Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Universitesi

dory

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar sacmalamanın boyutunu aştım ben, OSS stresi ne olucam korkusu ve butun gun Paticik'te takılmanın etkisi sonucu size az once yarılarak uyandıgım ruyayı anlatayım.
Simdi Oss puanları gelmiş ben tercih yapicam, nereye gidiyim diye düşünüyorum.Bir arkadasım "pati'ye git" diyor. Ne patisi yahu diye düşünüyorum,"gel bak seni goturucem" diyor. Gidiyoruz. Boyle super luks bir bir bina,ama ev,yani iş yeri gibi değil, bi apartman. Cok guzel dıstan bakılması. Ben "ya burası apartman,burda universite mi olur" diyorum. Gel gormeden karar verme diyor. İçeri giriyorum. Her odasında sıra masa, ders anlatan bi ogretmen. Arkadasım "Karakedi yemedi içmedi bizim için yaptırdı" diyor. Ben "sacmalamayın burasi ev nasıl okul olucak?" diye cıkışıyorum. Sonra da uyandım. Popom acık kalmıs sanırım :D
edit: imla hatasi
[signature][hline]- That's a jellyfish!
- Bad Squishy!

Çizimlerim [Pati Albüm]

[Bu mesaj dory tarafından 03 Temmuz 2005 10:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi bakıyosun karakedi harbi bleachteki gibi (yoruichi) kara kedi gibi gelip seninle konuşuyomuş niuheuheuh[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SteelBB, 03 Temmuz 2005 15:00 tarihinde demiş ki:
-Nereyi Kazandın?
-Konu Dışı 4 senelik...
-!?1

not:sabah sabah bu kadar olyor :D

harbi guzel :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
said:
BOccOB, 30 Temmuz 2005 16:44 tarihinde demiş ki:
said:
SteelBB, 03 Temmuz 2005 15:00 tarihinde demiş ki:
-Nereyi Kazandın?
-Konu Dışı 4 senelik...
-!?1

not:sabah sabah bu kadar olyor :D

hahahaha çok iyi ya

benim puan 4 seneliklerine tutmadı bende yüksek lisans garbage okuyorum 2 senelik

LolL )( bu beni dahada cok kopardi[signature][hline]--Borgır--
Sosyal ağlarda paylaş

benımde vardı paticik ile ilgili gördüğüm rüyam hatta topic açmıştım ''paticik sendromu'' diye ama eski mesajlarımın çoğu gittiği için oda gitmiş.

dert etme bi daha görmüosun pati rüyasını 1 kez oluo geçio[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm
*!özel mesaj penceresi açar*

-kedi we have a leakage
-nasıl ya?
-birileri okul planımızdan bahsediyor
-acı ney demiştin?
-dory
-soy adı?
-onu alamadım
-tamam, *dııııt* blackrose adı dory olan büyün insnaları dinamitle, kaza süsü olsun lütfen[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

burslarınız da benden..

universitemizde gunde 200 post kasana %50 burs
gunde 500 post kasana %100 burs veriyorum.

maksat katılımı ve eğitimde kaliteyi arttırmak.

@ dory . bu bi mesaj bence istedigin bölüme giriyosun!!ilahi bişey. :)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...