Forseti Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Bir iki(bir kaç milyon da olabilir :D) densiz yüzünden devletten, vatandan, topraktan, milletten, nefret etmeye değmez değiştirmek için çabalamalısın aslında herkesin istediği gibi bir yer olmasın burası herkesin istediği aynı anda karşılanamaz mı ? (liberalizmin derinlikleri :D )[signature][hline]Seref gecen gun cok igrenc bir insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 elime geçen ilk fırsatta başka yere..[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Valla Türkiye muhteşem bir yer, ama sadece tatilci olarak gelmeyi tercih ederim. Şimdi zaten bu aralr feci çabalıyorum başka diyarlara göçme olayları.. Bakalım hayalden öteye gidicek mi?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 said: UTN, 28 Temmuz 2005 21:10 tarihinde demiş ki: her ülkede yok ama çifte vatandaşlık diye bir şey.olması için karşılılıklık gerekiyor T.C ve o ülke arasında.eğer anlaşma yoksa karşılıklı,diğer ülkenin vatandaşlığını aldığında eskisi gidiyor yani.Hatta çoğu ülkede yavaş yavaş çifte vatandaşlığı yasaklayan kanunlar çıkarıyor.çünkü kimse vatandaşını kaybetmek istemiyor. biliyorum ama var yine bayağı ülke türkiye ile karşılıklı bu olayı yapmış olan[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 İnsan alıştığı yerde rahat oluyor.Yani ben doğduğumdan beri türkçe konuşuyorum buna alışmışım.Gidip ingilizce konuşulan bi yerde yaşamaya başalrsam içten içe rahatsız eder bu beni.Yada türk toplumundaki kültür ve değerlere alışmışım.Diğer türlüsü rahatsız eder yeniden başka bişeye alışmak zaman alırki tamamen alışamam bu saatten sonra başka bi yere. Ama şu an yeniden doğacak olsam kesinlikle burda doğmayı istemezdim.İskandinav ülkelerinden biri olabilir mesela :) Ama artık doğmuşum burda o yüzden ister istemez başka ülkede rahat edemeyeceğimi düşünüyorum. Tabiki memnun değilim toplumun çoğunluğunun kafa yapısından, ülkenin yönetiminden vs vs. Ama işte bu saatten sonra bunlara katlanmak zorunda kalıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 amerikan vatandaşı olmayı düşünüyorum amerikaya üniye gidiorum kız arkım var orda evlenmek istio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 ben türk olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum.bidaha dünyaya gelsem yine türk olarak gelmek isterdim.fakat doğrusunu soylemek gerekirse bi avrupa ülkesinde yaşamak isterdim,çünkü bizim ülkemizde çok saçma salak işler yapılıyo ve çoğumuz çok rahat şartlarda yaşıyamıyoruz.[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 deilim. neden olayım? ne sundu bana?[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Sanırım sen yanlış anlattın arkadasım senin vatandaşlıgını degilde ülkeni deiştirme istegin var bence içindeki sesi biraz yanlış yorumlamışsın ancak sana şu kadarını söyliyim bende aşırı Atatürkçüyüm ama ülemizin son hali Atatürkçülükten tamamen sapılmış oldugunu gösteriyor o yüzden evet bende ülkemi değiştirmek istiyorum çünkü ne Türk milletine yaraşır bir Türkiye var şu an nede Atatürkün kurdugu Türkiyeye yaraşır bir Türkiye var.İlerlemekte görünen ülkemiz borç batagına batarak gerilemekte aslında ben ülkede hiç bir ilerleme görmüyorum sürekli birşeylerin fiyatları artıyor hatta Düşüyor denmesine rağmen! ülkemizin içler acısı hali,Avrupa birligine girmek için türlü türlü şaklabanlıklara gidilmesi,belirli bir düzenin olmaması Türkiyeden sogutuyor insanı dünyanın en güzel yerindeki ülke en güzel ülke olması gerekirken en kötü ülke olma yoluında ilerliyor inşallah ilerde bu konuşmalarımızın tersi olur hala ümidimi kaybetmedim...