hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 b kadarda pes yazıyı hemen belirtiym Roman Abramovich, sezon içindeki yolculuklarda kullanılmak üzere futbolcularına, 865 bin Avro’luk zırhlı bir otobüs satın aldı. ABD Başkanı George W.Bush’un, seçim kampanyasında kullandığı otobüsün özelliklerini taşıyan araçta, masaj salonundan tedavi amaçlı havuza dek birçok lüks özellik bulunuyor. Uçaklarda yer alan tüm güvenlik önlemlerine sahip olan araca ayrıca, futbolcuların yolculuklarda sıkılmamaları için özel oyunlar da konulmuş. Gelecek yıl mart ayında kulübe teslim edilecek otobüsün markası ise henüz açıklanmadı.[signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir] Msn l Mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 super bir otobüsmüş para para para olmuş herşey ama[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Adam kara para aklıyo valla.. Harbi coşmuş :=))[signature][hline]Ne Seni Unutacak Kadar Zaman Geçecek,Ne de Geçen Zaman Seni Unutmaya Yetecek...Seni Aramıyor Sormuyorsam Unuttuğum Anlamına Gelmez..Zaman Alışmayı Öğretir UNUTMAYI ASLA ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 İnsanın boş yere harcıyacak parası olunca normal tabi...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 helal olsun adama.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bekleyin ve görün aziz reis daha da iyisini alıcak...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 865 bin euro çok değilki. bizim mondragon senelık 900bin euro alıyordu sanırım.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 parayı sokaktan topluo bol bulmus sacıo :/[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ne yapsın nasıl bıtırıcek baska turlu bu parayı :)[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Mandoo, 28 Temmuz 2005 18:14 tarihinde demiş ki: bekleyin ve görün aziz reis daha da iyisini alıcak... Alır.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Spastik_Serce, 28 Temmuz 2005 18:27 tarihinde demiş ki: 865 bin euro çok değilki. bizim mondragon senelık 900bin euro alıyordu sanırım. galatasaray butun oyuncualra otobus alablrmı 800 bin yuroluk hayır :)[signature][hline][Bu imza hellspe tarafından tarihinde değiştirilmiştir] Msn l Mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Ben uçak aldı diye okuyacağımı sanıyordum. Otobüs birşey değilmiş. Fiyatıda fazla abartı değil. Cem Uzan'ın kullandığı zırhlı S600 1 milyon EU değerindeydi. Asparagas haber üretmiştir bizim medya yada yarım yamalak anladıkları kadar çevirmişlerdir o fiyata bahsedilen özellikleri bırakın normal bir 0403 anca alınır. Euro değilde Sterlin flndır belki[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 bu otobüsten sonra chelsea futbolcusu olasım geldi:)[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Yuh bu adam harbi manyaq[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 800,000 yuro demek 1.5 desen kura 1trılyon 2yuz mılyar eder. O403 ler zaten 500-550 mılyar cıvarında bıraknda 700 mılyara olsun o kdar şey.[signature][hline]Bir Kurşunla Vurulda, Bir Kadına Vurulma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mentalman Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 insan rus mafyası olunca rusyada zengin ülke istenen herşey oluyor valla.[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 o adam cok çakal kara parayı saklayamıo.ingiltereye gelme sebebide o zaten.para kaçırıo ve saklamak istemio.o yuzden ona buna 500 trilyon para önerio gidip 2 trioynluk adama 10 trilyon verio otubus alıo cart alıo.paralar elden çıksın maksat[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 29 Temmuz 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Diablo Dünya medyasının düşünemediği birşey düşünmüş. Uluslar arası konularda Diablo ya Türkiyedeki konularda da bilekkeyos un yorumlarına ihtiyacımız var. İngiltere gibi biryerde açıkça kara para akladığı bilinen bir insanı barındırırlarmı sanıyorsunuz siz yahu? Nereden elde ediyor bu kara parayı kaynağınıda belirtirmisin lütfen? Petrol işiyle uğraşmak kara paramı oluyormuş ki ben bilmiyodum daha önce. Neden birilerini karalamaya bukadar meraklısınız? ne gerek var?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: MoMo, 29 Temmuz 2005 09:34 tarihinde demiş ki: 800,000 yuro demek 1.5 desen kura 1trılyon 2yuz mılyar eder. O403 ler zaten 500-550 mılyar cıvarında bıraknda 700 mılyara olsun o kdar şey. iide markası bellı deelkı belkı ferrarinin bi otobusunu aldı :P[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Vodan, 29 Temmuz 2005 19:52 tarihinde demiş ki: Diablo Dünya medyasının düşünemediği birşey düşünmüş. Uluslar arası konularda Diablo ya Türkiyedeki konularda da bilekkeyos un yorumlarına ihtiyacımız var. İngiltere gibi biryerde açıkça kara para akladığı bilinen bir insanı barındırırlarmı sanıyorsunuz siz yahu? Nereden elde ediyor bu kara parayı kaynağınıda belirtirmisin lütfen? Petrol işiyle uğraşmak kara paramı oluyormuş ki ben bilmiyodum daha önce. Neden birilerini karalamaya bukadar meraklısınız? ne gerek var? daha bence duyman ve gereken cok sey var..[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 sen şimdi abramoviç alnının teriylemi para kazanıo diosun öle diosan ben bişi demiyorum petrol işi olması o kadar para getircek die bişi yok.babamda petrol işi yapıo ama abramoviç kadar olamadı daha nedense[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Babanın benzincisi vardır petrol işi yapıyo diyebilirsinde, Ülkenin en büyük petrol şirketinin sahibi değilse verdiğin örneklerde bir takım sorunlar var demektir.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Diablo, 29 Temmuz 2005 14:30 tarihinde demiş ki: o adam cok çakal kara parayı saklayamıo.ingiltereye gelme sebebide o zaten.para kaçırıo ve saklamak istemio.o yuzden ona buna 500 trilyon para önerio gidip 2 trioynluk adama 10 trilyon verio otubus alıo cart alıo.paralar elden çıksın maksat fazla kurtlar vadisi izleme abi sen.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Diablo, 29 Temmuz 2005 21:11 tarihinde demiş ki: sen şimdi abramoviç alnının teriylemi para kazanıo diosun öle diosan ben bişi demiyorum petrol işi olması o kadar para getircek die bişi yok.babamda petrol işi yapıo ama abramoviç kadar olamadı daha nedense ehu benımkıde yapıyor ama benımkıde o kadar olamadı. Ama o herifin çeyrek servetini yapan adamları tanıyorum.Nasıl yaptıklarını biliyorum. Abronun ki de böyle[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 cintonic ne alaka ya? kv ile baglantısını acıklasana.boş konusma laf yapma yani açıkla ne alaka senin fazla izledigimi düşündügüm kv deki olayların cogunu çevremde yaşıyorum goruyorum.o zaman napıcaz ayrıca babamın benzin istasyonu var da.ayriyetten rusyanın büyük(en büyük demiyim o konuyu tam bilmiyorum)bi petrol şirketiyle anlaşması var.türkiye içine petrol dagıtan bi kaç firmadan biri.en basiti o petrole bişi katıolar ya onu katmıyoruz mesela.onu bile yapsan kazandıgın para kaç katına cıkar.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" [Bu mesaj Diablo tarafından 29 Temmuz 2005 21:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar