Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kullanılmak...

black_angel

Öne çıkan mesajlar

benim çok sevdiğim erkek arkadaşım var... yada şu anda yok...

ne zaman arasam telefonu meşgule alıyor ...msn e ya hiç girmiyor ya da beni engelledi...son girdiğindede ben yemekteydim ve şöyle yazmış

-bilmiyorum laura artık ne olduğunu bilmiyorum
-ordamısın?
-tamam ben gidiyorum

geldiğimde offline dı..ve çok üzüldüm..tam 2 haftadır konuşmuyoruz ve ben hala onu seviyorum ve unutamıyorum..
artık bittiğine eminim ama resmi olarak bitseydi daha güzel olmazmıydı? onun sesini duymak bile beni rahatlatırken bana böyle birşeyi nasıl yaptı? :( hastalandım hastaneye kaldırıldım bir kere bile aramadı sonra onu aradığımdada işim vardı dedi :( ben onu ne olursa olsun affetmeye hazırım ama affedilicek bir insan olmadığını biliyorum... bu beni KAHREDİYOR :( :( :([signature][hline]delicedir yaşamak...
yaşamaktır delilik....
Sosyal ağlarda paylaş

güzelim daha fazla kanatmaya gerek yok , "bitti" demek için bile armyan bi adam için hiç mi hiç değmez , hele ki hastanelere düşmüşsen ve bu adam bi kere bile olsun aramamışsa ne o herifi düşünüp kendini üz ne de o adamın seni üzmesine izin ver. evet diceksin şimdi sana çok kolay gelir diye ama anlıyrum seni... sadece kendine biraz zaman tanı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
black_angel, 31 Temmuz 2005 23:06 tarihinde demiş ki:
tam 2 haftadır konuşmuyoruz ve ben hala onu seviyorum ve unutamıyorum..

2 hafta çok kısa bir süre boyle bir şey için , kaç yıl beklediğini soyleyenler var brda ama sonuçta unutuluyor... hem hastaneye düştüm beni aramadı dıyosun sonra hala seviyorum diyosun , üstüne üstlük seviyorum diyosun. acaba seni seven biri boylemi davranır?? telefonlarını meşgule mi alır? kendini kandırma öncedende dediğim gibi unutmak için zaman tanı , emin ol 2 hafta çok az... biliyorum zalımce direk olarak unut demek ama seni reddeden biri için şu an başka birşey demek saçma olur...[signature][hline]FB Sailing Team
Sosyal ağlarda paylaş

ya en basit taktik yaptığı kötü yada iğrenç davranışları düşünerek nefrete dönüştürmek olsa gerek, yetonun dediği gibi sen hastaneye düştüğünde seni aramayan birinden sana bırak sevgiliyi insan olarak hayır gelmez...[signature][hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki:
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.

Metboy 19.08.20 22:42 bende türk sağ açarım o sol açarsa ahahha
Othranx 19.08.20 22:42 euheu
Othranx 19.08.20 22:42 sen dopsun orta aç eueh
Metboy 19.08.20 22:42 aefdaeh
Sosyal ağlarda paylaş

Valla kotu durumlardır onlar..Cevap alamamak kotu koyar ınsana..Gecmıs olsun dıyıceksın ve kımseyı takmıyacaksın felsefe budur..Herkesı dusunursenız ole ısınız ıs ..Sevgı yalan.. Hep bole cıkıyor ıste..:9[signature][hline]MSN:[email protected]

[b]Gelebek....
Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem...

Sosyal ağlarda paylaş

belki de geri döner selvi boylum al yazmalım misali.
affetmeden önce iyi bi burnunu sürt bence.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi...
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demiş ki:
1 vanil eski bile sayılmaz daha 6 aylık, 2 daha adma akıllı ne bi postunu ne davranbışlıı gordum ,3 daha 1k emsajı biel yok o zaman bu kişi nasıl seçildi merake diyorum.. ki bayan olması buraya başka kuşkularıda getiriyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...