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ben sana herkes gibi uzun uzun yazılar yazmıycam. kafanı dinleyebileceğin bi yer bul.yalnız kal ve hepsini (tanrıyı,vatanını..) tekrardan düşün.hala elinde bişey yoksa yolunu çizmişsin demektir[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Bi clan lieri düşünün. Eğer her üyesine yardım etmesse o clandan ayrılanlar olucağını bilir ama yinede yardım edemez çünkü çok fazla üyesi vardır. Birine etse öbürküsününde isticeğini bilir. SEnin olayını tam bilmiyorum ama (hükümeti savunmuyorum bu arada) erdoğan bi konuşmasında "Halk herşeyi bizden bekliyor" demişti yakınarak. Hangimizin babasının muhabesebecisi yada kendisi vergi kaçırmadı? (kıza bilirsiniz ama bu böyledir.) Yada hangimiz develte karşı sorumluluklarımızı tam gününde ve söylenmeden yaptı. hangimiz her fırsatta devleti kötülemedi? daha neler neler. o ama bizim develtmiz. ama ne olursa olsun ben vatanımı vatandaşlığımı hiç bir şeye değişmem. Türk vatandaşı olmak ayrıcalıktır... baştaki 2 adamın türkiyeyi kötü yönetti diye bundan vaz geçmememiz gerekir.... Birde Tanrı deme çünkü bir sürü Tanrı var. Ama Allah tektir. bunu kullanmanı öneririm. sanırım daha önce yazmıştım ama yine yazim... astrontla, cerrahın bir muhbbeti olmuş ; Astronot: "Uzayda o kadar gezdimm çok uzaklara gittim ama Allah'ı göremedim" demiş... Cerrah: Bende o kadar beyin ameliyatı yaptım ama hiç bir düşünceye rastlamadım. Demek istediğimi anlamışsındır umarım.[signature][hline] "Ben İnsanları Kaybetmem... İnsanlar Beni Kaybeder..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 vergi adi altinda devletin bizi soyup sogana çevirmesini.. ilerde kesinlikle üstümde silah taşimak istediğimi biliyorum.. Sizce şu an ki Türkiye'nin durumundan hoşnut muyum?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 olaylardan memnun olmasamda vatandaş olmaktan memnunum.ama dediğin gibi bi sürü şerefsizlik,saçma sapn kötü olaylar dönüyo..bunlar kimin hoşuna giderki..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Az önce "Çanakkale Geçilmez" çizgi filmini izledim Stv de =) çok duygulandım. Keşke o dönem yaşsaymışım bu ülkede. Kaçan Türk askerlerin Atatürk "o halde ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum" deyince ben ağlayacak duruma geldim. Ahh be atam keşke kaçsalardı hala bak :/[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 umarım memnun olmayanlar bu ülkeden en kısa zaman içinde gitme fırsatını yakalayıp giderler, gitsinler.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 metboy ülkenin nesinden memnunsun bize bi söyleyebilirmisin ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 benim ülkem çok zor ayakta durmuş zamanında, kazanılana kadar yüz binlerce insan bu uğurda ölmüş. kazanıldıktan sonra gelişmesi için insanlar hep birlikte çalışmış, kendi menfaatlerini düşünmemişler ülkelerini düşünmüşler. ve sonra bazı hıyartoların yüzünden ülke gelişememiş, borçlanmış, vatandaşlarına sunabileceği hizmetler artıyor gibi görünse de aslında gerilemiş ülke. üç beş yanlış politika yüzünden arka planda kalmış ülkemden vazgeçemem ben. ben internet hattım kötü, sokaklarda kapkaççılar var, gelir dağılımında eşitsizlik var, siyasiler kendini düşünüyor diye ülkemden vazgeçemem. bunlarla mücadele etmek için vatandaş, birey olarak elimden geleni yaparım. ülkem diğer avrupa ülkeleri kadar gelişmemişse veya o kadar hizmet sunamıyorsa bana ben ülkemi o konumlara getirmek için elimden geleni yapıcağım. ha başarılı olabilcem mi ? veya yaptıklarım bir işe yarıcak mı? belki hayır, hiçbir işe yaramayadabilirim. ama hiç olmazsa vazgeçip, bırakıp, terkedip gitmemiş, çalışmış çabalamış olurum.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Evet bu ülke çok zor kuruldu.İlerletmek hepimizin görevi. Ama benim yakındığım nokta ; İnternet hattının kötü olması , kapkaçılar , eşitsizlik değil Devletin milletine düşman olması. Bugun milletvekilleri sorumsuzca kurşun yağdırıyorsa ve daha sonra bir bakan gelip yanlış birşey ama cezalandırılıcak birşey görmüyorum diyorsa Polisimi geçtim askerim savcım bile satın alınıyorsa. Biz bir birey olarak ne yaparsak yapalım hiçbirşey olmayacak. Çünkü bu ülkede herkes birbirini kazıklama peşinde. Devlet Esnafı esnaf milleti millet birbirini kazıklar oldu. Herkes düşman herbişeye. Ulusçuluk kavramını yitirmiş bir millet olmaz.Ben bu yüzden bu ülkede yaşamak istemiyorum. Yanlış politikalar her ülkede vardır. Ama Atatürk ve 3-5 yüce insandan sonra hepmi yanlış politika izlenir? Politika yanlış değil insanlar çıkarcı insanlar aç işte buna göre politika izledikleri için herkese yanlış geliyor. Ama o kişi ve etrafına göre doğru bir politika çünkü cebi doluyor...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 ulusçuluk kavramını yitirmiş bir ülkede yaşamak istemiyorum demişsin. milli uyanış için milliyetçi - yurtsever her neyse - kesimin böyle ben bu ülkede yaşamak istemiyorum artık kardeşim milliyetçilik kalmadı dememesi lazım. bu ülke için herşeyini ortaya koyması lazım. hiç olmazsa kendi çevresindeki insanlara ülkenin içinde bulunduğu hali ve ne yapılması gerektiğini anlatması lazım. ülkeyi terketmemesi lazım. ülkesini sevmesi lazım. devletsiz millet ve milletsiz devlet olmaz bana göre. devlet eğer bize karşıysa (ki askerin, savcının, polisin bu tutumda olduğunu sanmıyorum) (tamam polis teşkilatında yozlaşmalar fazla ama bunun da düzeltilmesi mümkün) bu hükümetlerin yanlış tutumu sonucu değil mi? ee hükümetleri seçen de halk olduğuna göre, nedir yani sorunumuz. demokrasi eksikliği mi fazlalığı mı? ne olmasını istiyorsun tam olarak bunları söylerken, devlet bizim yanımızda olsun demekle ne istiyorsun, neyi kastediyorsun. ayrıca bu isteklerini bu ülkeyi sevmeyerek, ya da terkederek gerçekleştirebileceğini mi sanıyorsun, yoksa isteklerinden, hayallerinden zaten vazgeçmiş bir halde mi konuşuyorsun?[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Ya bak babam iflas etti.Devletin yaptıklarını ise gerçekten mafya yapmaz.Buraya yazsam günler sürer anlatmak neler neler. Savıcıdada askerdede yozlaşma var.Görüyoruz Orgeneraller bile satın alınmış.Savcılar bile satın alınmış. Yap ama nereye kadar ki.Eğer millette gerçekten milliyetçilik duygusu olsaydı şu an ayaklanırdı.Ama herkes suuyor.Unutmayalım ki bunları düşünen sen ben birkaç azınlık ama dışarda milyonlar insan var. Bu ülkede milliyetçiler azınlık oldu. yapıcak birşey yok ne yaparsan yap önünü keserler bu ülkede.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında [b][b]Böyle yazmak çok zevkli şimdilik burda böyle bi yazı var.Under cons hesabı güzel bir özlü söz bulup kondurucam buraya...[/b][/b] bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 vallaha azınlık da olsam, bana salak gözüyle de baksalar milliyetçi olduğum için, aşağılansa da ideolojilerim ben burdayım. fikirlerimi savunmak için, ülkeme yararlı olabilecek insanlara birazcık da olsa kendi fikirlerimi gösterebilmek için.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 bu arada ailecek kötü olaylar yaşadınız sanırım geçmiş olsun.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Blackchaos öncelikle ailenin başına gelenler için geçmiş olsun. Türk olduğum için gururluyum ve mutluyum , bu ülkede yaşamaktan o kadar da zevk almıyorum neden dersen başta hükümet olmak üzere ülkemizim her açıdan mahvedilmesi ve kimselerin buna engel olmaması.Tanrı olayına gelince bende inanırdım ama o inancımı kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Butun mesajlari okumadim sadece bastaki mesaja yonelik bu yazdigim. Asiri Milliyetci ve Asiri Ataturkcu olmak zaten iyi bir sey degil. Herhangi bir seyin asirisina kacmamak gerek. Cok yi olmus bu durumdan kurtulmus olman.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar