RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Azmo biraz sert olmadı mı bu yaptığın?Yani sonuçta neler yazıyorlar birşey denmiyor adam çokta kötü birşey dememiş ki?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 fener zenci sever bu sene tatmin olurmu gibi laflar ahlaka aykiridir kendi capimda. buna benzer yorumlar oldugunda bana iletirseniz silerim onlarida ayni sekilde. her zaman dedigimi tekrarliyorum, ufak capta, ahlaka uygun bir sekilde ve kufur etmeden yapilan ufak tefek ignelere falan birsey yapmiyoruz ama bunun gibi TEK BIR yorumun ustune gelen buyuk laflar ve kavgalar bize patliyor ve modore etmek bize kaliyor.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kesin aldımı imza attımı bjk formasını öptümü? merakımdan soruyorum demin lig tv de acaba gelicekmi falan dioduda hala ayrıca o adam cok gusel pozisyon yaratıo kendine ve hakkaten ayı gibi durmasına ragmen deli gibi koşuo[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Abi 2. bir sergen mi geliyor diye düşünmüyorum değil...Adam hiç koşmaz etmez,depar kulvarlarına sarkar o kadar[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Hemen link verem Yarın geliyomuş. Hayırlısı olsun :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hotsauce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 beyler ailton un nerde kaç gol attını yazabilir misiniz?[signature][hline]FORZA BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: hotsauce, 19 Temmuz 2005 10:00 tarihinde demiş ki: almanyada 169 maçta 88 golü var. Garip adamsın vesselam.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 weyyyyy[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Tello$ harbi weyyy :)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 iLginçtir YıLdırım Demirören bu forvete transfer işini çok iyi yapıyor. Geçen sene Carew , bu sene AiLton , taktir ettim gerçekten. Bence Beşiktaşta rahat 3 sene oynar[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hotsauce Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: insight, 19 Temmuz 2005 21:32 tarihinde demiş ki: said: hotsauce, 19 Temmuz 2005 10:00 tarihinde demiş ki: almanyada 169 maçta 88 golü var. Garip adamsın vesselam. hayır hangi klüpte kaç gol attını merak ettim[signature][hline]FORZA BEŞİKTAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 carew>ailton ama ailton daha yararlı olur gibime geliyor... türk futbolu için güzel transfer ...[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 aldık mı almadık mı ya[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 alındı kesin.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 "Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Ailton, Werder Bremen forması giydiği 2003-04 sezonunda 33 maçta 28 gole imzasını atmış ve o yıl Almanya'da yılın oyuncusu seçilmişti. Tecrübeli oyuncu, geçen sene Schalke formasıyla 29 maçta 14 gol atmıştı." Kaynak:ntvmsnbc.com[signature][hline]"Coincidence is God incognito." A. E. [Bu mesaj Udinen tarafından 20 Temmuz 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ee adam sakat diyorlar bende bi haber görmedim ailton ile ilgili nedir ne değidlri ya[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ciddi bir sakatlığı yok. Eski takımındada epey sevilen bir şahsiyet. Antrenörle anlaşamadığı için ayrıldı takımından. Özellikleri:Kuvvetli, ani fuleleri olan ama çabuk yorulan, teknik uzun paslardan çok, ara paslarla dierk 18'in içine girmeyi seven bir oyuncu.[signature][hline]"Coincidence is God incognito." A. E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ufak bi sakatlığı varmış kasığında ciddi bişey değil yani rahat olsun bjk'liler =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Süper ya gelmiş !!! Ailton Kartal Oldu [signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 göbekli falan ama severim keratayı hayırlı olsun bjklilere[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tüm beşiktaşlı arkadaşların yanaklarından mıncırıyorum bi ara ligler başlasında hep beraber maçlar gidelim bide pankart acalım paticik li kartallar gibisinden çok kral olur hee[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Abi bu adamın bas bayağı göbeği var ya[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: 2pac, 20 Temmuz 2005 14:02 tarihinde demiş ki: tüm beşiktaşlı arkadaşların yanaklarından mıncırıyorum bi ara ligler başlasında hep beraber maçlar gidelim bide pankart acalım paticik li kartallar gibisinden çok kral olur hee döverler bizi kapalıda ne lan öyle cikli mikli diye[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bu adam yeni nouma olur mu acaba?Ulan fenerede yazık oldu iki tane dom dom kurşunu gibi siyahi golcümüz var acayip valla :D 2 gol garanti yani :-P[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 maçınımı seyrettinde göbekten bahsediosun :) romario gibi herif maşallah ;)[signature][hline][b]Liv Tyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar