MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ya ben netten oynamak istiyorum battle net i seçiyorum en ıhzlı servera bağlanılacak gibi bişi çıkıyo bağlanmıyo İMDAAAAAAAAAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 İMDAAAAAAAAAAAK değil de "diablo'yu battle.net'te oynamak" gibi bir başlık açsaydın daha açıklayıcı olurdu. ben böyle "diablo'da zorlanıyorum, taktik verin" gibi birşey anladım da geldim mesela. şunları dene: -diablo için en son patchi yükle -korsan cd kullanıyorsan serial'da hata çıkartıyormuymuş neymiş, illa battle.net cracki lazımmış onun için -sonra bir daha girmeyi dene[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 30 Temmuz 2005 17:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 pacthi nerdne bulucam ya bide korsan değil sanırım eskiden kalmada unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 evet bende diablo seni dövmeye geldi sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 iyide Battlenet Diablo 1 giremiyorsun.Yani Direk cd yi kurup giremiyorsun.Patch de yapmıyor, Sitelerde Manual patch de görmedim hiç.Giremedim bende :([signature][hline]Pff bune ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 diablo 1 se hiç netten oynamaya kalkma bissürü heki var fln git lod oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ya cd de network bilmemneler var 3 dene deişik installer var onlarmı acaba bilmiyorumki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: MysterySpectre, 30 Temmuz 2005 17:49 tarihinde demiş ki: pacthi nerdne bulucam ya kolay, oyunu çıkartan firma blizzard değil mi? yazarsın www.blizzard.com, tıklarsın games -> diablo'ya patch linkine tıklarsın şu çıkar: http://www.blizzard.com/support/?id=msc0389p sonra sana uygun patchi indirirsin kullanırsın. (bkz Windows Version 1.09) Diablo CD'sinden nasıl kurucağına gelirse, boyutu en büyük olan hangisiyse onu kur (bi spawn bi retail vardı sanırım, retail'i kurcaksın)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Abi süper ya... Ben hemen diabloyu yükliyim ozaman.. Gasmak istiyorum.[signature][hline]Pff bune ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysterySpectre Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 eru birlikte oynuyalım bende geliceeem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Abicikler Us WEST e gelin en cok player orda var :( orda 5 tane server kuran gördüm.Europe da 1 tane bile yok. Us West te 1 tane var.Asia ya bakmadım :>[signature][hline]Pff bune ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bu imdaak! lar moda oldu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 US east olcak o :-P pardon[signature][hline]Pff bune ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar