Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatınızda Yaptığınız En Aptalca Şey

FallenAngeL

Öne çıkan mesajlar

http://forum.paticik.com/view.php?id=131292[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

aşk mslf birçoumuzun yapılan aptallık olarak gördüü şey oluo ama onda yapçak bişi yok.. isviçreye gidincede inan buraı özliiceimi sanmıorum tatil olrk harikada gerçekten yaptıım en büyük aptallıktı hayatımda ...şmdi öss derdim olmiicaktı ...

[Bu mesaj zynp tarafından 30 Temmuz 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zynp, 30 Temmuz 2005 19:58 tarihinde demiş ki:
aşk mslf birçoumuzun yapılan aptallık olarak gördüü şey oluo ama onda yapçak bişi yok.. isviçreye gidincede inan buraı özliiceimi sanmıorum tatil olrk harikada gerçekten yaptıım en büyük aptallıktı hayatımda ...şmdi öss derdim olmiicaktı ...

[Bu mesaj zynp tarafından 30 Temmuz 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir]

hımm haklıısın..de kısmet vardır bi hayır de geç,çıkıo bi süre sonra senin için hayırlı olduğu..bende istten antepe geldim üni okumayada ilk başta malım salağım diodumda pişman deilim şu an her şey farklı tecrübe..[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gothic_Angel, 30 Temmuz 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
Bu topiğe cvp yazmak.
said:
Raistin, 30 Temmuz 2005 20:08 tarihinde demiş ki:
boyle salak bi topici acabilecek bi salaga cevap veriyor olmam yaptıgım en buyuk aptallık olacak
http://forum.paticik.com/view.php?id=131335[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?

[Bu mesaj Baggio tarafından 30 Temmuz 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tekrar aynı cevap...

o pembe yuvarlakımsı şeye bodozlama dalmaktı.

girmez olaydım...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

[b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b]
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 30 Temmuz 2005 20:08 tarihinde demiş ki:
boyle salak bi topici acabilecek bi salaga cevap veriyor olmam yaptıgım en buyuk aptallık olacak

nie böle yaparlar anlamıorum arkadas..nie dikkat cekerlerki insanlar böle,takmıosun bi yerlere madem,mal de geç:)alalalh yaa[signature][hline]önce Allah sonra yallah
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatında onca yıl yaşamış tecrübeli insan olmasına rağmen geleneklerine,görgüye,ona öğretildiğinden beri sormadan yaptığı şeylere, sorgulamadan inananlar ve yapanlara göre hayatlarında yaptıkları en aptalca şey işte bu olmalı.
(uzun oldu galba)

Bana göreyse hayatımda yaptığım en aptalca şey, bilgisayar gibi alışkanlıklarımı bırakmak istememem :) Bana zevk vermemesini çok isterdim,engellemek de isterdim ama bilgisayarda zevk aldığım oyun kalmamasına rağmen şuan nette rüzgar sörfü yapıp naruto bölümleri izliyorum.[signature][hline]Allaha bin şükür satanistiz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KahnX, 30 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
Ben cevap yazmıştım kim sildi ya...Çok güzeldi...
Seninki silinmedi, baska bir saygisiz insaninki silindi, seninki ilk sayfanin sonuna kaydi onun icin. :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?

[Bu mesaj Baggio tarafından 30 Temmuz 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 30 Temmuz 2005 20:23 tarihinde demiş ki:
boyle salakca bi basligi acabilen birine cevap vermiş olmak

İnsanların fikirleri kendilerine aittir bu forumlarda kimsenin kimseye Sadrazzamın oğlu olsa dahi hakaret etmeye hakkı yok dikkatli ol ve saygını takın lutfen[signature][hline]Depressive Mode :ON
Lovefool Mode :ON
Berserk Mode :ON
Hold my breath as I wish for death...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...