Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Coca Cola

DreamChill

Öne çıkan mesajlar

Bilmem fark eden oldumu ama bu zamanlarda kola içtiğimde eski asid'i tadamıyorum sanki artık asid'i biraz daha az gibi geliyor.Eskiden bi kutu kola içiyorduk soda gibi geliyordu . Ortalığı gümbürteden geğirmeler yaratırdı fakat şimdi öyle değil.Asid'inde bi farklılık var gibi geldi.Yada bana mı öyle geldi[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ...
Sosyal ağlarda paylaş

bide şu pepsi blue yu naneli falan yapsalar daha bi rengine uygun olurdu. (ne alaka diceksiniz ama cola topiği işte idare edin :)

bide kolaya nane koysak naneli olurmu yaws?
şöle yazın serinletsin bizi :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

Cola yı okulda 6-7 kişi birden içerdik
derslerde hep birlikte geğirirdik.
Şimdi olmuyor artık.

Cola Turka çıktı mertlik bozuldu . Cola Turka ezdi geçti coca colay ı

bide pepsi blue var ki sormayın ... :/[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 30 Temmuz 2005 09:41 tarihinde demiş ki:
Furuko buz rullaz.Naneli istiyorsan.

Ya walla çok denedim ama genede naneli sakıp alıp üzerine sprite basmak daha mantıklı geliyo nanesi yeterli değil. Mentöllü veya naneli sakızı basıp üstüne sprite basalım bence.[signature][hline]Love is all around.
Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bunu düsünüyodum valla ne zxamandir, gercekten bi degisimvar o zaman.
Ben o sise kolanin genzimi yakmasini özledim ya : ( Sirf onun icin 250 lik su cam siselerden aliyorum ama onlar bile asitsiz[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

@penth dediğin doğru aslında ankara'da tunalıda bi dönerci var lezzetim midir nedir tam hatırlamıyorum ismini :p zaten tunalıdada olmayabilir oralarda işte ehue neyse karşılıklı 2 döner koymuşlar 2 tane usta çalışıyor orda yalnız nasıl sıcak böle bildiğiniz sauna girdik döner alcaz bekliyoruz sırada alırken biz geberdik sıcaktan ustalar bide bütün gün ordalar düşünün,dönerleri aldık üst kata çıktık 1 kutu coca colayı fondip yaptım o sıcakta ilginç gelmedi değil ne boğazım yandı nede bişey :)[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...