dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Evet arkadaslar sacmalamanın boyutunu aştım ben, OSS stresi ne olucam korkusu ve butun gun Paticik'te takılmanın etkisi sonucu size az once yarılarak uyandıgım ruyayı anlatayım. Simdi Oss puanları gelmiş ben tercih yapicam, nereye gidiyim diye düşünüyorum.Bir arkadasım "pati'ye git" diyor. Ne patisi yahu diye düşünüyorum,"gel bak seni goturucem" diyor. Gidiyoruz. Boyle super luks bir bir bina,ama ev,yani iş yeri gibi değil, bi apartman. Cok guzel dıstan bakılması. Ben "ya burası apartman,burda universite mi olur" diyorum. Gel gormeden karar verme diyor. İçeri giriyorum. Her odasında sıra masa, ders anlatan bi ogretmen. Arkadasım "Karakedi yemedi içmedi bizim için yaptırdı" diyor. Ben "sacmalamayın burasi ev nasıl okul olucak?" diye cıkışıyorum. Sonra da uyandım. Popom acık kalmıs sanırım :D edit: imla hatasi [signature][hline]- That's a jellyfish! - Bad Squishy! Çizimlerim [Pati Albüm] [Bu mesaj dory tarafından 03 Temmuz 2005 10:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 sen bence bi doktora git[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 bi bakıyosun karakedi harbi bleachteki gibi (yoruichi) kara kedi gibi gelip seninle konuşuyomuş niuheuheuh[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 -Nereyi Kazandın? -Konu Dışı 4 senelik... -!?1 not:sabah sabah bu kadar olyor :D[signature][hline] "Yok bu sabahların bir anlamı falan..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 :-)[signature][hline]Lle quena i'lambe tel' Eldalie? Zombi Vampir olmak için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: SteelBB, 03 Temmuz 2005 15:00 tarihinde demiş ki: -Nereyi Kazandın? -Konu Dışı 4 senelik... -!?1 not:sabah sabah bu kadar olyor :D harbi guzel :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 rofl :horace: yardınız gene !![signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 :D bence patiye biraz ara ver :P yakında patlıycak olaylar ^^[signature][hline]www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 :) lol benımde gırcegım yer patı olucak acsın bı unıversıte valla...[signature][hline]MSN:[email protected] Karanlıkta yürümek istiyenlerden degilim...Karanlık olmak isteyenlerdenim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: BOccOB, 30 Temmuz 2005 16:44 tarihinde demiş ki: said: SteelBB, 03 Temmuz 2005 15:00 tarihinde demiş ki: -Nereyi Kazandın? -Konu Dışı 4 senelik... -!?1 not:sabah sabah bu kadar olyor :D hahahaha çok iyi ya benim puan 4 seneliklerine tutmadı bende yüksek lisans garbage okuyorum 2 senelik LolL )( bu beni dahada cok kopardi[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 2 gün paticiğe girme gecer[signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR'' AL PACİNO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yazık pati hastalığına yakalanmışsın! 1 gün paticik'e girme raporlusun![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 benımde vardı paticik ile ilgili gördüğüm rüyam hatta topic açmıştım ''paticik sendromu'' diye ama eski mesajlarımın çoğu gittiği için oda gitmiş. dert etme bi daha görmüosun pati rüyasını 1 kez oluo geçio[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: dory, 03 Temmuz 2005 10:34 tarihinde demiş ki: Popom acık kalmıs sanırım :D sanırımı fazla snrm =P[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bende bi ruyada BIG BOSS KARAKEDI t-shirtli karakedi gelip paticik uylerini eziyordu:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 hmm *!özel mesaj penceresi açar* -kedi we have a leakage -nasıl ya? -birileri okul planımızdan bahsediyor -acı ney demiştin? -dory -soy adı? -onu alamadım -tamam, *dııııt* blackrose adı dory olan büyün insnaları dinamitle, kaza süsü olsun lütfen[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Kesinlikle zaten anca orayı kazanabilirim :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 can guvenliğim tehlikede, imdak![signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away, But I'm still waiting for the rain... Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 burslarınız da benden.. universitemizde gunde 200 post kasana %50 burs gunde 500 post kasana %100 burs veriyorum. maksat katılımı ve eğitimde kaliteyi arttırmak. @ dory . bu bi mesaj bence istedigin bölüme giriyosun!!ilahi bişey. :)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalyan001 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bekle biraz daha yanına geliyorum bende paticik anadoludayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 :D hihiih supersınız yaf geyik; zaten hepimiz paticik hayat okulunda okumuyormuyuz :P (biri ne de olsa bunu yapcaktı,barı erkenden yapıp kurtulalım;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar