MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 dun aksam cıktıgım kızla bulustum. tam muhabbetin en güzel yerinde cok acı bi msj geldi ve msjın sahibide istanbulda okuyan konustugum kızdı. uzun suredir msnde konusuyorduk ve bu ay yanına gidecektim. geceleri sabahlara kadar falan telefonla konusuyorduk. bu msjı cıktıgım kız görünce bi an cıldırdı ve aradı olan oldu o cıktıgım yok diye biliyordu ve bu hafta yaz okulunda okudugundan sınavları vardı uzulmesin diye daha sonra soylicektim durumumu gorseydiniz ahh ahhhhh ikisinin bir arada olmayacagını bende biliyordum ama kimseyi üzmek istemiyordum. her gece cocuklar gibi dua ediyorum beni kimse sevmesin hep ben seveyim diye ama olmuyr işte bi yerden sonra artık olmuyor...[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 yaa işte kalırsın böyle, iyi olmuş, dersini al. hatta ikisi birden terketsin seni iyice ortada kal istiyorum. birisinden ayrılmadan, başka biriyle ilişkiye kalkışmayın, kızarım.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ikisinin bir arada olmayacagını bende biliyordum. üzülmemesi için sınavlarının bitmesini bekliyordum ... :([signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 üzülmemesi ne demek abi, bi ilişkinin bitme vakti geldiyse biticek, bi yenisine daha sonra başlanıcak, bak şimdi daha mı iyi oldu?[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 eh kendi düşen ağlamaz arkadaşım, yazık değil mi sevgiline de o kıza da. neyse ders olsun bu sana, geçmiş olsun.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ikisinede ayri ayri o kiz bana aşik ama yüz vermiyorum de ondan oldu böyle özür dilerim de manyaklar işte de zaten kaybetmişin debelen belki kurtulursun[signature][hline]there's a war going on between my head and my heart i wonder how they grew so far apart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 geçmiş olsun. bi de ders olsun.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 çok eşliliğe hayır :)[signature][hline]''SESSİZ OL Kİ BÖYLECE SENİ ZEKİ SANSINLAR'' AL PACİNO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 dersini almışsın bence. ne kadar olumlu düşünmeye çalışsam da 3 kişi bi ilişki için çok kalabalık gelio :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 "patlaaaaaaaa beter oooooooooolllllll" -Ziarenko[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Sen busun işte eray..bu :) Takma abi hayırlısı olsun.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Hangisi daha güzelse onu sec iste, kötü bi durum degil ki bu, tercih etme imkani her zaman güzeldir : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Dela, 30 Temmuz 2005 13:41 tarihinde demiş ki: "patlaaaaaaaa beter oooooooooolllllll" -Ziarenko Hahahaha! Ziarenko!! Muhteşemdi o yaaa şimdi hatırladım.. LoL![signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 mesajları karıştıran kızlara uyuz olurum :p[signature][hline]uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 arkadaşım sen bulunmaz hint kumaşımısın :)[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Rewendor, 30 Temmuz 2005 14:06 tarihinde demiş ki: said: Dela, 30 Temmuz 2005 13:41 tarihinde demiş ki: "patlaaaaaaaa beter oooooooooolllllll" -Ziarenko Hahahaha! Ziarenko!! Muhteşemdi o yaaa şimdi hatırladım.. LoL! HAhaha : ) O en son Hobbit'i patlaticakti, noldu o is :D[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: "orospu kırmızı" "ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim." "nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 `ya allah kahretsin butun kizlar beni seviyor, beni istiyor. ben de hepsine yetemiyorum. ama hicbirini de uzmek istemiyorum. biliyor musunuz boylesi mukemmel olmak ne kadar zor?` rofl..[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Penthesilea, 30 Temmuz 2005 14:13 tarihinde demiş ki: HAhaha : ) O en son Hobbit'i patlaticakti, noldu o is :D Valla orasını bilmiyorum hobbite bikaç gün girip beğenmeyip çıkmıştım :) Da SNN maceraları mükemmeldi! Hele oyunda böle ciddi rp yapan adamları görünce gelir yanımıza "hişş çok önemli bişi sölicem acil" diye party atar, kabul edince de "RP'n patlasın! Sen de Patlaa! Beter oll!" der party disband eder kaçardı :D[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bu patlaa beter ol muhabbetini anlamadım da neyse.. Ya bendede böyle bi sorun var neden çok bu kadar seviliyorum.Lanet olsun be offff koridorda yürürken herkes ismimi haykırıyo :P pati basıcam kağıtlara herkese dağıtıcam[signature][hline]Allaha bin şükür satanistiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Arama : Ziarenko =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ben sana diicek bişi bulamıorum benim erkek arkım yapçaktı böyle bişi..kafasına bişey geçirip bidaa asla konuşmazdım.. yada ne biliim en azından bunu kız arkına söyleseydin böyle ist'den konuştuum var die..gördnmü işte neymiş; kız arkına yalan sölemiiceksin.. snra demişnki beni kimse sevmesin ben seveim hep buda nakörlüünü ortaya çıkarıo ayıp ayıp çok kınadım vllh :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 büyük ihtimal kafasinda birşey geçirilirken örneğin kova vazo gibi şeyler geçiriliyken erkek arkadaşinda senle konusmiyacaktir hem erkek adamdir yapar 2 az bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: -Wissy, 30 Temmuz 2005 14:25 tarihinde demiş ki: `ya allah kahretsin butun kizlar beni seviyor, beni istiyor. ben de hepsine yetemiyorum. ama hicbirini de uzmek istemiyorum. biliyor musunuz boylesi mukemmel olmak ne kadar zor?` zor bi durum biliyorum ya.sokagacıkamaz hale geldim.hemen aşık oluolar o yuzden evdeyim bi süredir kendiimi göstermiyorum ayrıca konuya gelince.cep telefonunu kız arkadaşına vermiceksin.hiç bi zaman vermeedim walla.ama sen onunkini al:)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 mwahhaah çok iyi olmuş :D[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 geldim ve aslında dogru bir seçim yaptıgımı gordum mutlulugu uzaklarda aramışım ve burnumun ucundaki askı gormemisim .... cok mutluyum CoOOokkk[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar