Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Babamın iş arkadaşlarından bi tanesi cepten mesaj babama atmıştı. Ama bu mesajın özelliği adamın sekreterine (mesajdaki isimden anlaşılıyo) yollaması gereken mesajı babama atmasıydı. içeriğini tam hatırlamıyorum ama şiir gibi bişeydi ve "çakmak çakmak gözlerin" falan diye başlıyodu. komediydi...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 çocukken kuzenimle oyun hamuru oynuyorduk , annem yememiz için bize kurabiye getirmişti . bende kazayla oyun hamurunu çiğnemiştim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 aferim[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kalabalık bi yerde arkadaslarla yürüyoruz hararetle bişi anlatıyorum. sonra "dimi lan!!!" diyerekten yanıma bakıyorum ve tanımadıgım bi adamla göz göze geliyorum. bide küçükken bi oteldeyken elimi fırına sokmuşum.[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 aynen, elimi fırına sokmuştum, yapışmıştı ahah. yaş 4tü o vakitler.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Hoşlanılan kıza bakakalmak, ama kendisini tanıyamamak, üstelik bi de utanmadan "aa ne hoş kız" demek, Kızın baktığını farketmesi ama tanımadığını farketmemesi, el sallaması, bunu garipsemek sora kız dibine kadar gelip "heey huhu orda mısıın" diyince durumu farketmek...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 10-11 yaslarımdayım.. hani su dandik hafif cuzdanlar varya, tatilde yanıma normal cüzdanımı almayı unuttugum için onlardan bi tane alıp, denize giderken de zor olmasın diye cebime koymustum.. o kadar hafifti ki onu unutup denize girmiştim, kız arkadasımın fotografı da fena halde akmıstı, dus kabinine kadar, rezil olmamak için mayo şortumun aka cebinden cıkaramamıstım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Adapazarı'nda arkadaşla yürüyoruz gece 11 suları. Kestirme olsun diye ara sokaklara ordanda Adasu'ya daldık. Adasu (ADpazarı'nın iskisi yani,:)) Geniş bi alan, ama aydınlatma yok. Geniş binaların arasından geçtik, Adasu'yun park yerine geldiik, bir sürü vidanjörler kamyonlar falan, caddeye çıkabileceğimiz bir yer gördük. Ben şurdan çıkarız dedim. O soıkağa daldık yürüdük meğer çıkmaz sokakmış, 2 metre yüksekliğinde falan demirler var. Geri dönersek çok fazla yürümemiz gerelkirdi, atladık demirlerden. Atlamamızla beraber bir sürü koruma, güvenli vs. Dibimizde bitti. Çevrede askeri lojmanlar falan olduğundan ben ilk başta askeri bölge zannedip, "göster olm şunlara kimliğini de gidelim" dedim. Ama bunlar sivildi. Polis de vardı. Sonra kırmızı plakalı Mercedeside görünce aha dedim, ayvayı yedik. Adam bize bağırıyo "Siz napıyosunuz? Nereye girdiğinizi biliyo msunuz?" Dedim cadde zannettik. Adam diyo burası cadde değil. Tamam değil de ben cadde zanettim, Allah allah zannedemez miyim?Neyse bir süre herif bize bağırdı, sonra başka bi güvenliki, "onların kabahati yok , arkadaki koruma yerinde değil" dedi. Bıraktılar, hemen sıvıştık. Yani caddeye çıkıyoruz diye koskoca valiin evine girmişiz, haberimiz yok. :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bu dalgınlık mı bilmiyoeum ama yazayım.dream theater konserine 4 saat önce gidip ne unuttuğumu kapılar açılınca hatırladım.kimlik.giremedim konsere .üç gün uyuyamadım yediğimden içtiğimden tat alamadım .artık bakkala bile kimlikle gidiyorum.[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tanımadıgım bir kızla ayaküstü tanışıp çıkma teklif ettim. kız da birbirimizi biraz tanıyalım tenefüslerde konuşuruz falan dedi. sonra kızın yanından ayrıldım. ama ben kızın adını sormayı unutmuştum..[signature][hline]Werb, 30 Haziran 2005 20:40 tarihinde demiş ki: oww yeah tam bir okşan okşarlık durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 banyoda kafayı şampuanlamak. gözlerin üstü sabun olmak. gözünü açmak için sol gözündeki sabunları silmek. ve sağ gözü açmak. berbat.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fellantis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Altı arkadas bir haftasonu icin macera olsun diye bir FEM evine gittik, belli aralıklarla yemek yiyorlar, ev ztn kalabalık. biz bekleyemedik yemeği, sozde eve ekmek almak icin cıktık.. gidip caresizlikten bikac paket cips aldık.. uzun sure yedik baktık bitmiyor, gec te kaldık, yiye yiye gittik, tam apartman kapısının onundeyiz artık bitirmek icin resmen hayvan gibi tıkıyorz agzımıza, tam o anda arkada evin sahiplerinden biri belirdi,ama o kadar boktn bir durumdu ki, kopayımmı yoksa aglıyımmı bilemedim.. adadm br de "yemek icin gelin yukarıya" dedi gulerek, ztn hic konusmazdı.. nedense panikle paketi bir boruya tıktık, o da balkon suyu bosaltma yeriymis fln tıkandı bi suru sey...:D bi de; yanımızdaki cocuklardan biri de hayatınızda gorebileceginiz en saf adamdı. o uyurken geri kalan 4ümüz suyunun icine sakızlarımızdan buyuk bir top yaptk, attık icine.. herif sakız tadı geliyo diye sonuna kadar icti sonra, bosalıp ta elinde sallayınca takırdamayı duydu, o zmn anladı....:D ya valla anlat bitmez o evi.. manyak eglenceydi yaa..[signature][hline]"If you walked by a street and you was walking a concrete and you saw a rose growing from concrete, even if it had messed up petals and it was a little to the side you would marvel at just seeing a rose grow through concrete. So way is it that when you see some ghetto kid grow out of the dirtiest circumstance and he can talk and he can sit across the room and make you cry, make you laugh, all you can talk about is my dirty rose, my dirty stems and how am leaning crooked to the side, u can't even see that I've come up from out of that" 2PAC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 walla çok saglam dalgınlıklarım vardı ama aklıma gelmedi şimdi walla yazıcam gelince :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar