Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Restricted Area Sacred Aman uzak durun abi bunlardan Restricted area kafayı yedirdi bana bi süre sonra. Yapımcısına deli söven bi mail attım.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Ben gülüomuyum LAN! Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Daggerfall ve Fallout 2 feci bug var, hatta oyunu patch yapmasanız oyunu bitiremessiniz. Ancak en iyi RPG'lerden olduğu gerçeğini değiştirmez. :)[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 26 Temmuz 2005 13:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Dungeon Lords oyun resmen tamamlanmadan piyasaya surulmus, milyon tane buga ragmen baya oynadigim ama daha sonra dayanamayip biraktigim bi oyun.patchlere ragmen adam edemediler oyunu.bence super bi oyun sistemi ,level sistemi olan bir oyundu,yazik etti kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 tüm bethesda oyunları=) elder scrolls : morrowind[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Half-Life 2 lan bi bölüm sırf böceklerle oynuyosun heryerden böcek çıkıyor (çok komiğim eki eki ama aklıma gelmedi buglı bi oyun)[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog karakedi, 25 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: ya sabır a.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 BF2 after the last patch Bknz. v1.02[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 xaerofarb bugunlerde post kasa kasa.... neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ultima Online - Sphere[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Civilization - Spearman modern armor (tank) i ezer...[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 sacred dan daha fazla bug içeren bir oyun görmedim o su olayı yüzünden oyunu uninstallamıştım.daha sonradan birinden duyunca tekrar yükleyip bitirmişttim.hani okadarda güzel bir oyun değil de ama o an piyasada o tarz da bulunabilcek en iyi oyundu.sonuçta baldurs un diablonun yanında çok aşırı zevk verdiği söylenemez ve bide o bugları iyice soğutmuştu.[signature][hline]http://www.myspace.com/misanthropehus name :Misanthrope race :Night Elf class :Hunter server :BF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Kesinlikle daggerfall... hala çok güzel oyun ama warrior guild hall a gidip bana bir görev ver dediğinizde aldığınız o örümcek temizleme görevi ardından mutlulukla gelip başardım şimdi neyapmalıyım dediğinizde size yine aynı görevi vermesi lol ve bunun size bayana kadar devam etmesi tam kafayı yedirtiyordu =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Dwn, 26 Temmuz 2005 21:15 tarihinde demiş ki: Ultima Online - Sphere işte asıl olay sölenmiş daha tartışmaya gerek yok boşuna mesaj atmayın[signature][hline]Karanlık mı git karanlıkta dolaş ne olduğunu hisset ve anla,gizlilik mi ağzını kimseye açma,sessizlik mi sabırlı ol ve o anın gelmesini bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 ultima'yı oynanabilir kılan buglarıydı zaten :-)[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 daggerfall'dan fazla bug olan oyun bulunursa bulanın elinden öpücem bi kere saatlerce dungeonı gezip sora duvarın içinden boşluğa düşüp ölmek başka oyunda nasip olmaz ayrıca patch'siz oyunu bitiremiosunuz bitmio oyun bug'da son noktadır bulmanız gereken item'ı bulamıodunuz sanırım (unuttum şimdi adını) bethesda'ya selam olsun edit: gazla okurken kaçırmışım oyunun bitmedini sölemişler, neyse artık [Bu mesaj Aytoz tarafından 27 Temmuz 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Raistin, 26 Temmuz 2005 20:47 tarihinde demiş ki: xaerofarb bugunlerde post kasa kasa.... neyse ahaha diyene bak ya.. hatta...[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 27 Temmuz 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 26 Temmuz 2005 14:52 tarihinde demiş ki: tüm bethesda oyunları=) elder scrolls : morrowind Niye öyle diyorsun canım, bir sürü işe yarar bug vardı =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Raistin, 26 Temmuz 2005 20:47 tarihinde demiş ki: xaerofarb bugunlerde post kasa kasa.... neyse xaeroyu 1,5 2 senedir tanirim hic post kasma gibi bir derdi yoktur sadece ordan burdan buldugu seylerle topic acar , cok kolay bazilariniza gore hemen "post kasiyo" etiketini yapistirmak bazi insanlara...[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 daggerfall ciktiginda heralde 9-10 yaşinda flndim abim orjinal almişti beraber actik oynu ozamanlar faciya gibi geldi abimde hic sevmezdi frp tipi oyunlari aldigi gun goturdu degistirdi. Hic unutmam obursu gun Gameshow aldik oyuna %96 vermişti :) . Bi o oynu oynayamadigima yanarim . Nettende bulamadim biraz buyukce bi oyundu zaten[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Baldur's Gate[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Raistin, 26 Temmuz 2005 20:47 tarihinde demiş ki: xaerofarb bugunlerde post kasa kasa.... neyse ya sabır a.k.[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Gym-World Dj XæRo - The Terror Blade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: kingpin, 27 Temmuz 2005 19:20 tarihinde demiş ki: ultima'yı oynanabilir kılan buglarıydı zaten :-) :)) kesinlikle doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: Masticore, 28 Temmuz 2005 08:19 tarihinde demiş ki: daggerfall ciktiginda heralde 9-10 yaşinda flndim abim orjinal almişti beraber actik oynu ozamanlar faciya gibi geldi abimde hic sevmezdi frp tipi oyunlari aldigi gun goturdu degistirdi. Hic unutmam obursu gun Gameshow aldik oyuna %96 vermişti :) . Bi o oynu oynayamadigima yanarim . Nettende bulamadim biraz buyukce bi oyundu zaten zamanında çıkan ilk cd'li oyunlardandı, 450 mb installı wardı hiç unutmam netten çekebilirsin büyük ihtimalle torrentte veya emule'da wardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: nameless13, 26 Temmuz 2005 14:52 tarihinde demiş ki: Half-Life 2 lan bi bölüm sırf böceklerle oynuyosun heryerden böcek çıkıyor (çok komiğim eki eki ama aklıma gelmedi buglı bi oyun) :lol::lol::lol: edit: Stronghold 2[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! [Bu mesaj NuKe tarafından 30 Temmuz 2005 23:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Dwn, 26 Temmuz 2005 21:15 tarihinde demiş ki: Ultima Online - Sphere Ultimayi ultimada o buglar yaptı cogu zaman kufretsekte cogunu kullandık ve iyiki var dedik... Bugsiz uo olmaz bisey kesin buluruz :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar