micha Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Şakşuka gibi beyenmedim :P[signature][hline]To be or not to be
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Çok hızlı değişiyo okuyamadım[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 muahua güzel potansiyeli baya boşa harcamışınız yanlız, düzgün bi senaryo falan ile bu animasyonlar öldürücü seviyede komik olabilir[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 hehehe mükemmelsiniz[signature][hline]
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Moonchild süpersonic insanının yardımcı starring olması lazımdı.. Sağ kolun yap onu wendigo dayı.. Hatta dynamick versus kel de süper olurdu.. Sadece Resimlerle yetinen Bonepart bu flash Animasyonunun altında Kalırmı? asas das da das... Boneparttan kısa metrajlı film istiyoruz.. hoka hey.. Leetranos vs Antalya olayları çıkmasında aslında bone a bizim 07 de bi izmir(a.k.a ekmek arası pireslenmiş yarım inek) ısmarlamak lazım..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 01 Kasım 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
armra Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Moonchild : Bliz cim helal olsun ikinci senaryoyu yazmişin bize de oynamak düşüo sanirim. ;)[signature][hline]Show No Mercy
armra Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Moonchild: Wendigo ist cikartmamıza gelseydi film cekerdik yanımda camera da vardi[signature][hline]Show No Mercy
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bundan sonra bütün filmler için sabit set : Antalya ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 çok güzel de acayip hızlı ya :P[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak?
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bide sonuna kadar müzik çalsa iyi olur hatta müzikler sahneden sahneye değişse ve sahneler daha uzun süre kalsa[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 dynamick versus kel yazmışım paahdsfg moon versus kel olcaktı aman dynamick okumasın kimlik kargaşasına girer... dyna versus kel? he annamadım yaa? sdfgdg[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: armra, 01 Kasım 2004 00:35 tarihinde demiş ki: Moonchild : Bliz cim helal olsun ikinci senaryoyu yazmişin bize de oynamak düşüo sanirim. ;) seni de oynatacam merak etme senin için ozel rol yazıyorum episode IV için tabi once episode III bekleyecez bone dan ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Wendigo yu sıkıştıran leetranos a karşı wendigo gizli silahını kullanır: Bazlamatör moonşaylt Aşireti[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 moon için daha seksi bi rol dusunuyorum ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ahueh.. Bonepart ı baştan çıkartması için istanbula Gay Agent Mooth u yolla sdfg .. moonşaylt spin atan bi pickup ın içindeydi ağustos ayılarında açıklıyorum burdan..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 zegna yı loopamı baglandıgınız 2 post dur aynı gidiyo aöepa[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
armra Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 moonchild: wendi cim role dikkat aşk hikayesi katil film senaryolarına dönmesin cnm ;)= Bliz cim sende cok konu$ma valla oyarım *Moon havuzda hatunlarla deve güre$i yapar* *Moon: Bliz cocuum git yukardan ablalarına kolaa getir baqiim*[signature][hline]Show No Mercy
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 benim soruma cevap gelmedi espri yapmayın ilk soruma cevap verilicek sonra komiklik. nerdesin mc-fly[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki : You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 said: arcane, 01 Kasım 2004 00:19 tarihinde demiş ki: potansiyeli baya boşa harcamışınız yanlız, düzgün bi senaryo falan ile bu animasyonlar öldürücü seviyede komik olabilir aynı fikirde olduğumuz tarihi anlardan biri.. :-p giriş süperdi de sonrası biraz durgun geçmiş doğrusu ne yalan söyleyeyim, soundtrack de kısa gelmiş.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 bomepartı bonepart diablessei diablesse wendigoyuda wendigo oynasana mesela? :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Moss Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Sabah sabah muehaha yakinda 2 3 4 5 i cekerler[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki Olm adamlar ucuyor bende bisey yok Olm ne ictiniz ki bu kadar Biz once rakı ictik.. Eee??? Sonra ben rakı ictim....
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Yuri DynamicK[signature][hline]my world my reality
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 heheh güzelmiş hakkaten.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru
Öne çıkan mesajlar