DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bilmem fark eden oldumu ama bu zamanlarda kola içtiğimde eski asid'i tadamıyorum sanki artık asid'i biraz daha az gibi geliyor.Eskiden bi kutu kola içiyorduk soda gibi geliyordu . Ortalığı gümbürteden geğirmeler yaratırdı fakat şimdi öyle değil.Asid'inde bi farklılık var gibi geldi.Yada bana mı öyle geldi[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bide şu pepsi blue yu naneli falan yapsalar daha bi rengine uygun olurdu. (ne alaka diceksiniz ama cola topiği işte idare edin :) bide kolaya nane koysak naneli olurmu yaws? şöle yazın serinletsin bizi :)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Furuko buz rullaz.Naneli istiyorsan.[signature][hline]Pff bune ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 aynen bende eskı tadı alamıorum[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Sıcaktan galiba, hiçbir şeyi adam gibi içemiyorum. Dolaba koyuyorum, buz gibi oluyor. Çıkarınca 2 dakikada ısınıyor tekrar. O kadar ısınıp soğuyunca tadı da bir garip geliyor..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Cola yı okulda 6-7 kişi birden içerdik derslerde hep birlikte geğirirdik. Şimdi olmuyor artık. Cola Turka çıktı mertlik bozuldu . Cola Turka ezdi geçti coca colay ı bide pepsi blue var ki sormayın ... :/[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 kolalarda gerçekten bir asit düşüşü var eskiden soğuk bi kolayı cart die dikemezdin boğazın yanardı şimdi lıkır lıkır.[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Erutan, 30 Temmuz 2005 09:41 tarihinde demiş ki: Furuko buz rullaz.Naneli istiyorsan. Ya walla çok denedim ama genede naneli sakıp alıp üzerine sprite basmak daha mantıklı geliyo nanesi yeterli değil. Mentöllü veya naneli sakızı basıp üstüne sprite basalım bence.[signature][hline]Love is all around. Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DreamChill Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 mentollu-naneli şeker yedikten sonra ılık su bile içsen buz gibi geliyor :)[signature][hline]Branch would forgive the wind but broken once ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 pepsi twiiiiiiiiiiiiiiiiiissst diyorum başka bişey içmeyin limonlu limonlu =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bende bu son hafta içinde aldıklarımın adam gibi asidi yoktu belki öle denk gelmiştir diye düşündü[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: twistedemo, 30 Temmuz 2005 11:50 tarihinde demiş ki: pepsi twiiiiiiiiiiiiiiiiiissst diyorum başka bişey içmeyin limonlu limonlu =) +1[signature][hline]Viva la creativa!!! ThIs gAmE LoVeS Me mon bloque Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Fruko Buz rezil bişey , bi kere içtim bi daha içmem. Sensun diye bişey var , ondan içiyorum paso hehe.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Sensun'a bizim orda sensan derler.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Sensun Karadeniz taraflarındaysan doğal.... Herkes İngilizce mi kascak ?[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 coca cola light=pepsi normal o yüzden coca cola tercih ediyoruz.[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Sensun yazıyor üzerinde ? lol İngilizce olduğunu bile düşünmemiştim. sallamışlar diye düşünüyodum sen sun , biz içeriz hesabı hehe.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ben de bunu düsünüyodum valla ne zxamandir, gercekten bi degisimvar o zaman. Ben o sise kolanin genzimi yakmasini özledim ya : ( Sirf onun icin 250 lik su cam siselerden aliyorum ama onlar bile asitsiz[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 içinde fare oldugu için artık içimiom(şehir efsanesi:))[signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR'' AL PACİNO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Pepsi Blueeeee[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya en iyi şıveps :D[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live [Bu mesaj pediculus tarafından 30 Temmuz 2005 14:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 şiveps mandolin güzel eeet[signature][hline]there's a war going on between my head and my heart i wonder how they grew so far apart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 @penth dediğin doğru aslında ankara'da tunalıda bi dönerci var lezzetim midir nedir tam hatırlamıyorum ismini :p zaten tunalıdada olmayabilir oralarda işte ehue neyse karşılıklı 2 döner koymuşlar 2 tane usta çalışıyor orda yalnız nasıl sıcak böle bildiğiniz sauna girdik döner alcaz bekliyoruz sırada alırken biz geberdik sıcaktan ustalar bide bütün gün ordalar düşünün,dönerleri aldık üst kata çıktık 1 kutu coca colayı fondip yaptım o sıcakta ilginç gelmedi değil ne boğazım yandı nede bişey :)[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: pediculus, 30 Temmuz 2005 14:07 tarihinde demiş ki: ya en iyi şıveps :D şıveps kavun...[signature][hline]We're Opeth from Stockholm-Sweden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 le-cola ailenizin kolası.bütün bimlerde[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar