tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hoslanmiom abi iki beden buyuk gogsu war diye gusel olmuyo, yok dudagi buyuk olan guyelse jay-z ye asik olun ... :P begenmioy die erkeklimizden mi olduk bide alle alle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 harbi yüzünü hiç beğenmiyorum o kadının ya. şirin şeyler lazım bize.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 bi izmir köftesine çatalı batırıp dudaklarıma götürüp öpsem angelina jolie etkisi yaratır tahmin ediyorum. iki de balon koyarım tamam işte.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 karsındakının kısılıgını tanıdıkca asık olunur bence ılk goruste hoslanmaya ınanırım ama aska ınanmam ...[signature][hline]MSN:[email protected] Karanlıkta yürümek istiyenlerden degilim...Karanlık olmak isteyenlerdenim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ilk görüşteki daha çok "amanin bu ney vışş"dır. yani beğenirsin bayağa. ve yoklama kararı alırsın. işte o yoklama adamı aşık eder. bir çok "hoş ama boş" insan gördüm ben. "oha bu ney" diyorsun ama ağzını açtığı anda bitiyor:-)[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 angelinaya duyduğum duyguları da "meraba bebeğim" diye özetleyebilrim. aşık değiliz yani. edit: sadece arkadaşım;) [signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir [Bu mesaj kaleidoscopic tarafından 31 Temmuz 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 İlk görüşte aşk diye bir şey yoktur. Hoşlanma, etkilenme vardır ama aşk değildir o. İnsanın kendini kandırmasıdır, ya da "aşk" kavramını çok basitleştirip gerçek aşka hakaret etmesidir. İlk görüşte aşık oldum diyen insan da benim gözümde ya samimi değildir ya da aşk onun gözünde o kadar değersiz ve basittir.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Angelına konusu konusuluo barı soylıyım gecen ruyamda angelınayla cıkıodum 3 numara vardı ıcınden benı secıyodu cıkmya baslıoduk aksam evıne gıdıyordum yanan bır koftelı yemek yapmıs onu yıyıoduk sonrası da ruya gıttı :)..Ama genede cok guzeldı..Sabah tabı uyanınca o duygu ıgrenc.:.:)[signature][hline]MSN:[email protected] [b]Gelebek.... Böcügüm artık puhpuh...Kalp istiyorum bende...isterem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Kız hayallerindeki gibidir, hasss olursun.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar