Nature_Orderdag Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 said: daverc, 26 April 2003 21:18 tarihinde demiş ki: Biri anlatsin plz kendini jedi gibi hissetmek nasi bisi oluo ?[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN yau şimdi önce jk2 yi oynaman yada star wars a gitmen lazım sonra anlarsın çok hoş bi duygu bööle Nıııuuvv felan saber sesleri:) Sniper Phantom görürsünüz beni jk2 de[hline]Önemli olan mesaj sayın değil, mesajlarının forumlara kazandırdıkları ve etrafa bırakdığın dalgalardır...izleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 -Mesaj almak -Yagmur yagarken ve ortalikta kimseler yokken sarki soylemek,mukemmel bir zevk. -Sevdigim insanlarin mutlu oldugunu gormek -hediye vermek,almak.[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nature_Orderdag Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 bana en zevk veren şey sabah 7 de uyanınca ishal olduğumu anlamam sonrada okula gitmemem depoyu boşaltıp çöp kamyonlarının huzurlu sesinde uyumam (harbi çok hafif bir çöp kamyonu ve kuş sesi hayat gene başlıyor! dercesine kulanlarınıza ulaşınca insana fena bi huzur verio[bence])[hline]Önemli olan mesaj sayın değil, mesajlarının forumlara kazandırdıkları ve etrafa bırakdığın dalgalardır...izleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 varya suyun içinde sinek avlamak kadar rahatı yok off canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 dreamcatcher a gittim demin geldim sinema sonunda koşarak tuvalete gitttim 10 dakika işemek hayatımın en mutlu dakikalarındandı.karnım taş gibi olmuştu dik duramıyodum[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nature_Orderdag Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 bende filmden çıkınca tuvalete acık geç gittim:) filmio izlion bitio film hurraa dışarı atıolar senin işin bitti diye:) wc mc yok ehehe Frog bi tane kelepek yakaladım istermisin?[hline]Önemli olan mesaj sayın değil, mesajlarının forumlara kazandırdıkları ve etrafa bırakdığın dalgalardır...izleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nature_Orderdag Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 film güzeldi bence babacum (babam diil be! forumdaki babacum) pek beyenmedi ama olsun:) gıcımı ye diyince adamın ben senin tamamını yerim diyip adamı yemesi sahnesi çok hoştu:) neblim komiime gitti için için gülüodum ama salon sessizdi gülse idim sadistmidir nedir bu derlerdi:) yemedi[hline]Önemli olan mesaj sayın değil, mesajlarının forumlara kazandırdıkları ve etrafa bırakdığın dalgalardır...izleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Abi yeni AutoShow fuarından geliyorum size manyak bir mutluluk söylüyeceğim AYSUN KAYACIIIII gerçekten de orda tanışma imkanı buldum çok az da olsa benimle konuştu ve yan yana fotoğraf çektirdik. Fotoğrafları yarın yaınlarım. Abi 4 Saat oldu göreli hala gözlerimin önene geliyorrr. Bundan iyi mutluluk var mı abi ya...[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 herşeyin soğanın acı sosun köftenin ketçabın..... herşeyin en çok bulunduğu yer olan acılı whopper ın tam orta noktasını yemek....[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 arcane onu bide bana sor ewden cıkcam brzdan sabahtan beri bisi yemedim artık burger k1nki zengin etcem sen de ole dedin monıtoru yemek uzereim[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Bana bilgisayar başında olmanın her türlüsü mutluluk veriyor. İster 5 saat başında dokunmadan oturayım. İster icq da sevgilimle kavga edeyim. İster uo da reskill yiyeyim (çok lame bir örnek oldu ama !!! ) Bilgisayar = Mutluluk[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 bugun süper bir deneyim yaşadım çok sevdiğim birisi ile yakın arkadaşlarımın konserinde kafa sallamak :)) tabi biraz alkol olunca ayri bi zevkli oluyor vallahi :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Tadinda bilgisayar=mutluluk Abarti bilgisayar=bas agrisi , otluk , ewe kapanma die dusunuorm ben gunun 5 saatini bilg basinda gecirirsen ne zmn disari cikcan ne zmn arkadaslarinla takilcan die mrk ederim.Ama dersen ki bu hep bole diil takdir ederim 2 sini birlikte yurutmene ben azcik bilg baya da gezme :D[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ehe ben gündüzleri dışardayım geceleri de bilgisayar başında ama ikisininde b.kunu cıkardığım oluyor mesela 12 de evden cıkıyorum 8 de geliyorum sonra da sabah 4 e kadar bilgisayar basında oluyorum 2 sinden de bayıp uyuyorum sora :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 - Sabah uyandığında gözünü açmadan sevgilinin kokusunu içine çekmek ve gözünü açtığında onu huzur içinde uyurken görmek.. - Sen uyurken sevgilinin seni uyandırmak için seni usulca öpmesi.. - DaoC'da lvl 50 olmak :)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 burdan devam edin lo[hline]kızı seviyorum ama unutamıyorum yardım edin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 said: Aegean, 27 April 2003 22:45 tarihinde demiş ki: bugun süper bir deneyim yaşadım çok sevdiğim birisi ile yakın arkadaşlarımın konserinde kafa sallamak :) tabi biraz alkol olunca ayri bi zevkli oluyor vallahi :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Onun bile fazlası çok zararlı Yani çevreyi kirletme açısından dedim:)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Hazırladığım çalışma programına uyduğum günlerde yatağa girip huzur içinde uyumak :) Bilgisayarımı açıp hiç bişey çalışmasa bile winampin çalıştığını görmek[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 ben gece uyurken saat 1 - 2 cıvarı dısarıdan cop kamyonunun cop toplama sesını duyunca harbı cok mutlu oluyorum alıstım artık o sese.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 şu anda bir yandan kraker yiyip(baharatlı :)) diğer yandan da şişeden portakal suyu içiyorum arkada smashing pumpkins-1979 çalıyo üstümde bi tek boxer var çok acayip rahat ve huzurlu hissediyourm şu anda[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 diğer saydıkların olmasa da özendim ben de 1979 u açtım tam 7 saat sora ayvalığa doru yollanıcam karışık duygular içersindeyim ee niye basit mutluluk oldu şimdi bu :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 1979 cidden cok sufer ya dinledikce dinleyesim geliyo smashing pumpkins rulz kahrolsun beni 10 sene önce yapmayıp 90 ları kaçırmama neden olan anne baba aa bi basit mutluluk daha portakal suyum bitti ama dolapta bi tane daha tang varmış sevindirik oldum :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ulen tang miydi ben de sıkma içiyon sandım delikanlı adam tang le mutlu olmaz ;D[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 abe haklısın da naaparsın insan elindekiyle yetinmeli :P :D[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 1 Message Received[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar