ben motor alıyım :p[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Hayabusa var işte adamda..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 ordaki normal hareketleri hayabusayla yapmiyo yanniz dikkat, sadece bi sahnede hayabusa suruyo.[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 bende bikaç serisi var 700mb lık divx halde kar motorunada biniyo ve oda acaip basıyo onu anlamadım yanlız bildimiz kar motoru on kızaklar yerine ufak 2 teker takmıs arkada palet var jet gibi gidiyo herif hastasıyım valla hiçmi tırsmaz insan sağlı sollu tek serit yolda otobüslere makas atıyo oha falan oluyorum :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sbora Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: Eternal, 10 Temmuz 2004 14:51 tarihinde demiş ki: Hayabusa var işte adamda.. Sürekli kullandığı motor ZX-12R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 o küçük siyah bisiklet ne ya hahe[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 gidin verdiğim adresteki siteyi biraz inceleyin yahu adamın motorları manyak yannız 2 tane de küçük motoru var acaip geyik :) hele o hayabusaya hayabusa demek için bin şahit lazım herhalde, değişmedik yanı kalmamış.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Şu an kazaada bulduğum bütün ghostrider mpeglerini indiriyorum, kadrandaki rakamları gördükçe pes dedim. Benim acil motor almam lazım, çok gaza geldim. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Up lıyorum... Ghost Rider İzlemeyen varsa izlesin...Video1690MBVideo2750MB Bu da Ghostriderİlgili dökümanlara şuradan ulaştım. Haklarını yemiyelim adamların...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: sbora, 12 Temmuz 2004 08:02 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 10 Temmuz 2004 14:51 tarihinde demiş ki: Hayabusa var işte adamda.. Sürekli kullandığı motor ZX-12R Sürekli kullandığı motor suzuki Gsxr 1000[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AgenTSmitH Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: sbora, 23 Nisan 2004 17:37 tarihinde demiş ki: Adamin videolarini izledim baya iyi gidiyor ama bu adam türkiyede bu kadar gazlayamaz. Gazlasa bile öbür dünyaya yolcu olur en kısa yoldan. Tabi adamın hayatında otoban ortasında çukur, sağ şerit boş olmasına rağmen soldan giden kamyon, dışarı sigara atan-tüküren magandalar, yanımdaki kıza havamı yapıyo yoksa bu böle makas atarak giden diye üstüne sürme gibi türkiyeye özel şeylere alışık olduğunu pek sanmıyorum +1 Kesinlikle doğru..iyi seyredin herkes şeridinde gidior..türkiyede bu hareketler en fazla 30 sn yaparsın şanslı isen :)[signature][hline]Use your bullets wisely. you may want to use the last one on yourself **************** Trance-Dj Tiesto (Lord of Trance) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar