Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King evlere servis başlatırsa!

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

• 6 ay sonra ...
whooper sonunda gitmeden yiyebileceğim

çok iyi oldu bu ya mc güzel değildi[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Abi valla ben burger king i pek sevmem..Ama yinede oldukca iyi bişi..yemekler annemden..No FastFood[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late
Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own
Muse - Muscle Museum

Sosyal ağlarda paylaş

Burger King lezzetlerine ulaşmak için artık bir telefon yeterli! 7.90 YTL (7.900.000 TL) ve üzeri siparişleriniz için Ara Gelsin! servis seçeneğini kullanabilir, ödemelerinizi nakit, kredi kartı, yemek kuponu, Multinet ya da Sodexo ile yapabilirsiniz. Cuma ve Cumartesi günleri 11:00- 23:00, diğer günler 11:00 � 22:00 saatleri arasında siparişlerinizi verebilir ve yerinizden bile kalkmadan Burger King lezzetlerinin keyfini çıkarabilirsiniz.

*Sıcak içecek, dondurma, sufle ve milkshake evlere servis kapsamında değildir. Menüler, elma dilim patates ve kutu içecek ile servis edilir. İndirim ya da bedava ürün kuponları ara gelsin hizmetinde geçerli değildir.

Şimdi okudum bütün hayallerim yıkıldı milkshake ve sufle ühühüühü ya neden ??'!!!![signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.

İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

sizi gidi fastfoodcu sağlıksız veletler sizi :D[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

Abi reklam parası alıyormusunuz yaf.. :P[signature][hline]I had something to confess to.But you dont have the time so , Look the other way.You will wait until it's over.To reveal what you would never shown her.Too little much too late
Can you see that I am needing , Begging for so much more.Than you could ever give.And I dont want you to adore me , Dont want you to ignore me . When it pleases you
And I will do it on my own
Muse - Muscle Museum

Sosyal ağlarda paylaş

Dün 2 gün evvel bilmem kaçıncı kez eve servis burgerking yedim. Chicken Royal yedim. Fazla geldi ama okadar güzeldi ki dayanamayıp bitirdim. Sonra çok feci karın ağrısı falan girdi,kalkamadım falan. Bidaha burgerking yemicem :)[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

100 gram yalandan et +100ml cola(yuzde 60i buz) +100 gr patatese 11 milyon verip 'bu simdi ne oluyo' mallikmi ,salaklikmi dallamalikmi die ic gecirdigim fast food turevi.(digeride mc donalds )..ortam(piyasa) icin ,paraniz bolsa,somur bizi amerika diyosaniz vazgecilmezdir[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Sosyal ağlarda paylaş

@Eagle: Muahah bi ara bize de yaparsın biz de yeriz... EagleBurger gibisi yook!
[hline]
Mc Donalds hem ufak hamburger yapıyor hem de çok geç getiriyor. Kola istiyorsun Sprite, Sprite isteyince Diet Cola getiriyor. Tabi sonra bu ne lan! diyorsun götürüyor dahhaaaa bekliyorsun yine getiriyor...
Burger King iyidir, evde yapılan hamburger daha iyidir...
[bir de Migros ta satılan Hollanda turşusu var Hugo Reitzel adı, mükemmel bir turşu. Bunu koyun hamburgere üzerine de sarımsaklı mayonez.][signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen gün burger king'de whopper menü istedik. Arkadaş yemeğini yerken, kürdanla tepsisinden birşey çıkardı gayet sakin birşekilde. Birde baktım patates yağıyla pişmiş bir kara sinek. Dedim one lan. Oda dedi sineek. İyi aferin.

Bu arkadaş baya bi iddacı. Dedi yersem ne kadar verirsiniz. Sinekde baya kıvama gelmiş yumuşak falan. Baktık adam yiyecek sineği, boşver dedik, çıktık gittik. Giderkende sineği kasiyere attık (:[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Estel, 29 Temmuz 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben sizden böyle saçma şeyler istemedim hayvanları böyle şeylere alet etmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...