Mina Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 tukenmis gecmis olsun.. Ya merak ettigim bir sey var, AoC nin baslamasina 2 aydan kisa bir sure kaldi ama adamlar dogru duzgun CB yahut OB yapmadilar.yani okudugum kadariyla sadece 50k kisi CB da oynuyor.onumuzdeki ay OB yapicaklar mi bi bilen var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 tukenmedi daha baslamadi bir ust postta yazdim. aksam deneyin lutfen tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 oldu sagolasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 conan 31 ekimde cikacak sanirim ekim ortasi yada basi gibi kisa bir stress test open beta kivaminda bir seyler sunarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bu arada aksam oldu denedim, lakin hala kod dagitilmiyor.. tesekkurler yine de nexcat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 su anda denedim ve alınabiliyor, ben aldım simdi, sizde cabuk olun istiyorsanız... yalnız daha once beta sign-up olmak gerekiyor cunku, daha once sign-up da girdigin e-mail i istiyor... cok sagol nexcat... [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 00:10 tarihinde, kfg tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bende aldim download nerden edicez yahu onu ariyorum pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 foruma uye iseniz beta forumlari cikar en ustte oradan beta linki bulunuyor ilk konu zaten. ayrica eger alamayan arkadaslariniz olursa oyun icersinden basligi FRIEND CODE olan bos bir petition acarsaniz serial veriyorlar. istediginiz kadar oluyor ama kisa bir sure icin gecerli .. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 09:06 tarihinde, NexcaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Çalışmadı benim makinede (x1600)(yani çalıştı da, grafikler en aşağıda, çok kötü oldu) - şifre değiştirme yokmuş, olsa değiştirip birinize verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ne zaman oynadin gerge? bir bug var oyun serverleri pazar aksamindan beridir kapali ama bazi clientler olmayan servere giriyor gibi gosteriyor. ancak tabii sistem ihtiyaclari ust duzey her yeni cikan oyun gibi. ayrica eski model amd islemcilerde calismiyor su anda. bu hafta onun patchi ile ugrasiyorlar hala kapali serverler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 pazar sabahı oynadım. core2duo var notebookda, belki mobility kartlarla çalışmıyordur. [ Mesaj 09 Ağustos 2007, Perşembe - 10:43 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 notebook :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Notebook'umda LotrO'yu High oynuyorum - iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 iste optimize edilmemis beta oyunlarda sorun olur genelde , onlardan birine kurban gitmis olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 gametrailer da videoları izledim, güzele benziyor ama nüfusu çok olmaz kanımca.. http://www.gametrailers.com/player/23376.html - soldier http://www.gametrailers.com/player/23373.html - scout bi de gladiator var onu izlemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 sonunda sistem degistirerek oyuna grebildim ve full hersey acik rahatca az bir sure oynadim. acikcasi simdiye kadar gorduklerim hosuma gitti diyebilirim. fantasy olmamasi animasyonlarin kalitesi vs cok guzel. gokyuzu full hareketli, deniz muhtesem, golgeler deli vs bunda umut var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ben de birkac gundur oynuyorum, oyun benim de bayagı hosuma gitti ama bir oyun bu kadar kasar mı ya ? yani low'da bile takılıyor, bilg. da eski biraz ama o kadar da kotu degildi yani =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 [spo][/spo] [spo][/spo] bu resimler full acik 1900 cozunurlukte alindi ancak jpg olarak kayittan dolayi bozulmalar var. gercek hali cok daha etkileyici. tum golgeler real time vs. sistemde kasma olmuyor bende ancak betadan dolayi daha optimize edilmemis oldugu icin ilerde duzelecegini umut ediyorum diger sistemlerde. [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 11:42 tarihinde, NexcaT tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 11:43 tarihinde, NexcaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Nexcat üye olmadığımız için göremiyoruz, başka yere upload etsene resmi. Bide elinizdeki sistemler nedir? Skill tree vs. görebileceğimiz bi yer var mı oyun pve mi pvp mi falan bilgi isteriz :) edit : nex resimler hala yalan :) [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 11:46 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 yukaridaki linki duzelttim. sistemim : Mainboard : Asus Striker Extreme Video Card : eVGA e-Geforce 8800 GTS KO ACS3 Edition .. extremely overclocked Ram : Gail Ultra DDR2 4Gb 4.4.4.12 Hard Disk : Seagete 400gb 16m S-ATA2 Processor : Intel Core 2 Duo E6850 Monitor : BENQ LCD FP241VW 2-3 gune diger SLI karti takacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Hah oldu şimdi resimler. Extremly overclocked nedir ya haha. Senin sistem sağlammış. Wow çalıştıran amd 1.8 ve 1gb ramde kasar bu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 calismaz. eski sistemim amd athlon xp2800 nvidia 6800gt 256mb ram 2 gb ram vs idi amd oldugu icin bende calismadi ama bu sistem benzeri intel islemcili arkadaslarda en alt seviyede oynaniyor vs. optimize edeceklerdir. ya o extremely hedesi copy paste ettigim diger forumdan kalmis lol. bu grafik karti fabrikadan overclock geliyor normal 8800gts degil. normalleri 500/1700 iken bu 588/1840 frekansinda calisiyor falan filan. [ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 11:58 tarihinde, NexcaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 mobility x1600 ile lowda kastı beni - mobility olmayanlarda da kasıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 benim bilg. asus p4p800vm anakart intel p4 3.0c işlemci 1gb ram asus geforce 6800ultra low'da bile acayip kastı ya... zaten degistiricem yaz bitmeden ama bu kadar beklemiyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 server beta server oldugu icinde kasma oluyormus. forumlarinda yaziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar