BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 fikrinizi almak istedim nasıl sizce =) Discipline Mastery Unbreakable Will-Rank 5 Martyrdom-Rank 2 Improved Power Word: Shield-Rank 3 Improved Power Word: Fortitude-Rank 2 Focused Casting-Rank 1 Mental Agility-Rank 5 Mental Strength-Rank 5 Improved Mana Burn-Rank 2 Meditation-Rank 5 Discipline Total: 30 Holy Mastery Improved Renew-Rank 5 Holy Specialization-Rank 5 Spiritual Healing-Rank 5 Improved Smite-Rank 3 Improved Flash Heal-Rank 2 Spirit of Redemption-Rank 1 Holy Total: 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Spirit of Redemption yerine Divine spriti alsan daha iyi olur sanki Priest talentlerini bilmem ama divine sprit 31 talent istiyordu sende de 30 var ondan söyledim.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 holy specialization ve improved smite alma. Smite kullanışsızdır, heal crit de crit gear ve inspiration olmadan anlamsızdır. Disce çok abanmak istemiyorsan Subtlety al, instancelarda MTnin işini kolaylaştırırsın. Divine spirit olmazsa olmaz bir büyü değil alacak başka şey kalmazsa al.[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Kötü bikac secimin ya : ) Ilk olarak o Improved Smite yerine Subtlety almalisin, holy dmg = crap Sonra, spirit of redemption cogu zaman hayat kurtarici olsa da (paladini falan kurtarir = grup reslenir devam eder), madem 30 discip yapmissin, 31 yapiver onu ki +35 spi gelsin bedavadan[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Benim su anki build bu: Discipline Mastery Unbreakable Will Rank 5 Improved Power Word: Shield Rank 3 Improved Power Word: Fortitude Rank 2 Mental Agility Rank 5 Mental Strength Rank 5 Meditation Rank 5 Inner Focus Rank 1 Discipline Total: 26 Holy Mastery Improved Renew Rank 5 Holy Specialization Rank 5 Spiritual Healing Rank 5 Subtlety Rank 5 Improved Flash Heal Rank 2 Improved Prayer of Healing Rank 2 Spirit of Redemption Rank 1 Holy Total: 25 Ama, divine spirit icin 31 discip vermeyi, ve holy'de de inspiration a bi sekilde 5 point vermeyi düsünüyorum, MT iyilestirmek icin cok iyi cünkü[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Herkes gibi yakın bir süre içinde Shadow'a döneceğinden, yorum yapmiim :P[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Yok öyle shadowa donmek :) Eğer disc holly gidiceksen talentlerin 31/20 olması gerekır bana gore. Isteyen olursa talentlerımı tam yazarım[signature][hline]Capn - 60 Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Subtetly demişsinizde, nerde gerekeiyo bu talent ben onu anlamadım, eger MC falan gibi bişey için build yapıyosan heal aggro almaz endişelenme. Disc/Holy buildle 5 kişi instance da spirit buff atsan ne olur atmasan ne olur, Gene MC falansa niyet, guildte 1-2 priest olsa yeter divine spiritli. Meditation nedense bana pek sıcak gelmiyo, 300 civarı bi spiritle 100 mana per tick regen olsan, 50 mps yani. 15% si 7.5 mps.2 dakkada 800 mana falan regen ediyo 2.5 flash heal falan. dakkada bir flash heal. bilmiyorum yani. regen per/sec itemlar yeterince destekliyo. Shadow Mastery Spirit Tap Rank 3 Blackout Rank 5 Improved Shadow Word: Pain Rank 2 Mind Flay Rank 1 Shadow Total: 11 Discipline Mastery Unbreakable Will Rank 5 Martyrdom Rank 2 Improved Power Word: Shield Rank 3 Improved Power Word: Fortitude Rank 2 Mental Agility Rank 5 Improved Inner Fire Rank 2 Mental Strength Rank 5 Inner Focus Rank 1 Force of Will Rank 5 Discipline Total: 30 Holy Mastery Improved Renew Rank 5 Spiritual Healing Rank 5 Holy Total: 10 buda benim buildim.Overall buildlerden yanayım hep. [signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. [Bu mesaj Virtue-L tarafından 30 Temmuz 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Virtue, adam healbot olmak istemiş ki disc holy yapmış. Sen kalkmış shadow diyorsun. Olmadı :yapma:[signature][hline]Lopeth, 06 Temmuz 2005 11:35 tarihinde demiş ki: benimde aklıma takılanlar var. Mesela ninjalık günah mıdır ? G3nklemek günah mıdır ?Düşük lvl kesmek sübyancılık mıdır ? All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 60 da shadow olamazsın zaten iyi bi guilddeysen tabi ama tek basıma dolancam itemsız gezicem molten core görmicem diosan baska.. imp smitea verme ayrıca bi ise yaramaz benimki 11 holy geri kalanı disc ti ztn ama bende su armor arttıran(adını hatırlayamadım bakmaa üsendim) yoktu onu yanlıs vermistim onu al bence cok ise yarıyo ztn cok crit heal atıyosun tankada armor katkın oluyo..[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Virtue, tahminen hic priest oynamamissin. Sen hic 5 men instance yapmayi düsünmüyorsun o halde? Veya hic Garr, Majordomo, Sulfuron falan yapmadin? Warrior aggroyu sabitlerken sadece dmg veren o ve sen cok da rahat addlarin aggrolarini alabilirsin. Dahasi, bedavadan 2.5 flash healdan daha iyi ne verebilir sana bi talent?[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya ben 60 olup molten core yapmak istiorum...bunun içinde aggro pek düşünmedim.. ve ya divine spirit yada spirit of redemption [böyleydi sanırım] 2 si aynı anda yetmio puan spirit of redemption ı tercih ettim sonuçta ben ölünce grubun ayakta kalmasına yardımcı olur en azından MC a kadar işime yarar improved smite ıda sırf dolsun spirit of redemption ı alim bide pvp teke tek fln rastlarım yardımı dokunur die almayı düşünüorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 60a gelene kadar ayrı bir sorun zaten .p[signature][hline]valandil ownz j0o! bana da kalp verin lan WoW - Kelvin , olm nerull'dan atmışlar lan./Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: BoaCh, 30 Temmuz 2005 20:08 tarihinde demiş ki: ya ben 60 olup molten core yapmak istiorum...bunun içinde aggro pek düşünmedim.. ve ya divine spirit yada spirit of redemption [böyleydi sanırım] 2 si aynı anda yetmio puan spirit of redemption ı tercih ettim sonuçta ben ölünce grubun ayakta kalmasına yardımcı olur en azından MC a kadar işime yarar improved smite ıda sırf dolsun spirit of redemption ı alim bide pvp teke tek fln rastlarım yardımı dokunur die almayı düşünüorm.. Imp Smite yerine subtlety ver iste[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Penth. Neden böyle bi giriş yaptıgını anlayamadım ama, bilakis not larak ekledim yazımın sonuna, overall build diye. MC da Mind Flay i kullanmıyorum heralde.. Hiç bi zaman Main healer olmak gibi bi gayretim yok, ayrıca 5 kişlik instancelarda(Baron hariç) tek healer oluyorum. Çok Merak ettiysen görüşürüz BL bi ara de allah allah. Su an bi arkadaş guildine girdiğim için MC yapmıyorum vede AL Akirde mage imin tadını çıkarıyorum :) Ha aklında bulunsun bu arada, bir çok büyük guildte insanlar MC yapıcaz diye kasıpta talent deiştirmiyolar, Bilakis PvP den taviz vermiyolar, çünkü neden? Skill > 2.5 flash heal per 2 min. Sanırsam paldır küldür "Priestle oynamamışsın" diye itham etmeden once daha iyi okuman gerekirdi.... Bu 5 mana fazlam olsun 3 bilmemneyim az olsun olayınada demonic rune+whipper root+major mana pot ile son veriyorum GG . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Holy priest benim talent Discipline Talents (31 points) Unbreakable Will - 5/5 points Increases your chance to resist Stun, Fear, and Silence effects by 15%. Improved Power Word: Fortitude - 2/2 points Increases the effect of your Power Word: Fortitude and Prayer of Fortitude spells by 30%. Improved Power Word: Shield - 3/3 points Reduces the duration of your Power Word: Shield's Weakened Soul effect by 15 seconds. Mental Agility - 5/5 points Reduces the mana cost of your instant cast spells by 10%. Improved Mana Burn - 2/2 points Reduces the casting time of your Mana Burn spell by 0.5 seconds. Mental Strength - 5/5 points Increases your maximum Mana by 10%. Improved Inner Fire - 2/3 points Increases the effects of your Inner Fire spell by 30%. Inner Focus - 1/1 point When activated, reduces the Mana cost of your next spell by 100% and increases its critical effect chance by 25% if it is capable of a critical effect. Meditation - 5/5 points Allows 15% of your Mana regeneration to continue while casting. Divine Spirit - 1/1 point Holy power infuses the target, increasing their Spirit by 23 for 30 minutes. Level 42: 29 Spirit Level 54: 35 Spirit Holy Talents (20 points) Holy Specialization - 5/5 points Increases the critical effect chance of your Holy spells by 5%. Improved Renew - 5/5 points Increases the amount healed by your Renew spell by 15%. Spiritual Healing - 5/5 points Increases the amount healed by your healing spells by 10%. Inspiration - 5/5 points Increases your target's armor value from items by 25% for 15 seconds after getting a critical effect from your Flash Heal, Heal, Greater Heal, or Prayer of Healing spell. Shadow Talents (0 points) None[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK White Rose//Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Virtue-L, 31 Temmuz 2005 03:03 tarihinde demiş ki: Penth. Neden böyle bi giriş yaptıgını anlayamadım ama, bilakis not larak ekledim yazımın sonuna, overall build diye. MC da Mind Flay i kullanmıyorum heralde.. Hiç bi zaman Main healer olmak gibi bi gayretim yok, ayrıca 5 kişlik instancelarda(Baron hariç) tek healer oluyorum. Çok Merak ettiysen görüşürüz BL bi ara de allah allah. Su an bi arkadaş guildine girdiğim için MC yapmıyorum vede AL Akirde mage imin tadını çıkarıyorum :) Ha aklında bulunsun bu arada, bir çok büyük guildte insanlar MC yapıcaz diye kasıpta talent deiştirmiyolar, Bilakis PvP den taviz vermiyolar, çünkü neden? Skill > 2.5 flash heal per 2 min. Sanırsam paldır küldür "Priestle oynamamışsın" diye itham etmeden once daha iyi okuman gerekirdi.... Bu 5 mana fazlam olsun 3 bilmemneyim az olsun olayınada demonic rune+whipper root+major mana pot ile son veriyorum GG . millet MC a girmek için talent deiştiriolar...frost mage ler alınıo sadece mesela...disc/holy veya holy/disc priest lar alınıo sadece...ve molten core da priestlar için mana reg. den daha önemli bişi yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 MC ye gayet girersin shadow priestla bizde var 1-2 tane shadow priest. İşini düzgün yaptıkdan sonra kimse neden shadowsun demez. Ancak senin hatan yüzünden birileri ölürse o zaman shadow priest olman göze batar tabii ki.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mali yatsana olm sdf[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Sen hala niye alan yetkilisisin buraya git SC oyna oraya modluk yap kardeşim safasf Su uyur Mali uyumaz!!!1!11111![signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Kim demiş MC'ye sadece Holy Priestler veya Frost Mageler alınıyor diye? Külliyen yalan.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mana regenden önemli şey e beyin diyoruz, talent olarak yok ,daha çıkmadı. Bi zaman bu forumda çok güzel bi post okumuştum talentla ilgili. "Improved Brain 1/1"[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: Gangren, 31 Temmuz 2005 10:51 tarihinde demiş ki: Kim demiş MC'ye sadece Holy Priestler veya Frost Mageler alınıyor diye? Külliyen yalan. Herkez sölüyo valla holy priest neysede fire mage orada en gereksiz magedir.Fire mage alcama hunter alırım daha ii dmg verir.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK White Rose//Anialeyn - Priest(60) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Frost mage daha fazla hasar verir diye bir kaide yok. Magelerin verdiği hasar ilk olarak ekipmanlarına, ikinci olarak talentlarına bakar. İyi +dmg itemlerine sahip bir Fire mage, +dmg itemi olmayan bir Frost mage kadar hasar verebilir, hatta onu geçebilir. Frost mage, survival açısından, Iceblock ve Icebarrier olduğundan daha şanslıdır.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar