FallenAngeL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Arattım bole bi konu bulamadım bende acıyım dediim. Benimkisi bir kıza deli gibi bağlanmam olmustu.[signature][hline]Depressive Mode :ON Lovefool Mode :ON Berserk Mode :ON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: FallenAngeL, 30 Temmuz 2005 19:51 tarihinde demiş ki: Arattım bole bi konu bulamadım bende acıyım dediim. Benimkisi bir kıza deli gibi bağlanmam olmustu. zor soru:)okadar çok varki..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bu topiğe cvp yazmak.[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=131292[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 inan benimde hayatta yaptıım en aptalca şey, gidip bi çocuu sevmek oldu bide yüzsüs gibi sevdiimi belli etmek oldu noldu?? rezil oldum.. :p ikinci aptallıkta gül gibi memleketim isviçrei bırakıp buralara izmirlere gelmek oldu ah yıllar :( :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 emin ol isviçreye gidince bi süre sonra aynı şeyi dersin:)aşk ister istemez oluda üsteleyince bide hayal kırıklığı olunca..üüff..acı çok acı..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Sarı kalem kapagı yutmak :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 aşk mslf birçoumuzun yapılan aptallık olarak gördüü şey oluo ama onda yapçak bişi yok.. isviçreye gidincede inan buraı özliiceimi sanmıorum tatil olrk harikada gerçekten yaptıım en büyük aptallıktı hayatımda ...şmdi öss derdim olmiicaktı ... [Bu mesaj zynp tarafından 30 Temmuz 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 kapak sndromu devam edio ha:)abi daral gelmesin dikkat.[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: zynp, 30 Temmuz 2005 19:58 tarihinde demiş ki: aşk mslf birçoumuzun yapılan aptallık olarak gördüü şey oluo ama onda yapçak bişi yok.. isviçreye gidincede inan buraı özliiceimi sanmıorum tatil olrk harikada gerçekten yaptıım en büyük aptallıktı hayatımda ...şmdi öss derdim olmiicaktı ... [Bu mesaj zynp tarafından 30 Temmuz 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] hımm haklıısın..de kısmet vardır bi hayır de geç,çıkıo bi süre sonra senin için hayırlı olduğu..bende istten antepe geldim üni okumayada ilk başta malım salağım diodumda pişman deilim şu an her şey farklı tecrübe..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 elbette herşey kısmet ama napçan işte olmuşla bitmişe çare yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Gothic_Angel, 30 Temmuz 2005 19:53 tarihinde demiş ki: Bu topiğe cvp yazmak. said: Raistin, 30 Temmuz 2005 20:08 tarihinde demiş ki: boyle salak bi topici acabilecek bi salaga cevap veriyor olmam yaptıgım en buyuk aptallık olacak http://forum.paticik.com/view.php?id=131335[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? [Bu mesaj Baggio tarafından 30 Temmuz 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 tekrar aynı cevap... o pembe yuvarlakımsı şeye bodozlama dalmaktı. girmez olaydım...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Raistin, 30 Temmuz 2005 20:08 tarihinde demiş ki: boyle salak bi topici acabilecek bi salaga cevap veriyor olmam yaptıgım en buyuk aptallık olacak nie böle yaparlar anlamıorum arkadas..nie dikkat cekerlerki insanlar böle,takmıosun bi yerlere madem,mal de geç:)alalalh yaa[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Hayatında onca yıl yaşamış tecrübeli insan olmasına rağmen geleneklerine,görgüye,ona öğretildiğinden beri sormadan yaptığı şeylere, sorgulamadan inananlar ve yapanlara göre hayatlarında yaptıkları en aptalca şey işte bu olmalı. (uzun oldu galba) Bana göreyse hayatımda yaptığım en aptalca şey, bilgisayar gibi alışkanlıklarımı bırakmak istememem :) Bana zevk vermemesini çok isterdim,engellemek de isterdim ama bilgisayarda zevk aldığım oyun kalmamasına rağmen şuan nette rüzgar sörfü yapıp naruto bölümleri izliyorum.[signature][hline]Allaha bin şükür satanistiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 biri ksn doğmak yazar buraya[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: DeamoN, 30 Temmuz 2005 20:10 tarihinde demiş ki: biri ksn doğmak yazar buraya aklımdan geçmiyo diildi[signature][hline]Depressive Mode :ON Lovefool Mode :ON Berserk Mode :ON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Hayatınızda Yaptığınız En Aptalca Şey konu basligi.. baskalarının yaptigi deil;)[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ben cevap yazmıştım kim sildi ya...Çok güzeldi... Bu sizin hayatınızda yaptığınız en aptalca ve en kötü şey olacak artı pişman olacaksınız!! Hepinizi öldüriciimmm :D[signature][hline]Allaha bin şükür satanistiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: KahnX, 30 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki: Ben cevap yazmıştım kim sildi ya...Çok güzeldi...Seninki silinmedi, baska bir saygisiz insaninki silindi, seninki ilk sayfanin sonuna kaydi onun icin. :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? [Bu mesaj Baggio tarafından 30 Temmuz 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 boyle salakca bi basligi acabilen birine cevap vermiş olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 nie veriosun o zmn ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bunuda yazıp dahada aptalca bir cevap verebilmek için :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bunun icin diyorum ya zynp. Idare etmek lazim..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FallenAngeL Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 said: Raistin, 30 Temmuz 2005 20:23 tarihinde demiş ki: boyle salakca bi basligi acabilen birine cevap vermiş olmak İnsanların fikirleri kendilerine aittir bu forumlarda kimsenin kimseye Sadrazzamın oğlu olsa dahi hakaret etmeye hakkı yok dikkatli ol ve saygını takın lutfen[signature][hline]Depressive Mode :ON Lovefool Mode :ON Berserk Mode :ON Hold my breath as I wish for death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar