Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

askta boy farkı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Erutan, 16 Temmuz 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
Uzun kız olmaz yaKız dediğim 176 yı geçmicek, 160 danda aşşa olmicak.Yani ne Dwarf, ne Tauren. O_o

Eheh Haklısın 160 dan asagı oldumu özellikle benım gibi uzun insanlarda bayagı sorun yasanıyor tabi avantajı oldugu yerlerde var :D Bilmem anlatabildimmi...[signature][hline]SupeRock
Mesaj tarihi:
"Gönül ota da moka da konar" dediklerine göre aşkta boy farkı yoktur, herkesin kişisel tercihi.

Ayrıca 1.60 altı olmamalı diyen arkadaş farkında olmadan olağan Türk kızlarının rahat bir %40lık bölümünü devre dışı bırakmış haberi olsun. 1.60 kız arkadaş eğlenceli bir şeydir, benden söylemesi, gerçi sizin boyunuz 1.90 üzeriyse (benim 2.03lük bir arkadaşın kız arkadaşının boyu 1.52 idi, Beauty&the Beast) biraz şekilsizlik yaratabilir.

Neticede, gönül kimi severse güzel odur, uzun kısa farketmez.[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
Benden uzun kızla işim olmaz.
Zaten Türkiye ortalamalarına göre de zor biraz eheh rahatım o bakımdan.[signature][hline][b]Kralla Tartışma

[Bu mesaj Pha tarafından 17 Temmuz 2005 12:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
nindalf, 17 Temmuz 2005 11:54 tarihinde demiş ki:
said:
Erutan, 16 Temmuz 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
Uzun kız olmaz yaKız dediğim 176 yı geçmicek, 160 danda aşşa olmicak.Yani ne Dwarf, ne Tauren. O_o

Eheh Haklısın 160 dan asagı oldumu özellikle benım gibi uzun insanlarda bayagı sorun yasanıyor tabi avantajı oldugu yerlerde var :D Bilmem anlatabildimmi...

anladım :D ehuee wow çok az oynadım. :-P

ben boyumu bilmiom mesela sallıom millete bir seksenbeş diye belki daha uzunumdur, belki daha kısa.180 den aşşa değilim ama.Kendimi hala ufak olarak görüom.Nukiyi gördükten sonra Böle içime oturdu lan bende onun boyunda olcam falan triplerine girdim onun boyunda olmalıyım fln :P eheh
Mesaj tarihi:
1.95 im her kızla çıkmam hele ki kısa boyluytsa istesem de çıkmam :D neden 30 cm veya 20 cm komik duruyor ama 20 cm fazla bişi deil 30 cm baya komik :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
said:
tashmoo, 16 Temmuz 2005 23:32 tarihinde demiş ki:
korkmayın bu sefer de kendımden uzun birine falan tutulmadımda ,yolda goruorm ııce arttı bole kadın uzun erkek kısa cıftler sızce nası duruyo?
yada en azından 4-5 cm falan fark olunca cok mu dallama gozukuyo?
sunu da aklınızda bulundurun "onemlı olan boyu dıyıl ıslevı":D

ya tamam aşk daha önemli falan da bence sevgililer yan yana gelince şöle bi bakınca yakışmalılar.kız uzun olmamalı.
bu benim derdim aslında..çok çabuk uzuyorum zaten uzunum istemiyorum daha uzamak adnanı geçmek.çünkü 4 cm uzasm gitti.çok yakın boylarımız zaten.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Eğer boyunuz 2m+ ise aşk maşk olmuyor. :)

Türkiye de kızların boy ortalması düşük. Aslında erkeklerin de boyları kısa. O yüzden boy farklı fazla olmadığı için pek sorun olmuyor.

ama eğer 1.90 ve üzeri boya sahipseniz işler karışıyor. Diretkman voleybolcu kız armaya başlıyorsunuz.
Neden mi?

diğelim bir kız buldunu kızın boyu 1.65 ki ortalama bir boy siz ise 1.95 siniz aranızda 30 sm fark var yani rahatlıkta kızı koltuk değneği olarka kullanabilirsiniz. ama kolunuzu onun omzuna koymak tek çareniz. birbirinze ykaın boyda oslanız belini tutabilirsiniz ama bu boy farkıyla o kadar aşağı ulaşma kzor olsa gerek :D

sonracığıma ayakta öpüşmek için kızın merdiven felan bulması gerek. yada aykalrını yerden kesmek deyimini fiilen uygulamanız gerek :D

Kız sizi suratınıza bakmak için sürekli kafasını yukarı tuttuğundan boynu tutulur. Genel olarak gördüğü tek yer göğüs hizanızdır. (dip not arklarım ayakta saxo diye dalga geçer bu durumla hiç tasvib etmiyorum :-P )

haa yatakta boylar eşitlenir diyenler varsa bütün kızlarımız kendilerini kobe tai zannediyor olabilirler :D (yada erkekler onları öle zannediyor)

Sonuç boy farkı fazla olursa bu iş yatar. Topuklu ayakkabı durumu kurtarabiliyorsa bir yere kadar idare eder. Tabiki istisnalar olacaktır ama kaideyi bozmazlar.

Neyse işte allah türkiye de erkek adamı 1.90 dan uzun etmesin. :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 17 Temmuz 2005 01:40 tarihinde demiş ki:
said:
Aşk hakkında herşey adlı kitaptan alıntı ;
Ancak iyi binici at seçmez bu da bir gerçektir.

:D eheuheh,ama abi sole bakınca sevgılıler yakısmalı ya, biri yolda yururken oburunun omzuna,boynunun altına basını falan dayamalı :D nolcak erkek mı kadının omzuna basını dayıcak, yada yatakta american pie daki gibi kadın senı koltugu altınamı alcak puhah
Mesaj tarihi:
türk kızları genelde 1.60 ila 1.70 arasında değiştiği için uçurumlar oluşabiliyor bazen.

ama mevzu bir ilişkiyse , problem olmaz.
rencide etmem.[signature][hline]valandil ownz j0o!
"outdoor for show , indoor for pro."
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
  • Yeni Oluştur...