Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ya sizi garip gelcek ama 50 ilk öpücük aglicaktim ilk defa bir filmde[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 romantik komedi de DR. hitch Will Smith son zamanlarda izledigim hatta izledigim en basarili filmlerden biriydi ilk 5 e girer. Bu arada barda kiza siparis verme ise yariyor tabi kiz filmi izlediyse ve sevdiyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Dolls, What Dreams May Come... vs dolls u tek geçerim ama[signature][hline]Bilginliğin en açık görüntüsü sürekli bir sevinçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 evet dr hitchde de cok basarili bi oyunculuk vardi oda güzel[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Amelie.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wanqhinox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: _Mikael_, 29 Temmuz 2005 00:29 tarihinde demiş ki: Amelie. O filmde konu neydi[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya---- Böle bildim böle sölerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 julia roberts in oynadigi , en iyi arkadsim evleniyor. oyle bi zamanda izlemistim :) onun icin cok etkilenmisimdir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 sizlerin söyledikleri +notebook sağlam bi film belli yerden sonra sonunu kestiriyorsunuz ama izlenmesini tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 00:30 tarihinde demiş ki: said: _Mikael_, 29 Temmuz 2005 00:29 tarihinde demiş ki: Amelie. O filmde konu neydi Basit konulu bir film... Amelie hoş,tatlı,utangaç bir kız annesi babası çok ilginç insanlar. Bir kafede garson olarak çalışıyor ve yalnız yaşıyor.Hayatında herhangi bir heyecan yok. Birgün banyosunda bir kutu buluyor sonra sahibini bulup kutuyu veriyor. Sonra artık insanlara yardım etmeye karar veriyor bu arada bir adama aşık oluyor ama ona açılamıyor böyle.... İzledim yani merak etme.[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 aşk heryerdeyi yeni izledim baya güzel filmmiş[signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR'' AL PACİNO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Titanic bence hele muzıgı benı olduruyor cok guzel bir aşk filmi :([signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus (noobz) [Bu mesaj SmoLaFein tarafından 31 Temmuz 2005 02:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Love Actually Arkadaşlar izlemiyen varsa kesin izlesin hani ben aşk filmi sevmem diyorum ama bu filmi sevdim bi garip izledikten sonra yürüken bi köşeye geldiğinizde karşınıza sevdiğiniz çıkıcak gibin oluyosunuz. Söylediklerinizin hemen hemen hepsini izledim ama çok farklı bu.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Zerokull, 31 Temmuz 2005 12:31 tarihinde demiş ki: Love Actually Arkadaşlar izlemiyen varsa kesin izlesin hani ben aşk filmi sevmem diyorum ama bu filmi sevdim bi garip izledikten sonra yürüken bi köşeye geldiğinizde karşınıza sevdiğiniz çıkıcak gibin oluyosunuz. Söylediklerinizin hemen hemen hepsini izledim ama çok farklı bu. abi onu diorum zaten ben bi noth,ng h,ll da bide bu filmde cok etkisinde kaldım cunku aynı senarist..O benim İlahım gibi bişi oldu[signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR'' AL PACİNO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bram stoker's dracula[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 off herkes love actually demiş de,ben o filmn 2.yarısında çıkmıştm,beğenmemiştm alala.zevkler renkler olayı heralde ;)[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 1-Sweet November (Kasımda Aşk Başkadır) 2-City of Angels (Melekler Şehri)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 eternal sunshine of the spotless mind amelie audrey tatou'nun oynadığı bir film daha vardı. kız şizofrendi sanırım o da bayaa iyiydi.[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 1-Dragonfly (Ölümsüz Aşk Bruce Wills oynuyordu) 2-City of Angels ( Melekler Şehir) 3-Aşk heryerde.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 blackchaos sanırım karıştırdın, dragonfly'da kevin costner oynuyodu.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 dragonfly da çok güzeldi ya ..[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 In den tag hinein. (Aradaki günler)[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Dextra, 27 Temmuz 2005 22:41 tarihinde demiş ki: romantik komedide love actually tek geçerim +1000 diyorum abi helal.. :)) süpper bi film.. yalnız olmanın da nedeniyle o filmden 3 gün etkilenmiştim en az. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 walla tamamen duygusal filmler içimi bayıo etkilemio pek ama romantik komediler daha cok hosuma gidio hatta sevgilm yoksa etkilio bile :) love actually süperdir bu konuda :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 pek fazla bu tür filmler izlemem yalnız iyi olduğunu düşündüğüm film (baya eski), newyork'ta sonbahar.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 The power of love (Gerçi biraz dini sembol vs. var ama olsun güzel filmdi)[signature][hline]Kısaca Drac veya Dracula diyebilirsiniz Destroycartoon reloaded/Nasıl imza seviyoruz?-Paticik/Siz hala okumadınız mı?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar