Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaptığınız en saçma şey???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@vanille

valla 1 senedir evli olup üstüne daha düğün yapcak vakti bulamayıp bide askerden geldikten sonra sadece 2 hafta görebilmek sonra üstüne sevdiğini , hayat arkadaşını hollandaya yollayıp iş sebebiyle burada kalmak çok saçma bişi oluo hiçte güzel olmuo valla..[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b]
Gym-World
Ben gülüomuyum LAN!
Dj XæRo - The Terror Blade

[Bu mesaj XaeroFarb tarafından 26 Temmuz 2005 17:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yaptığım en saçma şey o ilk gördüğüm pembe top şeklindeki cisme kafamı sokmaktı

arkadakini dinlemeliydim ne güzel "abi ben giriyim lütfen" demişti...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 25 Temmuz 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
said:
Chiptech, 25 Temmuz 2005 21:20 tarihinde demiş ki:
sanırım yaşamak =)

işte radiohead gençliği, hey yavrum hey..
eheheh super demissin ya[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Mesaj tarihi:
insanlar, yada belkı sadece ben, asık oldurken hep boktan bısey cok cekıcı gelır ayrılıncada bu boktan seyı sureklı elestırırsınız we askınız sıze sacma gelır... bu the beach fılmındede gecıodu katılıyorum...
fen lısesıne gırmek sanırım sıctım lıse hayatıma ısletme seccemı ozele gıtcemı bıle bıle fen lısesıne gıttım calısmadımda, hep kotuydu derslerım lısede, sadece okulda kaynatamadım cunku fen lısesındeydım....
Mesaj tarihi:
Arkdaslarla ictikten sonra saat 6 civarlarinda kizli erkekli kumsala gidip daha sonra benim ve 2 arkdasimin dubaya yüzerek kicimizi acmamiz ve poz vermemiz olmustu fotoraflari hala duruo evet gercekler :D[signature][hline]---Öttürmüsüm Dünyaya----

Böle bildim böle sölerim...
Mesaj tarihi:
5senedir ünide okumama rağmen derslere kasmamak yaptığım (ve yapacağım) en saçma şeydir! Bitir git be adam! Dimi? Değil işte... Ufff!!!!!![signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
Alt kattaki komşu ayakkabılarını dışarı bırakmıştı, onları asansör boşluğuna atmıştım niye bilmiyorum valla...(küçüktüm ufacıktım top oynadım acıktım...)[signature][hline][Bob Marley]
Egoist Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek?
Bob Marley-Yeniden doğmalısın...
Mesaj tarihi:
Cok yakin bir arkadasima asik olmak ve bunun hayatimdaki ilk (ve umarim) tek ask olmasi.
Neyse, atlattik : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress
Head, 27 Temmuz 2005 20:15 tarihinde demiş ki:
"orospu kırmızı"
"ben senin beni şikayet etme ihtimalini sevdim."
"nietzche ve çocuk kestiğinde" gibi.
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 25 Temmuz 2005 21:26 tarihinde demiş ki:
sınavlara çalışma işini son güne bırakmak
hep yapıyorum halan daha devam