Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oha Çok mutluyum o_O

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

ahahah süperimm, mutluyum, sarhoşummm, deliyimmmm :D sanıırm aradığım kızı buldummm. Eğerr oda olur ders ki şu an öyle gösteriyorrrrr, bu iş olucakkkkk. Kız metalciii, mmorpgg hastasııı, wow uo oynnaaamışş çok tatlııı birii yaa aşık oldummmm off offff inşallah olurrr şu votkayı bitirip yatıroummmm çok mutluyummmmmmmmm ağlıycammmm neehueuehe :D[signature][hline]www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[i][b]

Sosyal ağlarda paylaş

ehehe deli seni
kız bilgisayar hastası falan sanırım zevkleriniz uyuşcak ne güzel..
Gerçi oyun oynamaktan birbirinizle konuşurmusunuz onu merak ettim şimdi.Ama onun dışında rüya gibi be heh.[signature][hline]msn/mail|mail|icq
Main***

elvyn, 28 Temmuz 2005 01:51 tarihinde demiş ki:
mesela aslansın ama davranış falan olarak yengeçsin

Sosyal ağlarda paylaş

hayırlısı olsun da öyle bi kız çekilmez.
düşünsene bi adamı kestim baba böyle bi innox iki corpporda yattı çok zevkliydi falan
ıyy.[signature][hline]sahte yüzlerden kaçıp sevgini ararken ...
çok uzaklardan onun sesini duyarken....
sana huzur veren gelir mi seslenirsen?
sen de benim kadar yalnız ve ümitsizsen.....
ağla ağla ağla...
Sosyal ağlarda paylaş

off off :D sen ne diyosun alıp bunu saatlerce sohbet edicen asıl böylesiii çekilir :D ne gelip aslı ile zenci memo ayyrılmış diyen mi çekilir gelcek bana dofusta tofularımı kestiler dicek bende gitcem intikam alcam laynnn diip :D[signature][hline]www.fmturk.net

[i][b]

Sosyal ağlarda paylaş

ben yatıyorum v hepinizi sefiyorum içkiden ve uyuşlturuscudan uzak durun :D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D:D[signature][hline]www.fmturk.net

[i][b]

Sosyal ağlarda paylaş

DAYT! sıra bendeydi![signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Aşık ederim o kızı kendime PvP le..
O tarz kızlar öledir abi..Sende iyi oyuncuyu görürse birazda yakısıklıysa bide üstüne espiri varsa ( aynı ben ) bırakır gidiverir seni..
Kalp malp tribine erken girmeyin kedi birkere koyar
bidaha da kaldırmaz bir ömür aynı kalp le duruşursunuz burda..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ulan ben alkollü entry girerim banlanırım adam konu açıo bişi olmuo hayret bişi çifte standart var

bu arada hayırlısı olsun :)[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...