DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 *!Ödül törenine katılacağına emin olduğundan kuaföre koşup gecenin temasına uygun olarak saclarındaki pembenin dozajını artırır* bunaldım belli oluyordur =oP Geyiğin önde gideni kendimden utandım valla hihi![signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 İç Anadolu Bölgesi'nin puanlarını veriyoruz. O_o[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: DiaBLeSSe, 08 Haziran 2005 22:53 tarihinde demiş ki: *!Ödül törenine katılacağına emin olduğundan kuaföre koşup gecenin temasına uygun olarak saclarındaki pembenin dozajını artırır* nihihi ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hadi ama olmazki yetti bu milleti beklettiginiz kazandığımı açıklayın söleyin bitsin rahatlasın herkes :P[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 immortali arayip abi geln odul alcam der[signature][hline][b]bunun kadar guzel imzalar istiyosaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 alın size zevkine parça: 3---55596682---999699993---4-4-6668686868909090895-9-------------------------------------cbba---5-5-0---0-------0---1---1---1---1---1--cb--------------------------------------------a8a8a---a---2-2-3-3------------------------------------------------------- edit: yarışmaya katılan 2 parçamın dışında, deneysel olarak yaptım, fena da olmadı :p geyik işte [Bu mesaj Mirage tarafından 08 Haziran 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Sıkıldım ama. Pank pank pank.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 punktan tiksindim bea hadi gelekse gelsin su sonucllar[signature][hline][b]bunun kadar guzel imzalar istiyosaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ben başladım biraz.. Devam ettirin. Vakit geçer :D Edit: Yanlış şeyi yapıştırmışım.. Sildim bende kini de.... Başkası yapsın :D A[/b]ndroid Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting [Bu mesaj aktiftablet tarafından 08 Haziran 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bas yok lan iğrenç[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bir gün bir adam lay lay loy [Bu mesaj octopus tarafından 08 Haziran 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Erutan? Patladı ya ahah.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 kendimize oy verebiliyor muyuz?[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 DUDE!! a tıkladınız dimi?? :D Dooooodd! lol[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 tekrar teşekkürler.. :)[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Az bi ayıp olmuş ya =/.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: octopus, 08 Haziran 2005 23:11 tarihinde demiş ki: en iyi bitişe 7. sıradan girmişim sfsdsf jüriyi kınıyorum. kın kın kın "alfabetik sıra" öhöm.[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 şarkının en sevmediim yeri en ii giriş kategorisinde ya hehe =)[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 affola görmemişim :) ha bu arada dereceye girmemiş olan şarkımı yollim bare introsunu çok beenmiştim artık napalım siz dinneyin :) --------6-777777779-------9-9-9-4-2---2---2---2---9------------------------------------1---1-1-1---1---3-3-3---1---1---2---9---2---2--------------------------------------a---a-a-1-1---1---6-9-7-a---a-a-a-2-2-7-6-2-2-2-9-a----------------------------------[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ben anlamadım şimdi headin yaptıgı 10 saniye bişey nasıl en iyi şarkıda.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Çekoslavakyalılaştırıldım benim favori şarkımda ama onun yerine en iyi şarkı adayı olarak seksi gergedan konulmuş. Kınıyorum.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 iide en ii bitişte parcaları mp3 yapmamışsınız ?!? Dinlemeden nasıl not vericez??? Mesela benim parcamı kim nerden bilecek? Munecimmiyiz Paticek? *!Kızar*[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ARKADAŞIM !!!!!11111 SPACE'E BASIP ISTEDIGIN YERDEN BAŞLAYABILIYORSUN KAYIDA. PES YANİ.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 helal etmiyorum lan parmi size koya koya en duygusala koymussunuz[signature][hline][b]bunun kadar guzel imzalar istiyosaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 aehyh ben yokum WAY REZİLLER! sizi![signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar