sheref Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2005 yaşasııın ama mc doni amca tercihimdir.[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 whooper sonunda gitmeden yiyebileceğim çok iyi oldu bu ya mc güzel değildi[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Annemin yemeklerini deişmem hiçbirine yemişim amerikan yımahlarını![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 burger king mc'den iyidir =)[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 evde yemek olmayınca söylüyorum 1 ayda 10 kere vardır[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Abi valla ben burger king i pek sevmem..Ama yinede oldukca iyi bişi..yemekler annemden..No FastFood[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 evin önü dominos =) burger neymish?[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 evin önü dominos =) burger neymish?[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Çok pahalı ya Burger King eskiden evimin altındaydı hergün yerdim.Sonra taşındık... Yörükoğlu Lahmacun var bizim orda çok güzel..[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Burger King lezzetlerine ulaşmak için artık bir telefon yeterli! 7.90 YTL (7.900.000 TL) ve üzeri siparişleriniz için Ara Gelsin! servis seçeneğini kullanabilir, ödemelerinizi nakit, kredi kartı, yemek kuponu, Multinet ya da Sodexo ile yapabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri 11:00- 23:00, diğer günler 11:00 � 22:00 saatleri arasında siparişlerinizi verebilir ve yerinizden bile kalkmadan Burger King lezzetlerinin keyfini çıkarabilirsiniz. *Sıcak içecek, dondurma, sufle ve milkshake evlere servis kapsamında değildir. Menüler, elma dilim patates ve kutu içecek ile servis edilir. İndirim ya da bedava ürün kuponları ara gelsin hizmetinde geçerli değildir. Şimdi okudum bütün hayallerim yıkıldı milkshake ve sufle ühühüühü ya neden ??'!!!![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 sizi gidi fastfoodcu sağlıksız veletler sizi :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hayatimin 20 senesi gitmis oluyor boylece . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 internetten de sipariş verebiliyorsunuz. http://www.burgerking.com.tr[signature][hline]dün merdivenin tepesinde orda olmayan bir adam gördüm, dün yine orada değildi. gitmesini öyle çok istedimki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Abi reklam parası alıyormusunuz yaf.. :P[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you And I will do it on my own Muse - Muscle Museum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 yok pati kardeş Hayır işi bu sanırım :lol:[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 evde mis gibi sucuklu yumurta varken Burger King niye. :)[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Dün 2 gün evvel bilmem kaçıncı kez eve servis burgerking yedim. Chicken Royal yedim. Fazla geldi ama okadar güzeldi ki dayanamayıp bitirdim. Sonra çok feci karın ağrısı falan girdi,kalkamadım falan. Bidaha burgerking yemicem :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 100 gram yalandan et +100ml cola(yuzde 60i buz) +100 gr patatese 11 milyon verip 'bu simdi ne oluyo' mallikmi ,salaklikmi dallamalikmi die ic gecirdigim fast food turevi.(digeride mc donalds )..ortam(piyasa) icin ,paraniz bolsa,somur bizi amerika diyosaniz vazgecilmezdir[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mc Donalds almayın kesinlikle,big mac bile ufacık şey yahu çocuk menüsü gibi[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 kendi yaptıım burgerı hiç bişeye değişmem eagleburger :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Allah belanızı versin bursaya nası açmazsınız laaaaaaan :([signature][hline]navyamphs, 23 Temmuz 2005 14:58: Belkide sende gaysin ve bunu saklıyorsun. birisi bunu açıklayınca cesaretleniyor, ama benim gibi birisiyle karşılaşınca geri çekiliyorsun. gay olduk geeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 @Eagle: Muahah bi ara bize de yaparsın biz de yeriz... EagleBurger gibisi yook! [hline] Mc Donalds hem ufak hamburger yapıyor hem de çok geç getiriyor. Kola istiyorsun Sprite, Sprite isteyince Diet Cola getiriyor. Tabi sonra bu ne lan! diyorsun götürüyor dahhaaaa bekliyorsun yine getiriyor... Burger King iyidir, evde yapılan hamburger daha iyidir... [bir de Migros ta satılan Hollanda turşusu var Hugo Reitzel adı, mükemmel bir turşu. Bunu koyun hamburgere üzerine de sarımsaklı mayonez.][signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ilerde gerçekleştireceğim projeler arasında bi kaç yıl daha beklemelisin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 10-20 sene içinde, Türkide kalp krizinden ölen insan sayısında patlama olacak heh[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Geçen gün burger king'de whopper menü istedik. Arkadaş yemeğini yerken, kürdanla tepsisinden birşey çıkardı gayet sakin birşekilde. Birde baktım patates yağıyla pişmiş bir kara sinek. Dedim one lan. Oda dedi sineek. İyi aferin. Bu arkadaş baya bi iddacı. Dedi yersem ne kadar verirsiniz. Sinekde baya kıvama gelmiş yumuşak falan. Baktık adam yiyecek sineği, boşver dedik, çıktık gittik. Giderkende sineği kasiyere attık (:[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar