BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 edik : Oyunun sitesi Gods and Heroes Roma hakkında bir mmorpg. Romada 300 B.C zamanında geçiyor ^^ . Oyunda Romanın yavaş yavaş gelişmeisne filan yardımcı oluyormuşunuz. Gerçi tam bir bilgim yok ama eğer böyleyse yıllar geçtikçe ilerleyen romya teknolojiye filan gidilebilir gayet hoş olur :P Tabii böyle bir şey yok oyun da sürekli yeni geliştirmeler güncellemeler olcakmış filan ben olursa güzel olur dedim yanlış anlamayın :D . Oyunda ki savaş sistemi diğer Mmo lardan farklı olucakmış. Ama fazla bilgi vermemişler:P Oyun gayet güzel ve iddialı olacağa benziyor. Oyunun çıkış tarihi ise : 10/01/05 Oyunda tanrılar, savaşçılar, yaratıklar ve mitoloji 1200 den fazla quest, yeni savaş sistemi gibi güzellikler bulunmaktaymış bu yüzden güzel duruyor. Zaten grafiklerde güzel bekliyoruz :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b][Bu mesaj BeIlow tarafından 28 Temmuz 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Maximus Maximus ehehe :D .. Güzel Grafikleri bence ^^[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 oynamaya değer gibi geliyor[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bunda gladiator olunur iste[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki: Hakkari de yola döşenen mayın blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki: Allah Karayollarının Belasını versin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bende bugun Arşivden baktım baya güzel oyun olacak gibin.[signature][hline]Pff bune ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ben işte tamamen arena pvp sine dayalı bi pvp oyunu istiyorum.Yada Shadowbane'deki gibi bazen warfareler yapılan 300-500 lük savaşların yapıldığı bi oyun.Büyük bir pvp dünyası yada küçük bir arenada modern dövüş.Tekken tarzında bişeyin matrix stilinde, matrix training arenasında ayrıntılı dövüş seçeneklerinin olduğu bi arenada oynadığınızı düşünün.Çok seksi dimi?[signature][hline]Külliyen yalan bakma sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 betası ne zaman acaba hoş bi oyuna benziyo[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 BETAman olarak bunun betasına giriş hakkı kazanmassam neyim...[signature][hline]"Ciddi ol sinirlendirme beni" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Bunu bi up yapayım yeni sistemiyle ve yakında çıkıcak olmasıyla uplanmayı hak eden bir oyun :) geniş bilgiyi akşam yazarım .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 yanlız çıkış tarihi:2005.......lol sene olmuş neredeyse 2008 anca çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Q4 2007'ye ertelendi die biliorum , ayrıca avrupaya betada acık deil sanırsam , bi ara amerikan bi oyun dergisi beta key veriodu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Q2 hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 http://www.godsandheroes.com/ closed betada şuan.en iyi grafik falan seçilmiş e3te ayrıca best game play olayı var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Şimdi closed betaya (tekrar) davet ettiler. Bakalım son 9 ayda neler yapmışlar. Screenshot falan koyar - bir eleştiri yazarım. 3gbden fazla dl - daha yeni yeni iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 ben de başvurdum bana bişey gelmedi ya =/ DARN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Yok, baş vurmamıştım ben. Bir dergi gönderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Levıl falan mı ? Yani alabileceğimiz bir dergiyse ben de alacağım da. Bi denemek bakmak için en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 http://www.mmogamesmag.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 betadayim. gecen sene eylul ayinda aldigim dergiden cikan serial daha simdi gecerli oldu. su an icin gecerli bir dergi degil. su anda forumlarinda 23 temmuzdan once uye olmus kisiler icin bir beta seriali dagitma olayi var ancak ilk gelen kapar seklinde.. deneyin sansinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 yamalıyorum - bu gün oynayamaya bilirim belki ama yarın bol resimli bir eleştiri geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Beta acc geldi fakat oyuna laptop ile baglanabilirmiyim bilmiyorum. Indiriyorum client i. 3.8gb bişey zaten anca iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 eski model amd ise oynanmiyor. laptoptan eger cok guclu degilse iskence olur haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bugun saat 22-23 gibi (su anda calismiyor) asagidaki linkten gods and heroes betasi icin erisim alabilirsiniz. serial olarak .. http://community.godsandheroes.com/betacodes/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 ben simdi baktım da tum code'ları dagıttık, kalmadı diyor, bitti mi komple yoksa bu aksam yeni code'lar mı gelecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 bu aksam dedigim gibi amerikan saati ile verilen bilgi o burasi icin saat 22-23 ediyor. daha acilmadi forumlarindan okudugumda bu zaten. aksam deneyin tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar