Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yerin dibine gectigim an

MagicGladiator

Öne çıkan mesajlar

dun aksam cıktıgım kızla bulustum. tam muhabbetin en güzel yerinde cok acı bi msj geldi ve msjın sahibide istanbulda okuyan konustugum kızdı. uzun suredir msnde konusuyorduk ve bu ay yanına gidecektim. geceleri sabahlara kadar falan telefonla konusuyorduk. bu msjı cıktıgım kız görünce bi an cıldırdı ve aradı olan oldu o cıktıgım yok diye biliyordu ve bu hafta yaz okulunda okudugundan sınavları vardı uzulmesin diye daha sonra soylicektim durumumu gorseydiniz

ahh ahhhhh ikisinin bir arada olmayacagını bende biliyordum ama kimseyi üzmek istemiyordum. her gece cocuklar gibi dua ediyorum beni kimse sevmesin hep ben seveyim diye ama olmuyr işte bi yerden sonra artık olmuyor...[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere "
Sosyal ağlarda paylaş

Hangisi daha güzelse onu sec iste, kötü bi durum degil ki bu, tercih etme imkani her zaman güzeldir : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 30 Temmuz 2005 14:06 tarihinde demiş ki:
said:
Dela, 30 Temmuz 2005 13:41 tarihinde demiş ki:
"patlaaaaaaaa beter oooooooooolllllll"

-Ziarenko

Hahahaha! Ziarenko!! Muhteşemdi o yaaa şimdi hatırladım.. LoL!
HAhaha : ) O en son Hobbit'i patlaticakti, noldu o is :D[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 30 Temmuz 2005 14:13 tarihinde demiş ki:
HAhaha : ) O en son Hobbit'i patlaticakti, noldu o is :D

Valla orasını bilmiyorum hobbite bikaç gün girip beğenmeyip çıkmıştım :) Da SNN maceraları mükemmeldi! Hele oyunda böle ciddi rp yapan adamları görünce gelir yanımıza "hişş çok önemli bişi sölicem acil" diye party atar, kabul edince de "RP'n patlasın! Sen de Patlaa! Beter oll!" der party disband eder kaçardı :D[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu patlaa beter ol muhabbetini anlamadım da neyse..

Ya bendede böyle bi sorun var neden çok bu kadar seviliyorum.Lanet olsun be offff koridorda yürürken herkes ismimi haykırıyo :P pati basıcam kağıtlara herkese dağıtıcam[signature][hline]Allaha bin şükür satanistiz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sana diicek bişi bulamıorum benim erkek arkım yapçaktı böyle bişi..kafasına bişey geçirip bidaa asla konuşmazdım.. yada ne biliim en azından bunu kız arkına söyleseydin böyle ist'den konuştuum var die..gördnmü işte neymiş; kız arkına yalan sölemiiceksin.. snra demişnki beni kimse sevmesin ben seveim hep buda nakörlüünü ortaya çıkarıo ayıp ayıp çok kınadım vllh :p
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 30 Temmuz 2005 14:25 tarihinde demiş ki:
`ya allah kahretsin butun kizlar beni seviyor, beni istiyor. ben de hepsine yetemiyorum. ama hicbirini de uzmek istemiyorum. biliyor musunuz boylesi mukemmel olmak ne kadar zor?`

zor bi durum biliyorum ya.sokagacıkamaz hale geldim.hemen aşık oluolar
o yuzden evdeyim bi süredir kendiimi göstermiyorum

ayrıca konuya gelince.cep telefonunu kız arkadaşına vermiceksin.hiç bi zaman vermeedim walla.ama sen onunkini al:)[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...